Program » Verktyg & Diverse » Komprimering

WinZip last ned
5 0 335  

Ladda ner WinZip (svenska) gratis här

Om du har stora filer på din dator som är mycket, så är WinZip-programmet troligtvis något för dig. WinZip är ett mycket trovärdigt och säkert program för att bli av med, eftersom det är en av världens mest använda applikationer för att komprimera och extrahera filer. Om du vill se till att dina huvudsakliga mötesdokument och dina privata bildfiler förblir sparade, kan det här komprimeringsprogrammet vara lösningen på din rädsla för att förlora dina viktigaste filer. Bäst av allt kan du enkelt ladda ner programmet gratis här för att se om det är något för dig innan du begår någonting.

Hur kan WinZip göra ditt vardag enklare?

WinZip har länge varit en ledande komprimeringsprodukt, men det här programmet innehåller många fler funktioner som kan vara till nytta för dig och ditt vardag: Som tidigare nämnts kan programmet skydda dina filer genom att automatiskt skapa säkerhetskopior, men ladda ner programmet Du får också automatiskt ett kraftfullt antivirusprogram kopplat till din dator som både skyddar dina filer och datorn mot eventuella hot, vilket är viktigare än någonsin eftersom samhället har blivit mer och mer digitaliserat.

Med andra ord finns det många argument för att ladda ner WinZip-programmet, vilket du förmodligen blir mycket klokare under denna recension. För de flesta kan ett komprimeringsprogram tyckas lite nörd och irrelevant att använda sig av, men ändå kan de flesta knappt känna igen rädslan att en stor studieuppgift plötsligt försvinner eller att det viktiga uttalandet av minuter plötsligt är borta, men denna rädsla WinZip kan hjälpa dig med, eftersom programmet automatiskt skapar säkerhetskopior av dina filer. En sak är rädslan för att förlora viktiga filer borta.

Det kloka med WinZip är också att programmet kan hantera och hantera dina filer och därmed kan vara en tidsbesparande faktor i ditt vardag. Dessutom kan du extrahera alla dina filer, minska storleken på dina bilagor i e-postmeddelanden eller meddelanden med meddelanden, och du kan skydda dina filer med banknivåkryptering för att skydda dina personuppgifter. Med Winzone kan du ansluta alla dina filer med kända program som Dropbox, Google Drive, One Drive och andra liknande program och fortfarande skyddas.

En prisbelönt produkt

Oroa dig inte heller om att ladda ner ett program som är otroligt och packat med skadliga virus. WinZip är en prisbelönt produkt, så du kan vara ganska säker på att ladda ner programmet. Om du är nyfiken på vad WinZip och deras produkter kan erbjuda dig, kan du också bli klokare genom sin officiella hemsida.

Minskar filstorleken

Programmet kan också hjälpa dig att minska storleken på dina filer. Det betyder att du exempelvis kan komprimera dina MP3-filer med i genomsnitt 15-20 procent, vilket innebär att du får mycket mer utrymme för alla dina favoritlåtar på din smartphone och dator. I ett professionellt sammanhang kan WinZip också vara din hjälpande hand. Många jonglera med både arbets- och privata konton, men WinZip har en funktion som är associerad, vilket kan ge dig tillgång till dem alla under samma tagg. Du kan associera upp till 16 konton på en gång och med den här funktionen behöver du inte logga in och av oavsett vilka konton du vill använda. Det är ingen tvekan om att den här funktionen är tidsbesparande för dig i ditt dagliga liv och med alla andra funktioner som WinZip kan erbjuda dig, kan du generellt spara mycket tid på din dator.

Krypteringsfunktionen garanterar dina filer

På en hektisk dag kan du snabbt radera en felaktig fil, men med WinZip kan du kryptera dina filer så att du måste skriva ett valfritt lösenord innan det är möjligt att radera en krypterad fil. Det är ett smart sätt att minimera misstag på din livliga dag. Du kan också skapa PDF-filer med skrivskyddad text och lägga till vattenstämplar för att förhindra kopiering av en fil. WinZip är med andra ord en mycket braandram om du vill skydda dina filer och din privata information utan att behöva spendera mer tid på det än nödvändigt.

Alternativa komprimeringsprogram

Det finns naturligtvis andra komprimeringsprogram på marknaden som är både populära och värda att lyfta fram. Här kan Cesium nämnas. Cesium är känt att komprimera dina bilder för att göra det enklare att dela på webben eftersom programmet gör bilderna mindre. Programmet är ett gratis Windows-program och du kan ladda ner det här. Om du vill ha dina fingrar i ett program som kan hjälpa dig att minska bildstorleken så att du inte behöver oroa dig för utrymmebrist, kan det här gratisprogramet vara din lösning. Enkelt och enkelt kan programmet komprimera dina bilder så att de fyller mycket mindre än hittills. Även om komprimeringen låter besvärlig och avancerad i många ögon, är det långt från fallet när cesium-gränssnittet är lika användarvänligt som det är. Cesium är ett utmärkt gratis program för dig som ofta tar bilder och delar dem sedan på olika sociala medier.

Slutsats

För att sammanfatta är WinZip både ett erkänt och prisbelönt komprimeringsprogram som kan hjälpa till att göra ditt vardag lättare eftersom programmet kan spara mycket tid på datorn så att du kan spendera tid på vad som är viktigt för att du i ditt upptagna liv. WinZip är ett komprimeringsprogram som innehåller en mängd funktioner och fördelar, vilket inkluderar att ett säkerhetsprogram automatiskt följer med dig när du använder programmet. Oroa dig därför inte om dina filer eller din dator är säkert skyddade. Dessutom kan programmet hjälpa dig att minska storleken på dina MP3-filer, vilket ger dig mer utrymme på din smartphone eller dator. Men om du är intresserad av ett komprimeringsprogram vars kompetens komprimeras, överväg att ladda ner Cesium-programmet, vilket är gratis och enkelt att använda.

Download WinZip

Note:

Det här är en utvärderingsversion på 30 dagar, den fortsätter att fungera utmärkt även efter det.

Se WinZip på video :
Screenshots
Detaljerad information om WinZip
Typ:
Trialware


Producent:
WinZip International LLC

Inkom datum:
22-01-2007
Plattform:
Windows

Storlek:
0.745 Mb

Uppdaterad datum:
19-07-2018
0