Program » Apple » iTunes

iTunes for Windows last ned
5 0 918  

iTunes, den prisbelönta digitala mediaspelaren.

Behöver du ett program som kan samla all din musik på ett ställe och göra dem tillgängliga på alla dina enheter? Då är iTunes-programmet för dig. iTunes är ett dedikerat musikprogrammastodonts som Spotify har replikerat.

Det finns möjlighet att köpa och importera egen musik för uppspelning på t.ex. din dator och telefon. Samtidigt kan du också lyssna på radioen, och därför är programmet mångsidigt och användbart för alla musikälskare.

Ström filmer, TV-program och musik enkelt och snabbt

iTunes är inte enbart enbart för musik. Programmet är för alla typer av digitaliserade medier med undantag för e-böcker / ljudböcker. Det är på ett och samma ställe du har filmer, TV-program och musik

iTunes sticker ut från mjukvara som Spotify genom att inte betala en månadsabonnemang för att få tillgång till musiken etc. Men du betalar en liten summa för varje låt, album, film du vill äga.

På så sätt undviker du att begå en fast abonnemang. Detta görs via iTunes Store, även i kombination med Apple Music från Apple Inc. ger dig ganska mycket allt du kan drömma om.

Det måste dock sägas att du också kan prenumerera på Apple Music etc., och få obegränsad streamingåtkomst till musik och filmer till ett fast pris.

Anslut din favoritradio med iTunes

iTunes kan också spela radiostationer för dig. Dessa radiostationer är dock inte P3, MyRock etc., men närmare stora online-spellistor som är avsedda för olika musikgenrer.

Det är ett smart sätt att upptäcka ny musik medan du gör något annat. Om du sitter med en uppgift för gymnasiet, ett tråkigt projekt på jobbet eller något liknande, kan du bara slå på en radio som "Pure Pop", "Hip-Hip / R & B" osv. Här är hela dagen ny och gammal musik från givna genrer, och man är nästan garanterad att hitta något bra för sina egna spellistor.

För dem som vill ha flexibilitet

Apple är ett varumärke som spänner över många olika uppspelningsenheter. Allt från telefoner, datorer och tv-apparater (med Apple TV). Det vill säga om du är den typ som använder Apples produkter, har du möjlighet att, med hjälp av iTunes, njuta av alla dina favoritmedier var du vill. Det kräver bara att du har ett äpple-ID och helst en äppleprodukt som en iPhone.

(Det bör dock påpekas att iTunes kan hämtas till Windows som här etc.)

Kombinationen av olika medieplattformar i en

Unikt iTunes är utan tvekan den mängd medier som programmet samlar på ett ställe. De flesta program som är dedikerade till streaming media specialiseras bara i en, till exempel musik (Spotify) eller film / serie (HBO).

Nu är det möjligt att bara ha ett enda program för att hålla reda på allt. Och om du prenumererar på det är det också ett bra alternativ, eftersom du inte behöver betala för två program, men bara en (som till och med har ett lägre pris än de andra två tillsammans).

Läcker och slät design

iTunes fortsätter den välkända Apple-traditionen med en trevlig användarvänlig design som också är vacker och modern. Du får känslan, allt går bara smidigt som det borde. Det finns inga större användardefinierade alternativ, men så länge som programmet är lätt att navigera i, är det bra.

Övre delen av programmet är de olika sektionerna för översikt över dina media samt var du kan köpa dem fint beläget. Det mesta av skärmen är dedikerad till stora färgstarka knappar som markerar dina spellistor, radiostationer, filmer etc. Det är därför lätt att hitta dig runt din mediamlinger.

Alternativ programvara

Om du inte är nöjd med iTunes eller Apple som producent i allmänhet finns det lyckligtvis andra bra alternativ som du kan använda. TVexe är ett program dedikerat till streaming av en stor mängd tv- och radiokanaler gratis. Så du är både täckt med filmer, serier och musik gratis. Självklart finns det valfrihet som iTunes har, men det måste inkluderas. TVexe kan laddas ned gratis här.

Slutsats

iTunes är definitivt ett bra program om du vill njuta av media på farten och få dem på ett ställe. Med programmets läckra design och god användarvänlighet kan den endast rekommenderas.

Download iTunes for Windows 12.12.6.1

Note:

Gratis att använda.

Screenshots
Detaljerad information om iTunes for Windows
Typ:
Freeware


Producent:
Apple

Inkom datum:
21-05-2006
Plattform:
Windows

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
05-12-2022
0