Program » Multimedia » Bildbehandling

PhotoWorks last ned
4 0 6307  

Ladda ner och prova PhotoWorks - gratis demoversion

PhotoWorks är ett program som du kan använda för att redigera dina foton. Programmet är lätt att räkna ut och har några kraftfulla verktyg i det. Användarvänligheten är på topp, med språk som är lätt att förstå, så att alla kan delta, och precis tillräckligt med verktyg för att göra programmet användbart i nästan alla situationer, men utan att det blir oöverskådligt. Med andra ord kvalitet framför kvantitet.

Det är dock också nödvändigt att påpeka att programmet inte är gratis, utan kräver en licensnyckel, som vi också har länkat till, på denna sida.

 

Lite om utgivaren: AMS Software

AMS Software grundades 2003 bland ett litet team av entusiaster och har sedan dess vuxit till ett internationellt företag med kontor i Belgien, Frankrike, Tjeckien, Ryssland och Ukraina.

Med 15 års erfarenhet bakom sig är detta ett företag som vet vad de gör - och de har särskilt fokuserat på mediebaserade program, inklusive foto- och videoredigering.

AMS är också intresserad av artificiell intelligens och hur den kan användas för att göra användarupplevelsen bättre i sina applikationer.

Därför är AI också inbyggt i ett fast element i PhotoWorks, i form av deras innehållsmedvetna och autokorrigeringssystem, som bland annat hjälper dig att redigera porträttfoton och eliminera vissa oönskade element.

Meny högst upp på skärmen och till vänster

Användargränssnittet är lätt att navigera, ser modernt ut, har en mörk tema finish och är överraskande lätt att använda också.

I mitten av skärmen har du den bild du själv laddade upp som du vill redigera. Dessutom är användargränssnittet uppdelat i tre menyer.

Menyn till vänster låter dig direkt (och snabbt) välja specifika verktyg, utan att behöva gå in i andra menyer (det är väldigt likt den lilla verktygsmenyn som du känner till från program som färg eller Photoshop).

Menyn högst upp ger dig en snabb överblick över några av de saker som programmet erbjuder. Det är bland annat här som du kan välja redigeringsverktyget, som låter dig justera ljus, skuggor, kontrast och andra visuella element. Det finns också ett menyalternativ som låter dig lägga till effekter på dina foton, ungefär som filter från andra fotoappar.

På höger sida har du dina reglage och fönstren som aktivt låter dig manipulera elementen i dina foton så att de kan få nytt liv.

Uppgradera dina porträttfoton

De flesta av oss har nog övervägt att redigera en profilbild för sociala medier så att vi skulle se mer professionella, snyggare ut eller bara sticka ut skarpare. Med PhotoWorks är det enkelt att redigera dina porträttfoton med en enda klickteknologi som kan hjälpa dig att ändra ditt ansikte genom funktioner för ansiktsskulptur / ansiktsdrag.

Du kan enkelt och enkelt förbättra dina bilder genom att ta bort mörka ringar under ögonen, eller genom att ändra ansiktsform, eller ögonstorlek, och mycket mer.

När du fortfarande är i färd med att redigera bilden kan du också beskära den så att personen kommer att ha det gyllene snittet, med de smarta beskärningsmodellerna som du hittar under 'beskärningsförinställningar'.

 

Brist på tillgänglighet över plattformar är klandervärt

Hittills är PhotoWorks endast tillgängligt som en app för PC -användare. Om du använder en Mac eller vill redigera dina foton direkt från din mobil är det ännu inte möjligt.

Baserat på AMS Softwares andra program verkar det inte heller som om övergången till andra plattformar kommer att prioriteras inom en snar framtid.e framtid, så om du t.ex. Om du är en Mac -användare bör du förmodligen leta någon annanstans, till exempel under vår kategori, på den här sidan.

Programmet är ett betalt program; du kan inte bara använda den gratis

Med många av programmen på download.dk länkar vi direkt till ett program som är gratis att använda. Med PhotoWorks är detta dock inte fallet - programmet finns bara som en betaltjänst (men "tack och lov" inte som en prenumerationstjänst).

Länken du hittar längst ner på sidan är för demoversionen, som låter dig testa programmet i hela fem dagar innan du bestämmer dig för om du vill uppgradera.

Du kan använda nästan alla verktyg under de fem dagar som testperioden körs, men vi stötte på några som du är blockerad från att komma åt tills du köper den fullständiga versionen. Bland annat kunde vi inte använda patchredigeraren för PC och vi kunde inte spara bilderna som vi redigerade i den gratis fotoredigeringsappen.

Andra program som kan hjälpa dig på din resa som fotograf

Paint.NETär ett bildprogram som bland annat kan användas för att placera bilder ovanpå varandra i masker / lager, så att du kan skapa helt nya bilder i äkta photoshopstil. Dessutom kan du också använda programmet för att redigera storleken på dina filer genom att trycka på Ctr + R. Det finns också ritverktyg och kloningsverktyg som du kan använda på dina bilder.

När dina foton har redigerats kan du lagra dem i Google Foto. Google Foto och liknande databasapplikationer har också ofta funktioner som låter dig redigera - men ingen av dem blir riktigt fördjupad, som applikationer som skapats för att redigera bilder.

 

Slutsats

Photoworks är på många sätt ett användarvänligt redigeringsprogram som många kommer att kunna använda sig av. Som också har beskrivits i andra recensioner av programmet, inklusive ett sponsrat inlägg från Digital Photography School, som är en partner till PhotoWorks, finns det vissa mer professionella brister i programmet - men som också skulle komprimera dess hanterbara design.

Download PhotoWorks 10.0
Screenshots
Detaljerad information om PhotoWorks
Typ:
Freeware


Producent:
AMS Software

Inkom datum:
08-10-2021
Plattform:
Windows

Storlek:
374 Mb

Uppdaterad datum:
14-12-2021
0