Program » Multimedia » Mediaspelare

Windows Media Player last ned
4 0 259  

Här kan du ladda ner gratis Windows Media Player - den mest använda mediaspelaren på marknaden. Programmet är på svenska.

Windows har gjort ett uppspelningsprogram, känt som Windows Media Player - du har nog hört talas om det, för det är ett välkänt program, och så småningom ett program med några år på väskan.

I den här artikeln kan du läsa om Windows Media Player och den senaste versionen av Windows Media Player; nämligen Windows Media Player 12. Enligt Windows är Windows Media Player själv ett program som är "Made by media lovers, for media lovers". Så mycket kärlek har lagts till i programmet, och det har gjorts för att folk som är intresserade av media ska kunna dra nytta av det. Programmet kan spela precis vad du vill höra eller se - var det något att höra en av de goda gamla med Johnny Cash eller något mer modernt som MØ. Nuförtiden är Windows Media Player 12 den senaste versionen av Windows Media Player. Om du installerar Windows 10 på någon av dina enheter eller uppgraderar till Windows 10 från Windows 8.1 eller Windows 7 kan du använda Windows Media Player 12.

Om du vill använda Windows Media Player 12, men du kan hålla Windows 8.1 eller Windows 7, är det bra också, eftersom de också stöder Windows Media Player 12.

Vad är Windows Media Player 12?

Du kan alltid ha musik i ditt liv med Windows Media Player 12, du kan strömma till andra enheter och du kan synkronisera videoklipp, foton och musik. Du kan eftersom Windows Media Player 12 fungerar med många olika video- och ljudformat. Du kan alltid ha musik med dig vart du än går eller cyklar eller kör med bil eller vad som helst annat. Det kan vara musik överallt, så du kan dansa till dina favoritartister genom livet.

Utseende

Windows Media Player 12 har en enkel design - speciellt när du spelar. Du kan bara se de knappar som du behöver spela. Det gör det ganska enkelt och mycket enkelt att använda programmet, eftersom det inte finns några överflödiga funktioner för att störa användningen av programmet.

Aktivitetsfältet

När Windows Media Player 12 är öppen så är den nere i aktivitetsfältet, den har en mycket smart funktion: Du behöver inte trycka på programmet och öppna det för att använda uppspelningsfunktionerna som att trycka på "nästa sång." Istället flyttar du bara musen till logotypen längst ner på aktivitetsfältet. När du gör en bild dyker upp med knapparna du behöver spela musik

Spelar DVD-skivor

När du installerar eller uppgraderar till Windows 10 kan du inte spela DVD-skivor med Windows Media Player 12 som utgångspunkt, men om du vill kan det enkelt göras.

Här kan du läsa om vad du ska göra för att spela DVD-skivor på dina enheter.

Du kan använda Windows Media Player 12 på dessa enheter

Windows Media Player 12 är utformad för att användas med Windows-operativsystem. Som Windows-användare kan du njuta av Windows Media Player 12. Men ingen behöver luras så Mac-användare kan ladda ner Windows Media-komponenter till QuickTime så att de Du kan också använda Windows Media Player.

Windows Media Player är väldigt användarvänlig

Windows Media Player-programmet har många saker, men lyckligtvis har det inte gått utöver hur enkelt det är att använda, för att trots de många funktionerna är Windows Media Player ett program som är väldigt lätt att använda - och lyckligtvis, så alla kan njuta av det.

Vilka spelprogram kan du använda eller använda?

Windows Media Player är verkligen inte den enda spellistan på marknaden, eftersom det finns riktigt många. Som ett exempel på ett annat uppspelningsprogram kan WinAmp hämtas gratis här. Ett annat exempel är iTunes for Windows på svenska. Du kan ladda ner det gratis här.

Om du vill ha ännu fler exempel på spelprogram, så du har något kvalificerat att välja mellan, kan du klicka här och läsa lite om många olika program.

Windows Media Player uppdateras

Datorprogram som inte uppdateras ofta tillräckligt kan inte användas för mycket. Icke-uppdaterade programkommer sakna de senaste funktionerna, och vid en tidpunkt till dessa program är det enkelt att inte vara användbart längre. Det är också en fördel med Windows Media Player, eftersom den ständigt uppdateras, korrigeras och förbättras så att du alltid har bästa möjliga program. Det är en nödvändighet för människor att fortsätta att använda programmet.

Du måste välja Windows Media Player eftersom

I den här översynen har du redan många anledningar till varför du bara ska välja Windows Media Player. Programmet fungerar bara, så det är ett program som nästan alla kan räkna ut. Windows Media Player är sålunda ett program utan så mycket problem; Det är ett program som du kommer att njuta av och som du inte kommer ångra du har börjat använda.

Windows Media Player: s Historia

Windows Media Player berättar ganska kort enligt följande: Windows Media Player släpptes för första gången 1991 - det blir gradvis ett program med en lång Historia. Windows Media Player släpptes först under namnet Media Player. Först när Windows XP kom, ändrades namnet formellt till Windows Media Player. Version 12 av Windows Media Player kom med Windows 7.

Slutsats

Windows Media Player-uppspelningsprogrammet har nu kommit i en 12: e utgåva. Du kommer att få programmet om du uppgraderar till Windows 10 från Windows 8.1 eller Windows 7, eller om du installerar Windows 10 på en eller flera av dina enheter. Om du inte vill ha den senaste Windows kan du också njuta av Windows Media Player 12 eftersom den också fungerar för Windows 8.1 och Windows 7. Du får några nya funktioner med Windows Media Player 12 - och det är det närmaste Alla kan ta reda på det. Med Windows Media Player 12 kan du titta på filmer eller lyssna på musik överallt - ditt liv kan alltid vara fullt av musik. Om du saknar ett bra uppspelningsprogram är Windows Media Player definitivt en bra insats.

Download Windows Media Player 10
Screenshots
Detaljerad information om Windows Media Player
Typ:
Freeware


Producent:
Microsoft Corporation

Inkom datum:
09-01-2007
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1, 10

Storlek:
24.5 Mb

Uppdaterad datum:
15-09-2018
0