Program » Datasäkerhet » VPN

Trust.Zone VPN last ned
4 0 6246  

Ladda ner Trust.Zone VPN gratis här

Visste du att det mesta av det du gör på Internet kan fångas upp och ses av någon som är intresserad av det? Detta gäller särskilt stora IT-företag som Google, Microsoft etc. Google är särskilt känt för att samla in stora mängder data från sina användare, som sedan kan säljas vidare till företag som vill sälja dina produkter.

Detta kan hävdas vara relativt ofarligt, men det handlar mer om principen att de bara kan använda din information som de vill och utan begränsningar. Vi har alla rätten till integritet, så det kan vara en bra idé att få ett VPN som Trust.Zone VPN.

Vad är ett VPN och hur kan du använda det till fördel?

VPN står för Virtual Private Network. Som namnet antyder är ett VPN ett program som låter dig ansluta till ett privat nätverk. Dessa nätverk består av servrar som är spridda över hela världen, och det är här din anslutning dirigeras istället för vad din ISP normalt gör.

Det betyder att det till exempel kan se ut som att din anslutning är i England när du faktiskt är i Danmark. Det betyder också att du förblir anonym eftersom det du gör på Internet inte kan spåras av någon.

Anslut till servrar över hela världen

Som sagt, det smarta med en VPN är att den maskerar din anslutning så att det ser ut som att du surfar från någon annanstans än du faktiskt gör. Så du är anonym och väldigt svår att identifiera för företag som vill använda dina uppgifter.

Trust.Zone VPN har server spridd över hela världen: Afrika, Sydamerika, Asien, Europa etc. Du kan skicka din anslutning vart det än ska vara. Tänk dock på att ju längre servern kommer från dig, desto sämre kan anslutningen vara. Så om du är i Danmark kan det vara smart att skicka din anslutning till Sverige eller Tyskland.

Där ett VPN är så viktigt

En VPN i dag är nästan garantin för din integritet online. Utan VPN finns det inga digitala hinder eller lagar som verkligen skyddar din integritet från att utnyttjas av hungriga företag.

En VPN är som gardinerna för dina fönster, låset på din dörr och häcken i din trädgård. Det håller alla obehöriga personer ute och stänger av så att de inte ser vad du gör specifikt. Om du värdesätter att kunna använda Internet i fred, utan att behöva oroa dig, besöka en webbplats komprometterar din integritet och säkerhet, är ett VPN det bästa verktyget du kan använda.

En enkel design som gör vad den behöver

Trust.Zone VPN har en mycket enkel design, skapad i två olika dimensioner. Du har mest av sinterface-programmet som är dedikerat till att visa de olika avsnitten som du öppnar upp. Längst ner har du en serie knappar som du använder för att växla mellan sektioner och för att slå på och stänga av ditt VPN.

De olika avsnitten du kan växla mellan innehåller listan över servrar du kan ansluta till, status för ditt VPN i termer av mängden data som används och mängden du har kvar etc. Mycket mer kan inte sägas om programmet. Det går nästan av sig själv.

Alternativ programvara

En annan mycket effektiv VPN som du kan testa är CyberGhost VPN. Som namnet antyder kommer du att agera som ett spöke på nätet och inte lämna några spår utan bara återvändsgrändar för alla som vill spåra dig och dina data. Om du vill läsa mer om och ladda ner CyberGhost VPN kan det göras gratis här.

En annan fin kandidat som du kan ta en bild är X-VPN. X-VPN är lite mer otydlig och okänd jämfört med många av de andra stora märkena, men det ger en pålitlig anonym anslutning gratis. Det är minst lika bra som de andra, och har också ett mycket hjälpsamt supportteam. Om du vill läsa mer om eller ladda ner X-VPN kan det göras gratis här.

Slutsats

Under denna digitala tidsålder är ett VPN viktigt, det råder ingen tvekan. Detta gäller särskilt om du är orolig för säkerheten och integriteten i din integritet. Om det är något som du fortfarande vill hålla sig säker och anonym, är Trust.Zone VPN en riktigt bra kandidat för detta ändamål och kan bara rekommendera det.ale.

Download Trust.Zone VPN 1.1.1068
Screenshots
Detaljerad information om Trust.Zone VPN
Typ:
Trialware


Producent:
Extra Solutions

Inkom datum:
19-05-2020
Plattform:
Windows, iOS, Android, Linux

Storlek:
39.3 Mb

Uppdaterad datum:
22-05-2020
0