Program » Multimedia » Video och musik

Windows Movie Maker last ned
5 0 3451  

Windows Movie Maker är ett bra verktyg från Microsoft till att redigera video på din dator.

Det händer ofta att du har varit på ett event som en födelsedag, bröllop eller konfirmation och har filmat några inspelningar där som du skulle vilja göra något åt, eller så kanske du vill göra speciella klipp och filmer för dessa evenemang.

Med Windows Movie Maker från tillverkaren Microsoft har du ett utmärkt verktyg till hands för att utföra dessa uppgifter. Med sina många och varierade funktioner kan du bara göra filmer och klipp som du skulle behöva för dina evenemang och projekt.

Förfina dina bilder med Windows Movie Maker

Windows Movie Maker har många verktyg som gör det enkelt för dig att redigera och förfina inspelningarna du har gjort för olika evenemang och tillfällen. Du kan klippa ut ointressanta avsnitt, flytta runt olika klipp där de passar bäst eller lägga till bilder och andra bilder så att de kan slås samman. Hur man till exempel gör en vacker filmrulle till ditt bröllop, som du sedan kan skicka runt på nätet, eller bränna på en DVD.

Det är också möjligt att lägga till bakgrundsmusik med Windows Movie Maker. Det kräver bara att du har de musikfiler du vill använda liggande på din dator och sedan kan du placera dem där de passar bäst i förhållande till klippen. Det finns också några inbyggda musikstycken som du kan använda dig av om du inte har några filer liggande.

Lägg till fantastiska effekter och animationer för att krydda dina bilder

Inte bara kan du redigera i dina råfilmer, du har också möjlighet att lägga till bra effekter och animationer för att ge dina filmer lite extra stil. Det kan bland annat vara i övergångseffekter som får dina klipp och bilder att flöda helt naturligt eller på ett speciellt sätt.

Du kan också lägga filter över delar av dina inspelningar för att ge dem en annan känsla. Det kan vara att göra färgerna mer matta eller tydliga, beroende på stämningen du vill att dina bilder ska resonera med. Du kan också markera ljudet, musiken eller din egen voice-over, där du tycker att det passar bäst, så fokus är alltid där du tycker att det ska vara.

Få dina filmprojekt gjorda i Windows Movie Maker med utmärkta resultat

Windows Movie Maker är det typiska programmet för dig som ibland befinner dig i en situation där du behöver bearbeta filmmaterial. Oavsett om det är för evenemang som bröllop, födelsedagar eller för en presentation på din utbildning eller arbete. Vi har inte alla en stark och omfattande erfarenhet på denna punkt, så hur går du tillväga?

Windows Movie Maker ger dig alla verktyg du kan behöva för att slutföra dessa projekt. Det kräver inte mycket erfarenhet, bara att du har lite fantasi och riktningskänsla, dit du vill att dina projekt ska gå. Därför kan Windows Movie Maker leverera dig till en bra produkt på mycket kort tid. Om du inte har en bra uppfattning om hur sådana redigeringsprogram fungerar kan det vara tröttsamt att behöva komma igång med program som Sony Vegas, som först och främst är mycket avancerade, sedan också dyra. Windows Movie Maker är gratis och lätt att använda.

Lätt och bekväm mjukvara som fungerar bra på vardagsnivå, men också för avancerade projekt

Det unika med Windows Movie Maker är att det tilltalar användare på olika nivåer. Det är en riktigt enkel mjukvara att komma igång med och levererar därför resultat till dig bråttom, utan att du behöver lägga timmar på att lära känna dess funktioner. Men det betyder inte att programmets användbarhet kommer att bli förlamad jämfört med dig som kanske har lite mer erfarenhet när det gäller redigering. De olika funktionerna erbjuder dig många alternativ för att specialisera dina effekter, övergångar, ljudeffekter och liknande, så det finns alltid något att leka med.

Den klassiska designen från Microsoft som du alltid kan lita på

Vi måste alla till viss del vara ute efter att behöva använda ett program från Microsoft. Detta kommer vanligtvis att ha hämtats från Office -paketet, som är standardutrustning för datorer på de allra flesta arbetsplatser och utbildningscenter. Det är därför Microsofts design är bekant för många av oss, och vi kan navigera genom deras produkter relativt enkelt.

Detsamma kan sägas om Windows Movie Maker. Verktygsfältet finns högst upp i programmet, med olika avsnitt som illustrerar innehållet i funktioner: "Animationer", "Visuella effekter", etc. Därför är det alltid lätt för dig som användare att se igenom var du kommer att vara kan hitta de funktioner du behöver. Annars finns det naturligtvis en inbyggd manual som du snabbt kan titta igenom, för att ta reda på specifika funktioner, vad de gör och var du kan hitta dem.

Ytterligare programvara

Windows Movie Maker är verktyget för dig som behöver redigera och komponera filmklipp och inspelningar. Till exempel, om du vill göra en video för din väns födelsedag, kan du vara i situationen att sakna några bilder. Om din vän har Facebook har de vanligtvis också videofilmer av dem där. Det är möjligt att ladda ner dessa inspelningar i många olika format med Facebook Video Downloader av tillverkaren www.facebook-video-downloader.org. Med Facebook Video Downloader är det möjligt för dig att samla några roliga filmklipp av dina vänner för att göra en fin sammanställning som du kan visa för deras födelsedag eller andra evenemang. Sedan kan du redigera i den med Windows Movie Maker. Facebook Video Downloader kan laddas ner gratis här.

Slutsats

Windows Movie Maker är det viktiga programmet för dig som ibland behöver bearbeta några filmmaterial för olika evenemang. Med en omfattande och enkel verktygslåda för redigering av dina inspelningar kan du uppnå fantastiska resultat på nolltid. Det är definitivt värt ett försök eftersom du är garanterad en produkt som lever upp till dina standarder.

NOTERA:

* Den ursprungliga nedladdningslänken är inaktuell. Den senaste versionen av Windows Movie Maker kan laddas ner här.

Download Windows Movie Maker 12
Se Windows Movie Maker på video :
Screenshots
Detaljerad information om Windows Movie Maker
Typ:
Freeware


Producent:
Microsoft

Inkom datum:
13-02-2010
Plattform:
Windows 7, 8 & 10

Storlek:
26.0 Mb

Uppdaterad datum:
11-10-2021
0