Program » Tweaks » Registerrensning

TweakNow RegCleaner last ned
5 0 735  

Med det här programmet rensar du och fräschar upp Registret i Windows. Detta gör din maskin stabilare och snabbare.

Tycker du att ditt system körs långsammare än du skulle acceptera? Då är TweakNow RegCleaner verktyget för dig. Som en virtuell dammsugare går programmet in i ditt systems olika databaser och rensar upp all röra och damm.

På alla system kan detta bli ett problem när du installerar och avinstallerar program på systemet. De lämnar rester som dränerar ner ditt system. Men det finns ingen anledning att de borde vara där längre. Med TweakNow RegCleaner upphör detta alltid att vara ett problem.

Optimera ditt system och rengör det onödiga

En av de värsta sakerna vi kan föreställa oss i den här digitala tiden är när våra datorer går långsamt. Vi sitter och spelar ett spel och det börjar sakta känna dig frustrerad. Om du skriver en uppgift i ett Word-dokument och det slutar svara, får du nästan en hjärtinfarkt. Dessa saker orsakas av en dator som har för mycket att arbeta med i taget och går därför långsamt.

TweakNow RegCleaner är vad du kallar en registret renare. Programmet har möjlighet att direkt komma åt dina Windows-registerdatabaser för att ta bort överflödiga filer. Allt detta gör TweakNow RegCleaner med sin "Quick Optimizer" -funktion. Här kan du också välja om programmet ska städa upp spår från Internet och dina webbläsardatabaser. Du kan även optimera hela Windows-operativsystemet med den här funktionen.

Få en översikt över datorns komponenter

TweakNow RegCleaner kan också berätta många saker om din dator som du kanske inte har varit medveten om. Det kan till exempel vara vilka processer din dator alltid öppnar när den är påslagen, det kan vara möjligt att uppdatera ditt grafikkort, vilka grafikkort du har etc.

Med dessa funktioner har det blivit enkelt att hålla reda på vad din dator gör. Om du inte vill att Skype ska börja med din dator kan du välja den för att minska din diskanvändning från början (vilket innebär att datorn börjar bli snabbare). Om ditt spel körs långsamt kan du söka efter en uppdatering till grafikkortet. Dessutom kan du avinstallera hela program med TweakNow RegCleaner.

För dem som vill ha en trevlig upplevelse på datorn

När saker inte går som de borde blir vi frustrerade. Att använda en långsam dator är som att köra i en bil som går från 60 till 30 varannan minut. Det är att bli galen, så det måste naturligtvis ske!

Vi är inte alla datorhajar, så vi bör helst använda något enkelt. Med TweakNow RegCleaner har du den här enkla lösningen som effektivt går in och ökar systemets prestanda.

Enkel och användarvänlig design

TweakNow CleanReg är utformad med enkelhet i åtanke. Alla de olika funktionerna är fina och ordentligt indelade i respektive sektion. Dessutom finns det små förklaringar som gör det tydligare vad de enskilda sakerna gör för ditt system.

Allting kompletteras med fina ikoner som lägger till en visuell aspekt för de många funktionerna, vilket gör det trevligare att använda dem. Du får en uppfattning om vad det är.

Utöver detta finns också en omfattande hjälpmanual som förklarar allt helt nere i detalj om du fortfarande är i tvivel. Om du ger upp lite tid kan du snabbt behärska programmet.

Alternativ programvara

Det finns annan mjukvara på marknaden som tjänar samma syfte som TweakNow RegCleaner. Ett sådant exempel är AVG PC Tuneup, vilket är långt ifrånVägen gör samma och mer än RegCleaner. Detta program måste emellertid betalas i det långa loppet innan dessa funktioner är upplåsta. Därför är TweakNow RegCleaner det bättre fria exemplet, och AVG PC Tuneup är bättre på betalningsfronten. AVG PC Tuneup kan laddas ner och testas gratis här.

Slutsats

TweakNow RegCleaner är ett bra verktyg som beaktas, det kostar inga pengar. Snabbt och enkelt kan du optimera ditt system för hög effektivitet. Då är det huvudvärk räddat och vardagslivet sparat. Det kan endast rekommenderas.

Download TweakNow RegCleaner

Note:

Freeware.

Screenshots
Detaljerad information om TweakNow RegCleaner
Typ:
Freeware


Producent:
Tweak Now

Inkom datum:
22-09-2006
Plattform:
Windows 8/7/Vista/XP

Storlek:
6.9 Mb

Uppdaterad datum:
10-04-2019
0