Program » Internet » Browsers

Vivaldi last ned
5 0 5902  

Ladda ner Vivaldi gratis här och få en super webbläsare med riktigt bra funktioner.

Vivaldi är en av de senaste webbläsarna på marknaden och kommer med många nya och imponerande funktioner. Dessutom är det givetvis blixtnedslag, medan designen sitter rätt i garderoben.

Här kan du få en översikt över webbläsarens funktioner och funktioner, medan du naturligtvis också kan ladda ner den gratis.

Sidebar

En av funktionerna som följer med Vivaldi och som du verkligen kan dra nytta av är sidofältet. Naturligtvis kan detta slås på och av, medan du också kan spara panelen längst ner på sidan om du vill använda hela webbläsarens skärmutrymme.

Sidofältet ger dig direkt och enkel åtkomst till bokmärken och nedladdningar, medan du också kan skapa anteckningar här. Det tar bara några sekunder att skapa anteckningarna, så att du alltid kan skriva ner något om du behöver. Längst ner i sidofältet hittar du Alternativmenyn, där du kan skräddarsy programmet till dina behov för att få ut mesta möjliga av Alternativen.

Inbyggda kommandon

Det finns många kortkommandon som är inbyggda i programmet som du kan använda. Dessa sparar mycket tid när du gör val i webbläsaren. Dessutom kan du naturligtvis också hantera dessa genvägar själv i inställningsmenyn, där du kan ändra genvägar och lägga till nya. Du kommer alltså att kunna navigera i webbläsaren snabbt och göra val utan att behöva använda musen.

Hantera temat

Webbläsarens design är snygg och modern, men om du tröttnar på temat eller om du bara vill ha något annat kan du naturligtvis ändra detta. I inställningarna hittar du temafliken, där du fritt kan välja mellan de många olika teman så att webbläsaren får det utseende du känner dig mest bekväm med.

Första gången du öppnar webbläsaren välkomnar den till och med dig med ett antal anpassningsAlternativ, där temat bland annat kan ändras.

Dessutom har du också möjlighet att ändra platsen för flikfältet på skärmen så att istället för att vara överst, som du känner till det från de flesta webbläsare, kan du hitta den längst ner eller på en av sidorna. Flikarna kan också grupperas så att de inte tar lika mycket utrymme på skärmen som andra webbläsare. Du kanske känner till detta från appar på en iPhone där du kan dra dem samman och skapa en grupp appar. Det är samma system som du kan använda i Vivaldi-flikgrupperna. Du kan till exempel samla flikar med Facebook, Youtube och Twitter i en flikgrupp och kalla det "Social Media" eller liknande, medan du alltid kan ha gruppen öppen alltid utan att flikarna tar upp mycket utrymme som du annars är vana vid.

Vivaldi anpassar sig

När du börjar använda Vivaldi känns det som en vanlig webbläsare. Allt är som det brukade, men kanske bara lite snabbare. Allteftersom tiden går, kommer du dock att upptäcka att programmet anpassar sig till dina surfvanor. Framsidan anpassar sig automatiskt till de sidor du använder och behöver. Så du får en webbläsare som gradvis lär dig vad du behöver och som hjälper dig att navigera ännu snabbare mellan de sidor du besöker oftast.

Du bestämmer dig

Naturligtvis, även om webbläsaren själv anpassar sig efter dina behov, är det upp till dig. Därför är det också upp till dig hur de olika funktionerna kan nås. Till exempel kan du placera adressfältet precis där du vill. Om du är trött på att alltid ha adressfältet högst upp på skärmen, som du känner till det från alla webbläsare, kan du med Vivaldi placera det någon annanstans.

Webbläsarhistorik

Producenten bakom Vivaldi är samma utvecklare som står; r bakom Opera-webbläsaren. De ville dock skapa en ny webbläsare med några andra funktioner, och därmed skapades Vivaldi.

Vivaldi på mobil

Uppenbarligen, om du laddar ner Vivaldi på din dator, vill du antagligen också webbläsaren på din mobil. Detta gör att de kan prata tillsammans och använda samma funktioner på alla dina enheter. Därför har Vivaldi naturligtvis också utvecklats i en Android-version. Du kan hitta Vivaldi för Android genom att följa den här länken, där du också kan läsa mycket mer om Vivaldi möjligheter på mobil.

Alternativ

Om du vill se ett antal andra webbläsare innan du bestämmer vilken som är bäst för dig, hittar du listan över alla våra webbläsare här. Där hittar du bland annat Opera, som, som nämnts, är föregångaren till Vivaldi. Du hittar också Google Chrome och Firefox, två av de populäraste webbläsarna på marknaden.

Slutsats

Vivaldi är en ny och blixtsnabb webbläsare. Den producerades av samma utvecklare som ligger bakom Opera-webbläsaren och har därför tagit många av Operas funktioner och gjort dem ännu bättre. Med Vivaldi får du många användbara funktioner som den användarvänliga sidopanelen, där du har många funktioner nära till hands. Dessutom har du också gott om möjligheter för anpassning med Vivaldi, där du bestämmer platsen i adressfältet och flikfältet, medan du kan dyka in i de många teman och välja det som bäst passar dig och dina behov. Naturligtvis är webbläsaren också tillgänglig i en mobilversion för Android, så dina enheter kan prata tillsammans och du får samma webbläsare överallt. Versionen här på webbplatsen är för Windows, och naturligtvis är den helt gratis.

Download Vivaldi 6.4.3160.44
Screenshots
Detaljerad information om Vivaldi
Typ:
Freeware


Producent:
Vivaldi

Inkom datum:
03-02-2017
Plattform:
Windows, Mac, Linux & Android

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
28-11-2023
0