Program » Datasäkerhet » VPN

CyberGhost VPN last ned
5 0 4563  

CyberGhost VPN är en VPN (Virtual Private Network) klient och en online tjänst som gör att du kan surfa anonymt på nätet.

Med CyberGhost VPN kan du surfa på webben normalt medan din IP-adress är dold och en slutadress visas. Den fria versionen kan bara installeras på en dator och endast ett konto kan aktiveras på varje dator. Varje gång du besöker en webbsida varje gång du klickar på en länk varje gång du lämnar en webbsida, skickar du information om dig själv. Så när du surfar på nätet skapar du en personlig profil / sfär baserat på dina intressen, vanor, åsikter, hopp, önskemål, konsumtion etc. Det är den här profilen som andra använder sig av när de senare bombar dig med reklam, länkar till företag eller något annat.

Med CyberGhost VPN kan du leva dold på webben och därmed undvika all denna oroliga, oetiska och ibland farliga störning. Trackers kan fortfarande spåra, men de får inget ut av det eftersom din IP-adress är dold, det finns ingen riktig person bakom att ansluta spårningsmaterialet.

Download CyberGhost VPN 5.0.13.10
Screenshots
Detaljerad information om CyberGhost VPN
Typ:
Shareware


Producent:
CyberGhost

Inkom datum:
02-02-2012
Plattform:
Windows XP, Vista & 7

Storlek:
13.07 Mb

Uppdaterad datum:
08-03-2019
0