Program » Multimedia » Video och musik

Windows Movie Maker last ned
5 0 3451  

Windows Movie Maker är ett bra verktyg från Microsoft till att redigera video på din dator.

Det händer ofta att du har varit på en händelse som födelsedag, bröllop eller bekräftelse och har spelat in några inspelningar där du vill göra något, eller kanske du vill göra speciella klipp och filmer för dessa händelser.

Med Windows Movie Maker av tillverkaren Microsoft har du ett utmärkt verktyg för att utföra dessa uppgifter. Med sina många och varierade funktioner kan du göra filmer och klipp du behöver för dina händelser och projekt.

Avsluta dina inspelningar med Windows Movie Maker

Windows Movie Maker kommer med många verktyg som gör det enkelt för dig att redigera och förbättra de inspelningar du har gjort för olika händelser och tillfällen. Du kan skära ointressanta avsnitt, flytta runt olika klipp där de passar bäst, eller lägg till bilder och andra inspelningar för att slå samman. Till exempel, hur man gör en vacker filmrulle för ditt bröllop, du kan sedan sända på nätet eller bränna på en DVD.

Det är också möjligt att lägga till underlagsmusik med Windows Movie Maker. Det kräver bara att du har de musikfiler du vill använda på din dator och placera dem där de passar bäst med klippen. Det finns också några inbyggda musikstycken som du kan använda om du inte har några filer som ligger på egen hand.

Lägg till vackra effekter och animationer för att krydda dina bilder

Inte bara kan du redigera i ditt råmaterial, du har också möjlighet att lägga till vackra effekter och animationer så att dina bilder får lite extra känsla. Det kan bland annat vara i övergångseffekter som gör dina klipp och bilder flöda naturligt eller på ett speciellt sätt.

Du kan också placera filter över delar av dina bilder för att ge dem en annan känsla. Det kan vara att göra färgerna mer tråkiga eller klara, beroende på humör du vill att dina inspelningar ska orsaka. Du kan också markera ljudet, musiken eller din egen voice-over, där du tycker att den passar bäst, så fokus ligger alltid där du tycker att det borde vara.

Få dina filmprojekt i Windows Movie Maker med bra resultat

Windows Movie Maker är det typiska programmet för dig som ibland hittar dig i en situation där du behöver bearbeta filmmaterial. Oavsett om det gäller evenemang som bröllop, födelsedagar eller för en presentation på din utbildning eller arbete. Det är inte oss alla som har en stark och omfattande erfarenhet vid denna tidpunkt, så hur har ni dem?

Windows Movie Maker ger dig alla verktyg du behöver för att förverkliga dessa projekt. Det kräver inte den stora erfarenheten, bara att du har en liten fantasi och en känsla av riktning där du vill att dina projekt ska gå. Därför kan Windows Movie Maker leverera dig i en bra produkt på mycket kort tid. Om du inte har den stora idén om hur sådana redigeringsprogram fungerar, kan det vara svårt att starta program som Sony Vegas, som först och främst är avancerade och då också dyra. Windows Movie Maker är gratis och lätt att använda.

Enkel och bekväm programvara som kommer att fungera bra på vardagen, men också för de avancerade projekten

Den unika egenskapen hos Windows Movie Maker är dess stora appel till användare av olika nivåer. Det är en väldigt lätt programvara för att komma igång med, och levererar därför resultat till dig, utan att behöva spendera timmar som sätter dig i sina funktioner. Men det betyder inte att applikationens verktyg blir förlamad med dig som kanske har lite mer erfarenhet när det gäller redigering. De olika funktionerna ger dig många möjligheter att specialisera dina effekter, övergångar, ljudeffekter och liknande, så det finns alltid något att leka med.

Den klassiska designen från Microsoft kan du alltid lita på

Vi har alla varit ute i någon mån för att använda ett program från Microsoft. Detta kommer vanligtvis att vara från Office-paketet, som är standardutrustning för datorer i de flesta arbetsstationer och träningscenter. Därför är Microsofts design känd för många av oss, och vi kan navigera relativt enkelt genom sina produkter.

Samma sak kan sägas för Windows Movie Maker. Verktygsfältet ligger längst upp i programmet, med olika sektioner som illustrerar innehållet i funktionerna: "Animationer", "Visual Effects" etc. Därför är det alltid lätt för dig som användare att ta reda på var du kommer att kunna hitta de funktioner du står och behöver använda. Annars finns det självklart en inbyggd manual som du snabbt kan titta igenom för att ta reda på specifika funktioner, vad de gör och var de ska hitta dem.

Ytterligare programvara

Windows Movie Maker är verktyget för dem som behöver redigera och sammanföra filmklipp och inspelningar. Om du till exempel vill göra en video för din väns födelsedag kan du vara i en situation där du saknar några inspelningar. Om din vän har Facebook, kommer de vanligtvis också att ha videoinspelningar av dem där. Det är möjligt att ladda ner dessa inspelningar i många olika format med Facebook Video Downloader av tillverkaren www.facebook-video-downloader.org. Med Facebook Video Downloader är det sålunda möjligt för dig att samla några roliga filmklipp från dina vänner tillsammans för att göra en bra kompilering som du kan visa för deras födelsedag eller andra händelser. Då kan du redigera det med Windows Movie Maker. Facebook Video Downloader kan laddas ned gratis här.

Slutsats

Windows Movie Maker är det absolut nödvändiga programmet för dem som ibland måste ta itu med vissa filmmaterial för olika händelser. Med en omfattande och enkel verktygslåda för redigering av dina inspelningar, kan du uppnå bra resultat på nolltid. Det är utan tvekan värt ett försök eftersom du är garanterad en produkt som uppfyller dina krav.

Download Windows Movie Maker 2016
Se Windows Movie Maker på video :
Screenshots
Detaljerad information om Windows Movie Maker
Typ:
Freeware


Producent:
Microsoft

Inkom datum:
13-02-2010
Plattform:
Windows 7, 8 & 10

Storlek:
26.0 Mb

Uppdaterad datum:
15-04-2020
0