Program » Multimedia » Mediaspelare

Windows Media Player last ned
4 0 259  

Här kan du ladda ner gratis Windows Media Player - den mest använda mediaspelaren på marknaden. Programmet är på svenska.

Windows har gjort ett uppspelningsprogram som heter Windows Media Player - du har säkert hört talas om det, eftersom det är ett välkänt program och gradvis ett program med ett antal år framöver.

I den här artikeln kan du bara läsa om Windows Media Player och om den senaste versionen av Windows Media Player; nämligen Windows Media Player 12. Enligt Windows är Windows Media Player ett program som tillverkats av mediaälskare, för mediaälskare.

Det finns sålunda mycket kärlek i programmet och det görs för att folk med intresse för media ska få ut det mesta. Programmet kan spela precis vad du vill höra eller se - till exempel var det något att höra en av de goda gamla med Johnny Cash eller något mer modernt som MØ. Nuförtiden är Windows Media Player 12 den senaste versionen av Windows Media Player. Om du installerar Windows 10 på någon av dina enheter eller uppgraderar till Windows 10 från Windows 8.1 eller Windows 7 kan du använda Windows Media Player 12.

Om du vill använda Windows Media Player 12, men du har mer att behålla Windows 8.1 eller Windows 7, så är det bra också, eftersom de också stöder Windows Media Player 12.

Vad är Windows Media Player 12?

Du kan alltid ha musik i ditt liv med Windows Media Player 12 du kan strömma till andra enheter och du kan synkronisera videoklipp, bilder och musik. Du kan göra det eftersom Windows Media Player 12 fungerar med många olika video- och ljudformat.

Därför kan du alltid ha musik med dig, vart du än går eller cyklar eller kör med bil eller vad som helst annat. Det kan vara musik överallt, så du kan dansa till dina favoritartister i hela livet.

Utseende

Windows Media Player 12 har en enkel design - speciellt när du spelar. Du kan bara se de knappar du behöver spela.

Detta gör det enkelt och mycket enkelt att använda programmet, eftersom det inte finns några överflödiga funktioner för att störa användningen av programmet.

Aktivitetsfältet

När Windows Media Player 12 är öppen så att den är nere i aktivitetsfältet, har den en mycket smart funktion: du behöver inte trycka på programmet och öppna det för att använda uppspelningsfunktioner som att trycka på "nästa sång".

Istället flyttar du bara musen till logotypen i Aktivitetsfältet. När du gör en bild dyker upp med knapparna du behöver spela musik

Spelar DVD-skivor

När du installerar eller uppgraderar till Windows 10 kan du inte börja spela DVD-skivor med Windows Media Player 12, men om du vill kan du enkelt göra det.

Här kan du läsa om vad du ska göra för att spela DVD-skivor på dina enheter.

Du kan använda Windows Media Player 12 på dessa enheter

Windows Media Player 12 är utformad för att användas med Windows-operativsystem. Som Windows-användare kan du njuta av Windows Media Player 12. Men ingen ska bluffas så att Mac-användare kan ladda ner Windows Media-komponenter för QuickTime, så att de kan också använda Windows Media Player.

Windows Media Player är väldigt användarvänlig

Windows Media Player-programmet kan göra många saker, men lyckligtvis har det inte gått utöver hur enkelt det är att använda, eftersom trots många funktioner är Windows Media Player ett program som är väldigt lätt att använda - och lyckligtvis, för då kan alla njuta av det.

Vilka uppspelningsprogram kan du använda eller använda?

Windows Media Player är verkligen inte det enda uppspelningsprogrammet på marknaden eftersom det finns riktigt många. Som ett exempel på ett annat spelprogram kan WinAmp hämtas gratis här. Ett annat exempel är iTunes for Windows på svenska. Du kan ladda ner det gratis här.

Om du vill ha ännu fler exempel på uppspelningsprogram så att du har något kvalificerat att välja mellan, kan du trycka påategory / 23 "> här och läs lite om många olika program.

Windows Media Player uppdateras

Datorprogram som inte uppdateras ofta kan inte användas för mycket. Icke-uppdaterade program kommer sakna de senaste funktionerna och vid något tillfälle kommer dessa program helt enkelt inte att vara användbara längre. Det är också en fördel med Windows Media Player, eftersom den ständigt uppdateras, korrigeras och förbättras så att du alltid har det bästa möjliga programmet. Det är en nödvändighet för människor att fortsätta att använda programmet.

Du måste välja Windows Media Player eftersom

I den här översynen har du redan många anledningar till varför du bör välja Windows Media Player. Programmet fungerar bara och då är det ett program som nästan alla kan ta reda på. Windows Media Player är sålunda ett program utan så mycket problem; Det är ett program som du kommer att njuta av och du kommer inte ångra att du har börjat använda.

Historia för Windows Media Players

Historien om Windows Media Player är ganska kort enligt följande: Windows Media Player släpptes första gången tillbaka 1991 - det blir gradvis ett program med en lång historia. Windows Media Player släpptes först under namnet Media Player. Först när Windows XP kom, bytte namn formellt till Windows Media Player. Version 12 av Windows Media Player kom fram med Windows 7.

Slutsats

Windows Media Player-uppspelningsprogrammet har nu kommit i en 12: e version. Du får programmet med dig om du uppgraderar till Windows 10 från Windows 8.1 eller Windows 7 eller om du installerar Windows 10 på en eller flera av dina enheter. Om du inte vill ha den senaste Windows kan du också enkelt njuta av Windows Media Player 12, eftersom den också fungerar för Windows 8.1 och Windows 7. Du får många nya funktioner med Windows Media Player 12 - och det är något som ligger närmast dig någon kan ta reda på att använda. Med Windows Media Player 12 kan du titta på filmer eller lyssna på musik överallt - ditt liv kan alltid vara fullt av musik. Om du saknar ett bra uppspelningsprogram är Windows Media Player definitivt en bra insats.

Download Windows Media Player 10
Screenshots
Detaljerad information om Windows Media Player
Typ:
Freeware


Producent:
Microsoft Corporation

Inkom datum:
09-01-2007
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1, 10

Storlek:
24.5 Mb

Uppdaterad datum:
03-01-2019
0