Program » Verktyg & Diverse » Komprimering

WinZip last ned
5 0 335  

Ladda ner WinZip (svenska) gratis här

Om du har stora filer på din dator som är mycket trånga, är WinZip-programmet antagligen åt dig. WinZip är ett extremt pålitligt och säkert program att komma igång med, eftersom det är ett av världens mest använda program för att komprimera och extrahera filer.

Om du vill se till att dina viktigaste mötedokument och dina privata bildfiler förblir sparade, kan detta komprimeringsprogram vara lösningen på din rädsla för att förlora dina viktigaste filer. Det bästa av allt är att du enkelt kan ladda ner programmet gratis här för att se om det är upp till dig innan du förbinder dig till något.

Hur kan WinZip underlätta din vardag?

WinZip har länge varit en ledande produkt inom komprimering, men detta program innehåller många fler funktioner som kan vara till nytta för dig och din vardag: Som nämnts tidigare kan programmet säkra dina filer genom att säkerhetskopiera automatiskt men med nedladdningen av programmet får du också automatiskt ett kraftfullt antivirusprogram kopplat till din dator, som säkrar både dina filer och din dator mot alla hot, vilket är viktigare än någonsin när samhället blir mer och mer digitaliserat.

Med andra ord finns det många argument för att ladda ner WinZip-programmet, vilket du förmodligen kommer att bli mycket klokare under den här granskningen. För de flesta kan ett komprimeringsprogram verka lite nerdigt och irrelevant att använda, men ändå kanske de flesta känner igen rädslan för att ett större studieuppdrag plötsligt kommer att försvinna eller att den viktiga mötesnoteringen plötsligt kommer att försvinna, men denna rädsla WinZip kan hjälpa dig när programmet säkerhetskopierar dina filer automatiskt. På en gång är rädslan för att förlora viktiga filer borta.

Det fantastiska med WinZip är att programmet kan hantera och hantera dina filer, vilket kan vara en tidsbesparande faktor i din vardag. Dessutom har du möjlighet att extrahera alla dina filer, minska storleken på dina bilagor i e-postmeddelanden eller meddelanden från messenger och du kan skydda dina filer med kryptering på banknivå för att skydda dina personuppgifter. Med Winzone kan du ansluta alla dina filer till kända program som Dropbox, Google Drive, One Drive och andra liknande program och fortfarande skyddas.

En prisbelönt produkt

Oroa dig inte heller för att ladda ner ett program som är opålitligt och fullt av skadliga virus. WinZip är en prisbelönt produkt, så du kan vara ganska bekväm med att ladda ner programmet. Om du är nyfiken på vad WinZip och deras produkter kan erbjuda dig, kan du också bli smartare via deras officiella webbplats.

Minskar filstorleken

Programmet kan också hjälpa dig att minska storleken på dina filer. Det betyder till exempel att du till exempel kan komprimera dina MP3-filer med i genomsnitt 15-20 procent, och det betyder att du har mycket mer utrymme för alla dina favoritlåtar på din smartphone och din dator. I ett professionellt sammanhang kan WinZip också vara din hjälpande hand. Många jonglerar med både arbete och privata konton, men WinZip har en funktion bifogad som kan ge dig tillgång till dem alla under samma tak.

Du kan länka upp till 16 konton samtidigt, och den här funktionen låter dig logga in och ut oavsett vilka konton du vill använda. Det råder ingen tvekan om att den här funktionen sparar tid i din vardag och med alla andra funktioner som WinZip kan erbjuda dig kan du spara mycket administrationstid på din dator.

Krypteringsfunktionen säkrar dina filer

På en hektisk dag kan du snabbt ta bort en felaktig fil, men med WinZip kan du kryptera dina filer, så du måste skriva ett valfritt lösenord innan det är möjligt att ta bort en krypterad fil. Det är ett smart sätt att minimera misstag i ditt livliga liv. Du kanskapa dessutom skrivskyddad pdf-filer och lägg till vattenmärken för att förhindra kopiering av en fil. Med andra ord är WinZip ett riktigt bra program om du vill skydda dina filer och din privata information utan att behöva spendera mer tid på det än absolut nödvändigt.

Alternativa komprimeringsprogram

Naturligtvis finns det andra komprimeringsprogram på marknaden som är både populära och värda att lyfta fram. Här kan bland annat Cesium nämnas. Cesium är känt för att komprimera dina bilder för att göra dem enklare att dela på webben eftersom programmet gör att bilderna laddas mindre. Programmet är ett gratis Windows-program och du kan ladda ner det här. Om du vill ha fingrarna i ett program som kan hjälpa dig att minska storleken på dina bilder så att du inte behöver oroa dig för rymdbrist kan detta gratis program vara din lösning. Helt enkelt och enkelt kan programmet komprimera dina bilder så att de blir mycket mindre än tidigare. Även om komprimering låter tung och avancerad i många ögon är det långt ifrån fallet när Caesiums gränssnitt är lika användarvänligt som det är. Cesium är ett utmärkt gratisprogram för dig som ofta tar bilder och sedan delar dem på olika sociala medier.

Slutsats

Sammanfattningsvis är WinZip både ett erkänt och prisbelönt komprimeringsprogram som kan hjälpa till att underlätta din vardag, eftersom programmet kan spara mycket administrativ tid vid datorn, så att du kan spendera tid på vad som är viktigt du i din livliga vardag. WinZip är ett komprimeringsprogram som har en mängd funktioner och fördelar associerade med det, bland annat att ett säkerhetsprogram automatiskt kommer med dig när du använder programmet. Oroa dig inte om dina filer eller din dator är skyddade på ett säkert sätt. Dessutom kan programmet hjälpa dig att minska storleken på dina MP3-filer, vilket ger dig mer utrymme på din smartphone eller dator. Om du å andra sidan är intresserad av ett komprimeringsprogram vars kompetensområde är komprimering, bör du överväga att ladda ner Cesium-programmet, som också är gratis och ganska användarvänligt.

Download WinZip

Note:

Det här är en utvärderingsversion på 30 dagar, den fortsätter att fungera utmärkt även efter det.

Screenshots
Detaljerad information om WinZip
Typ:
Trialware


Producent:
WinZip International LLC

Inkom datum:
22-01-2007
Plattform:
Windows

Storlek:
0.745 Mb

Uppdaterad datum:
14-08-2019
0