Program » Multimedia » Bildbehandling

Movavi Video editor (Mac) last ned
5 0 5880  

Ladda ner Movavi Video Editor gratis här och skapa roliga och spännande videoklipp och trailers av dina videoklipp.

Lämnar dina videor bara och gömmer sig i mappen på din mobiltelefon? Då kan Movavi Video Editor vara videoredigeringsprogrammet för dig. Med Movavi Video Editor för din Mac kan du återuppliva dina hemfilmer med smarta filter, övergångar och titlar, skapa de bästa filmerna för dig och dela dem med dina vänner eller familj.

Testad och utvecklad för din Mac, gör Movavi Video Editor det perfekt när du skär dina videoklipp i den nya och förbättrade tidslinjen. Dessa funktioner är inte svåra att behärska, med den mycket korta inlärningskurvan på bara 20 minuter.

Oöverträffade möjligheter till anpassning

Med Movavi kan du enkelt och enkelt redigera, producera och dela dina egna videor på din Mac. Det finns många olika övergångar, titlar och filter som redan är installerade i din Movavi-redigerare. Dessutom kan du hitta filer som små videoklipp, bakgrunder, musik och ljud i det stora videoredigeringsbiblioteket. Det ger dig nästan obegränsade möjligheter att personifiera dina hemfilmer. Med Movavi är det praktiskt taget omöjligt att rinna av fantastiska effekter. Men ska du gå ut, med den inbyggda Movavi Effects Store kan du köpa extra innehåll som övergångar och filter. Om du bara behöver en enda effekt eller för en hel uppsättning, kan du bara använda en kraft eller en av de färdiga kraftuttagen. Allt du kan hitta i Movavi Effects Store är utvecklat av Movavias egna professionella designers.

Användarvänlighet baserad på feedback

Förutom stora effekter finns det många olika professionella funktioner och inbyggt innehåll i Movavi Video Editor. Movavi har lyssnat på användarnas långvariga feedback och använder den noggrant i deras optimering av programmet. Ett exempel kan vara deras nyligen uppdaterade och förbättrade tidslinje, som nu tillåter dig att redigera flera spår samtidigt, lägga till nya spår och ändra deras order. De olika spåren har också gjorts oberoende av varandra, vilket gör det mycket lättare att placera dina klipp precis där du tänkte. Den förbättrade tidslinjedesignen hjälper dig också att navigera i klipp och effekter lättare.

Om det inte finns några videoklipp som kan användas på din mobiltelefon kan du gå direkt till inspelningsläge, där du kan spela in video live från din webbkamera. Detta kan till exempel användas för att kommentera en film du har spelat före, med hjälp av Picture-in-Picture-funktionen. Utöver detta kan du även spela in ditt eget kommentarspår i ljudinspelningsläget eller spela in dina favoritinstrument och din perfekta fingertopp via mikrofonen.

Professionella redigeringsverktyg

Om dina hemvideor inte är perfekta, finns det fortfarande hopp för dig och din sista film. Movavi Video Editor är inte bara roliga effekter men kan även ta dina videoklipp på allvar och hjälpa dig på vägen till ett professionellt titt på dina filmer. Allt detta kan göras med många olika ljud- och videoredigeringsverktyg. Om det var lite för hög våghastighet på seglingsturen, kan du låta videostabilisationen ta hand om det precis som du filmade. Det tar effektivt bort rörelsesförvrängning, utan att påverka videokvaliteten på din ursprungliga video.

Om det också var svårt att blåsa ut med ljudredigeringsverktygen kan du ta bort ljud, justera ljudfrekvensen, normalisera ljudet och även tillämpa specialeffekter på ljudspåret. Om du älskar musik har Movavi Video Editor också effekterna och redigeringsverktygen för dig. Med Movavis egna Beat-registrering hittar den automatiskt en ljudrytm för att synkronisera med dig och ditt projekts takt. Allt detta görs genom Intel®-hårdvaruacceleration, vilket gör att du kan redigera och exportera dina filmer utan dröjsmål.

Bli en expert på bara 20 minuter

Då letar du också efter ett nytt, modernt och enkelt men ändå professionellt videoredigeringsprogram. Med hög prestanda är Movavi Video Editor till för dig. Det kombinerar smarta effekter och möjligheten till oändlig expansion, med professionella redigeringsfunktioner som du annars bara ser i mäga dyrare konkurrenter. Få dig själv och din Mac till att bli videoredigerande mästerverk med Movavi Video Editor på så enkelt som 20 minuter.

Som jag sa är designen enkel och enkel att använda. Det är en av de mest utvecklade användargränssnitten, avsedda att användas av stora och små, unga och gamla, eftersom ikonerna och knapparna är stora och klara. Användargränssnittet är självklart och uppdelat i tre huvuddelar, en levande bild av din film i det högra högra hörnet, din råa importerade videofiler / effektwebbläsare, längst upp till vänster och med din tidslinje längst ner på skärmen. Om det inte är tillfredsställande för dig, är det möjligt att ändra storleken på de olika fönstren.

Alternativ

Om du vill se några andra videoredigeringsprogram innan du bestämmer vilken du vill ladda ner kanske du vill titta på iOrgSoft Video Editor. Liksom Movavi, det är ett Mac-videoredigeringsprogram som kan laddas ner gratis. Du hittar den genom att följa den här länken.

Om du inte är Mac-användare och letar efter ett videoredigeringsprogram för Windows, kan VideoPad Video Editor vara programmet för dig. Det är precis som ovannämnda helt gratis nedladdning, och innehåller många av samma funktioner som Movavi. Du kan läsa mer om VideoPad Video Editor och ladda ner den genom att följa den här länken.

Slutsats

Med Movavi Video Editor kan du redigera dina videoklipp professionellt. Programmet innehåller en mängd välbekanta och nya funktioner som du kan använda för att optimera dina videoklipp. Programmet är gratis att ladda ner och du har fri tillgång till alla dess funktioner under hela försöksperioden. Därefter kan du bestämma om du vill köpa programmet. Det finns ingen bindning, och du kan därför ladda ner och utforska programmet utan risk. Några Alternativa videoredigeringsprogram är listade ovan, vilket kan vara av intresse om Movavi inte passar in i dina planer.

Sammantaget är Movavi Video Editor en utmärkt filmtillverkare, med bland annat Funktionen Dra och släpp gör det enkelt att redigera filmer och videoklipp.

Download Movavi Video editor (Mac)
Screenshots
Detaljerad information om Movavi Video editor (Mac)
Typ:
Freeware


Producent:
Movavi

Inkom datum:
15-12-2016
Plattform:
Mac OS

Storlek:
60.3 Mb

Uppdaterad datum:
15-04-2019
0