Program » Tweaks » Diskrensning

Partitionsguiden gratis last ned
5 0 6304  

Ladda ner Partition Wizard gratis här

Partition Wizard är ett program som kan hjälpa dig att partitionera din hårddisk så att det blir svårare för skadlig programvara att ge dig virus, och dessutom ger dig större kontroll över hur din dator fungerar och vilka program och operativsystem den kan köra.

Programmet erbjuder mycket flexibilitet, eftersom du alltid kan gå in och omkonfigurera dina partitioner så att de gör vad du behöver dem för.

Utformningen av programmet kan verka lite skrämmande, eftersom det finns många knappar på skärmens framsida, men i avsnittet nedan förklarar vi lite om hur du kan ta bort några av alternativen från skärmen, så att designen blir enklare och mer hanterbar.

 

Lägg till eller ta bort inställningar i fönstret som du vill / inte vill använda

Med denna gratis partitionshanterare kan du också välja exakt hur du vill att ditt programfönster ska se ut. Genom att komma åt bannern högst upp i fönstret och välja "view" och sedan "Legend Bar" kan du avmarkera vissa objekt, vilket kan göra det lättare för dig att se större delar av dina tekniska rapporter.

Bland annat kan du ta bort verktygsfältets banner, som ligger högst upp i menyn och erbjuder olika programtillägg, till exempel dataräddning, disk benchmarking och analys av diskutrymme.

Du kan också ta bort åtgärdspanelen, som är den stora långsträckta panelen på vänster sida av fönstret, som ger dig snabb åtkomst till vissa funktioner, men som i sin tur också berövar programmet mycket utrymme.

MiniTool ShadowMaker Free hjälper dig att säkra dina filer gratis

MiniTool, som är namnet på företaget som skapade det här programmet, har också skapat ett annat program som heter ShadowMaker. Det här programmet fungerar som en kopiator, men digitalt - så istället för att sedan skriva ut en fil skannar det alla dina filer på din dator och lagrar dem i en enda fil.

På så sätt kan du till exempel välja att överföra dem till en flash -enhet av ett slag som fungerar som en mobil hårddisk som du kan ta med dig vart du än går och på vilken du kan lagra viktig information, till exempel säkerhetskopior av din primär hårddisk.

 

Olika versioner att välja mellan - både gratis och betalt

Den fria versionen som vi har testat här på webbplatsen har faktiskt haft många bra egenskaper och är ett utmärkt verktyg för att göra ändringar på hårddisken.

Å andra sidan blir situationen lite svårare om vi går in på de betalda funktionerna, eftersom det finns många att välja mellan, och det kan vara väldigt förvirrande att försöka lista ut vilken version som ska väljas.

På sin webbplats har de gjort en översiktöver vad de olika betalversionerna erbjuder i förhållande till varandra, liksom gratisversionen, men även efter denna förklaring verkar det väldigt svårt att förstå hur saker hänger ihop.

Några av de betalda versionerna är baserade på ett årligt prenumerationssystem, så du behöver inte betala så mycket på en gång utan måste istället betala för varje år du väljer att använda systemet.

Du kan också köpa så kallade 'eviga licenser', vilket är en licens du alltid kommer att kunna använda (därav ordet evig , som betyder evig eller oändlig).

Ändra l & oslash; bende på storleken på dina partitioner så att du alltid har kontroll över din enhet

Med MiniTool Partition Wizard kan du också ändra storleken på dina partitioner, samt vilken plats du vill placera denna partition i. På så sätt är du inte låst till de val du gör in och ut ur programmet; du kan alltid anpassa partitionerna för att passa exakt vad du behöver dem för just nu.

Så om en av dina partitioner behöver ha ett stort program installerat kan det vara nödvändigt att allokera lite utrymme från dina andra partitioner där borta, och därmed behöver du inte oroa dig för om du har tillräckligt med utrymme eller inte.

Observera att programmet också påpekar att det är en bra idé att göra en säkerhetskopia av dina data innan du börjar flytta den eller ändra storlek på din partition.

 

Program som kan göra din användning av Partition Wizard ännu bättre

Om du sitter och arbetar med att förbättra datorns prestanda har vi också några andra rekommendationer du kan ta med dig.

Det är alltid viktigt att din dator är skyddad, men särskilt om du ska börja ändra datorns filer och allmänna inställningar som du gör med programmet här.

Vi rekommenderar att du laddar ner Norton Antivirus, som vi har skrivit en artikel om på länken, och som fungerar superbra som digitalt skydd, även i gratisversionen.

Antivirusprogram som Norton skyddar både dina filer och hela ditt operativsystem, samtidigt som de inte stjäl din digitala (eller riktiga) identitet om någon skulle försöka få ut denna information från dig.

Om du länge har haft problem med att ditt system går långsammare än vanligt, kan du också komma igång med ett datoroptimeringsprogram. Vi har bland annat granskat programmet TweakNow RegCleaner, som fungerar som en digitaliserad dammsugare.

Den går in och tar bort gamla och skadade filer som bara ligger och fylls på, eller som gör din dator långsam, just för att de är trasiga, och datorn försöker antingen reparera dem eller hitta den ursprungliga destinationen för filerna.

Designen är också användarvänlig och lätt att förstå, så du behöver inte vara rädd för att bli överväldigad om du väljer att ladda ner och installera det här programmet.

 

Slutsats

Vi tycker att Minitools Parittion Wizard Free är ett bra program att börja med om du inte är så välkänd i partitionsvärlden - och samtidigt finns det många andra inbyggda funktioner som kan tilltala fler som är bekanta med liknande program... Det finns lite av allt för olika människor.

De många betalda versionerna som är tillgängliga kan vara svåra att räkna ut, vad gäller vad du ska välja, varför vi rekommenderar att du laddar ner gratisversionen först innan du börjar ett evigt abonnemang, vilket kanske inte är något för dig ändå.

Download Partitionsguiden gratis 12.5
Se Partitionsguiden gratis på video :
Screenshots
Detaljerad information om Partitionsguiden gratis
Typ:
Trialware


Producent:
MiniTool

Inkom datum:
29-09-2021
Plattform:
Windows

Storlek:
176 Mb

Uppdaterad datum:
15-10-2021
0