Program » Multimedia » Bildbehandling

Caesium last ned
4 0 5128  

Här har vi tittat på Cesium, ett program som du kan ladda ner gratis, vilket snabbt och enkelt komprimerar alla dina bilder.

Om du överför många bilder från din kamera till datorn kan de snabbt fylla på mycket hårddiskutrymme - men om så är fallet, om du vill dela dem på Dropbox, där det finns begränsat utrymme tillgängligt? Detta problem löser Cesium, vilket kan minska storleken på bilderna avsevärt utan att det blir en stor skillnad i kvalitet.

När programmet har laddats ner och installerats, har det bara börjat. Välj först de önskade bilderna, vilket görs genom att trycka på tilläggsknappen. Om du placerar dem på skrivbordet kan du också dra dem direkt med musen. När du väl valt hur mycket du vill komprimera bilderna, förhandsgranskar programmet automatiskt ändringen. När du är nöjd, tryck bara på kompressionsknappen, varefter programmet gör resten av arbetet.

Cesium är därför ett givande program för dig som ofta delar bilder på webben, men vill inte spendera för mycket utrymme. Programmet kan fungera med formaten png, jpg och bmp, och kan också anpassa upplösningen om du vill.

Download Caesium 2.5.0
Screenshots
Detaljerad information om Caesium
Typ:
Freeware


Producent:
Matteo Paonessa

Inkom datum:
17-09-2013
Plattform:
Windows & Mac

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
24-08-2023
0