Brafiler.se reklam

 

Är du intresserad av marknadsföring på BraFiler.se?

Vi har funnits sedan 2001 och har nu inte mindre än 250 000 registrerade användare och mer än 500 000 besökare varje månad i vårt nätverk. Den typiske användaren är en man i åldrarna 30 till 45 med medelhögt till högt intresse för IT och med en god inkomst. Om detta passar ert segment har vi något som passar er.

Reklam via banners

Vi erbjuder tre olika banner-format på BraFiler.se. Storlekarna är: 728 x 90, 300 x 250 samt 160 x 600 pixlar. Om du söker efter en annan storlek för en viss kampanj hjälper vi dig gärna med dina önskemål.

Vänligen kontakta oss via mejl service@wedigitize.dk

Nyhetsbrev och andra kampanjer

BraFiler.se har ett nyhetsbrev som skickas ut en gång i veckan. Brevet innehåller länkar till mjukvaror och relaterade artiklar. Om du vill inkludera ett ett erbjudande i vårat nyhetsbrev går detta också att ordna. Så länge det är inom ramarna för våra etiska riktlinjer är ni välkomna med alla typer av förslag.

Vi ser fram emot att höra från dig via adressen service@wedigitize.dk

Observera att vi inte erbjuder kampanjer som är enbart baserade på CPL, CPA eller CPS utan att vi först gör en testkampanj i förväg. Välkomna att kontakta oss för mer info om denna testkampanj samt för prisuppgift för testet.