Program » Multimedia » Bildbehandling

Google Fotos (tidligere Picasa) last ned
5 0 2617  

Hämta Google Foton (tidigare Picasa) gratis här. Det är en gratis bildredigeringsprogram, en online-lagring och en digital fotodelningstjänst från Google kombinerad.

Google har valt att stänga Picasa bildtjänst istället för att fokusera på en enda bildtjänst på nätet - Google Foton. Det är en smart och lättanvänd bildtjänst som många datoranvändare världen över tycker om.
Om du tidigare har använt Picasa genom att hämta och logga in på Google Foton kan du komma åt din gamla Picasa-profil där dina gamla foton lagras.

Det finns också ett antal olika fördelar med de nya Google Foton som sannolikt kommer att passa dig om du är intresserad av bildbehandling.

Bildbehandling ansökningar idag

Idag använder vi en mängd olika program när vi spenderar tid framför datorn. En av dessa programtyper är bildbehandlingsprogram. Bildbehandling har i allmänhet blivit populär bland många, eftersom det ger möjlighet att utvecklas kreativt - både ungdomar, äldre, nybörjare, bloggare, men även den professionella fotografen har idag stor nytta av bildbehandlingsprogram. I detta sammanhang finns det många olika bildbehandlingsprogram på marknaden, som alla kan hjälpa dig att förbättra och förbättra dina digitala minnen så att de är så snygga som möjligt. Det viktigaste är att du hittar ett program som uppfyller dina behov och önskemål. Ett bra bud för ett formidabelt bildprogram är Google Foton.

Vad kan du göra med Google Foton?

Innan du väljer att ladda ner ett nytt program till din dator är det en bra idé att få en ganska inblick i programmets funktioner. Det här är bland annat för att säkerställa att dina behov och preferenser är uppfyllda och att du i slutändan kommer att dra full nytta av programmet. Det är viktigt att veta att med Google Photos får du ett program med många olika funktioner.
Något som många användare uppskattar, särskilt i Google Photos, är redigeringsfunktionerna. Med programmet kan du njuta av ett överflöd av bra redigeringsfunktioner, som Vignette, Duo-Tone, Borders och mer.

Du kan också redigera två bilder sida vid sida, eller jämföra redigerade versioner av bilder med originalet. Det är en mycket användbar funktion eftersom du har allt du behöver i ett enda fönster.

Google Photos har inte bara smarta redigeringsfunktioner, det hjälper dig också att lagra stora mängder bilder på ett enkelt och rakt sätt, så att du snabbt kan hitta specifika bilder du behöver. Du kan hitta specifika bilder genom att söka det som visas på bilden.

Dessutom får du med Google Photos gratis och obegränsad säkerhetskopiering av dina foton och videoklipp. Även om datorn skadas av misstag kan du komma åt dina foton på dina andra enheter eftersom programmet är en onlinetjänst. Med andra ord är dina filer alltid säkra och väl skyddade med Google Foton.

Det här är bara några av de funktioner du får om du laddar ner Google Foto. Sammantaget har programmet ett antal avancerade och lättanvända funktioner, så även om du är nybörjare när det gäller bildbehandling kan du snabbt lära dig hur du navigerar kring programmets funktioner, eftersom själva utformningen är användarvänlig och enkel.

Om du upptäcker att Google Photos-programmet låter intressant kan du i hög grad besöka programmets officiella hemsida och läsa mer om programmets funktioner genom att klicka här.

Tillgänglighet

Det är typiskt i tillverkarens intresse att så många som möjligt kan utnyttja det utvecklade programmet, och här är tillverkaren Google, Inc. inget undantag. Du har möjlighet att ladda ner Google Foton nästan oberoende av vilken enhet du kan använda. Här på sidan kan du ladda ner Google Foton om du äger en dator med antingen Windows XP, Vista, 7 eller 8. Om du äger en dator med ett Mac-operativsystem istället, stödjer programmet även detta. Du kan klicka här för att ladda ner Google Foton till Mac. Om du vill ladda ner Google Foton till din smartphone kan dugör också detta. För att ladda ner programmet för din Android, klicka här. Om du äger en iPhone kan du istället klicka här för att ladda ner Google Foton.

Alternativ bildhanteringsprogram för Google Foton

Innan du laddar ner ett nytt bildprogram till din dator kan det vara trevligt att utforska andra alternativ på marknaden. Så det är en bra idé att göra en grundlig forskning så att du får ut det mesta av det program du måste ladda ner. Det finns olika alternativ till Google Foton. Det första alternativet vi vill markera är den mycket populära Adobe Photoshop. Detta är ett program som tydligt fokuserar på att ge formidabla bildredigeringsfunktioner till sina användare. Ett annat alternativ till Google Foton är programmet

Photoscape. Med det här programmet kan du enkelt redigera och förbättra dina digitala foton med hjälp av programfunktionerna. Du kan också göra bildspel med dina foton i programmet, eftersom Photoscape också är en bildvisare.

Det finns många olika program på marknaden när det gäller bildbehandling, så det är viktigt att du överväger vilka funktioner du vill ha i ett program. Om du vill läsa mer om olika bildbehandlingsprogram innan du bestämmer vilket program du hämtar till din dator kan du med stor fördel besöka vår bildbehandlingskategori. Här har vi sammanställt ett antal recensioner av många bra bildbehandlingsprogram på marknaden.

Slutsats

Sammantaget är Google Photos ett sömlöst och lättanvänt program med många smarta funktioner som du kan njuta av om du är intresserad av bildbehandling och behöver en stor lagringsplattform där du säkert kan spara dina digitala foton. Google Photos är sålunda en utmärkt tjänst, som många kan njuta av, eftersom programmet också är tillgängligt på många olika enheter. Google Foton är också gratis - det blir inte mycket bättre. Programmet får med andra ord en varm rekommendation från detta - oavsett om du är nybörjare eller avancerad användare.

Download Google Fotos (tidligere Picasa) 3.9.138.151
Screenshots
Detaljerad information om Google Fotos (tidligere Picasa)
Typ:
Freeware


Producent:
Google, Inc.

Inkom datum:
01-10-2008
Plattform:
Windows, Mac OS, iOS, Android, Tablet, Linux

Storlek:
157 Mb

Uppdaterad datum:
25-01-2019
0