Program » Multimedia » Video och musik

VideoPad Video Editor last ned
5 0 6099  

Ladda ner det utmärkta videoredigeringsprogrammet VideoPad Video Editor gratis här.

Det finns många videoredigeringsprogram att välja mellan. De professionella av dem kostar riktigt mycket pengar och många av gratisversionerna har inte tillräckligt med funktioner. Lyckligtvis nog för oss har softwareutvecklaren NCH Software välsignat oss med ett videoredigeringsprogram som är gratis och har alla de funktioner som vi har användning för. Programmet har en relativt enkel design och du hittar alla knappar samt funktioner precis där du förväntar dig dem. Designen har den baktanken att det ska vara så intuitivt att använda som möjligt. Så även om man inte har den största erfarenheten av videoredigering kan man inom några få minuter skapa professionella videor.

Uppdateringar

Första utgåvan av VideoPad Video Editor var från 2009, och sedan dess har stora skillnader skett. När vi tillkännagav programmet så fanns det några funktioner som vi kände att programmet borde ha med sig. Sedan dess har dock många saknade funktioner tillkommit, och trots att vi vill anse att programmet är färdigt och utvecklat så fortsätter NCH Software att ge oss uppdateringar. Uppdateringarna kan variera från extrafunktioner till optimering av softwaren.

Användarvänligt

Vi har redan nämnt att designen är en barnlek att navigera runt i, vilket givetvis bidrar till användarvänligheten. Om man är ny inom videoredigering så är det lätt att göra simpla saker utan att bli bemött av förvirring. Om du har erfarenhet av videoredigering hittar du dessutom snabbt alla extrafunktioner som ligger förhållandevis gömda bakom designen, men inte så gömda att de inte går att hitta.

Hastighet

Efter att du har laddat ner filen från sidan tar det bara några få minuter innan du kan börja din videoredigering, och själva arbetsprocessen är även snabb. Oavsett hur många och långa klipp som vi kastade in i VideoPad Video Editor så mötte vi inte några problem. Många andra gratis videoredigeringsprogram är begränsade till hur många och stora filer de kan hantera på en gång. När du därefter är nöjd med din videoredigering så finns det ett hav av olika format som du kan spara det i. När du har beslutat dig för ett format är programmet blixtsnabbt på att rendera filen. Därutöver godtar VideoPad Video Editor också en mängd olika format, så du ska inte frukta att du har en fil som inte kan bli redigerad.

I grund och botten

VideoPad Video Editor levererar varan. Programmet är ytterst välutvecklat och har en stor mängd extrafunktioner som bara är ett stort plus. De frekventa uppdateringarna är pricken över i:et för oss, då vi med gott samvete kan använda oss av programmet och inte vara rädda för att det plötsligt inte längre är ett aktuellt eller konkurrenskraftigt videoredigeringsprogram. Sedan är det värt att påminna om att det är gratis, så det finns inga skäl till att inte se om det faller en i smaken!

Download VideoPad Video Editor 6.0
Screenshots
Detaljerad information om VideoPad Video Editor
Typ:
Freeware


Producent:
NCH Software

Inkom datum:
19-01-2018
Plattform:
Windows

Storlek:
5.58 Mb

Uppdaterad datum:
03-05-2018
0