Program » Internet » Browsers

Opera last ned
5 0 225  

Innehåller många trevliga features som inte hittas i andra browsers.

Internet är en outtömlig databas med information om allt i den här världen du kan tänka dig. Men för att få tillgång till denna bas måste du ha det som kallas en webbläsare som du använder nu för att läsa denna recension. Det finns en stor mängd webbläsare på marknaden, som alla har olika saker och är bättre på vissa områden än andra.

Därför kan det vara svårt att välja den som passar dig bäst. Därför är det här meddelandets mål att informera dig om en webbläsare som passar så gott som alla och möter de allra flesta behov på webben.

Den här webbläsaren är Opera Browser. Opera Browser är samtidigt en av de mest använda och okända webbläsarna på marknaden, och nedan kommer jag att gå in på detaljer om varför det är värt ett försök.

En snabb och läcker webbläsare

När du söker på internet, vill du naturligtvis att en webbläsare är snabb och enkel utan problem. Det finns inget mer frustrerande än att behöva vänta i åldrar för att få tillgång till den information du söker.

Opera Browser är en av de snabbare webbläsarna av den typen, som i genomsnitt spenderar 4 sekunder på att ladda en webbsida helt. Det kan givetvis variera beroende på din internetanslutning och servern där webbsidan är värd.

Det finns dock en enkel nackdel här, och det gäller gamla webbplatser. Internetsidor försöker alltid optimera sin storlek i förhållande till din webbläsare. De kan inte göra det med Opera Browser, och de vägrar ofta åtkomst till skillnad från Google Chrome.

Överför filer enkelt mellan dina enheter

Opera Browser har en smart funktion som heter "My Flow". Mitt flöde är i princip ett sätt att enkelt och enkelt överföra filer mellan dina enheter. Har du till exempel bilder på din telefon som du vill överföra till din dator eller några musikspår på din dator som du vill överföra till din telefon? Det är enkelt!

Först, ladda ner Opera Touch för din andra enhet, antingen från Google Play Butik eller Apples App Store. Då blir du ombedd att skanna några QR-koder och då är du igång. På så sätt förenar du din mobila webbläsare med din webbläsare på din dator.

För dem som gillar en elegant och snabb webbläsare

Opera Browser är visuellt en bekväm webbläsare som verkligen ger ett modernt och effektivt intryck när man använder det. Samtidigt är det också snabbt, så webbplatser etc. laddar väldigt snabbt.

Den övergripande erfarenheten av programmet är därför otvivelaktigt trevligt och ett uppenbart val för dem som vill ha en webbläsare som fungerar och ser bekvämt ut.

Det finns också en inbyggd annons blockerare som slutar

Möjlighet för Messenger och WhatsApp i webbläsaren

En av de unika funktionerna i Opera Browser är den inbyggda med Messenger och Whats App. Dessa appar är två av de mest populära appar när det gäller att kommunicera med dina vänner och familj.

Att göra sig redo i webbläsaren är en bra funktion som låter dig hålla kontakten och chatta med dina vänner och familj när du gör något annat, till exempel shopping på Amazon, titta på roliga videor på YouTube etc. ändra flikfönster eller använd din telefon.

Vacker och modern design

Opera Browsers design är underbar, läcker och helt genomtänkt. Programmets källkod bygger på Google Chrom, vilket innebär att den har tagit många av de bästa designfunktionerna från Google Chrome och förbättrat dem på sin egen väg.

Alla relevanta inbyggda annonser är logiskt inställda i sidofältet och förklarar dig enkelt och snabbt hur de används. Att använda Opera Browser är en smidig upplevelse.

Alternativ programvara

Eftersom Opera Browser bygger på Google Chrome är det uppenbarligen värt att rekommendera Google Chrome som ett alternativ program. Som en av de mest populära webbläsarna på marknaden uppfyller den miljontals användare varje dag. Google Chrome kan laddas ner gratis här.

Slutsats </p>

Opera Browser är ett exemplariskt bud för vad en riktig webbläsare ska vara. Med sina många användbara och livskvalitetsfunktioner svika det inte. Opera Browser rekommenderas endast.

Download Opera 99.0.4788.31

Note:

Obs! Den här versionen av Opera finansieras delvis genom inbyggda banners.

Se Opera på video :
Screenshots
Detaljerad information om Opera
Typ:
Freeware


Producent:
Opera

Inkom datum:
04-01-2007
Plattform:
Windows, Mac, Linux, Chromebook, iOS & Android

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
26-05-2023
0