Program » Datasäkerhet » Antivirus

Norton AntiVirus last ned
5 0 3  

Ett av väldens mest använda och respekterade virusskydd!

Datorn har blivit en sfär i våra liv där mycket av vår aktivitet sakta men stadigt har skiftat till. Det är allt från arbete, nöje och andra saker du kan tänka dig. Det finns inte ett problem som inte kan lösas på en dator, så utvecklingen är naturligtvis naturlig. Det är därför det också är viktigt att skydda det. Det finns ingen polis på internet, här är det upp till dig att skydda dig själv.

Med Norton AntiVirus från tillverkaren Symantec får du allt du behöver för att skydda dig själv, både online och på din fysiska dator.

Skydda ditt system med Nortons många kraftfulla verktyg

Norton AntiVirus är ett av branschens främsta program när det gäller virusskydd och andra skadliga filer och programvara. Du har förmodligen hört talas om det som med Bullguard eller Avast! Berömmelsen och det goda rykte har inte kommit slumpen.

Norton AntiVirus har några av branschens starkaste och modernaste verktyg för att skydda dig och din dator från skadliga filer. Naturligtvis kan du, som med alla antivirusprogram, initiera en skanning som antingen är djupgående eller bara en ytskanning. Det beror på vad du behöver och vad du har tid till. Du kan ställa in Norton AntiVirus att göra det automatiskt åt dig en gång i taget.

Norton AntiVirus fungerar också i realtid, det vill säga när du använder din dator och dina program. Därför körs Norton AntiVirus i bakgrunden och skannar långsamt de saker du använder för att analysera programmets beteende. Om det finns ett program som inte eller inte bör tillåta, steg Norton AntiVirus in, blockerar åtgärden och meddelar dig så att du kan vidta åtgärder själv. Ingenting görs utan ditt samtycke.

Skydda din identitet och beteende på Internet

Norton Antivirus skyddar inte bara din dator utan också din identitet och beteende på Internet. Det finns många ondskefulla människor där ute som vill få tag på personlig information omkring dig. Det kan antingen vara att utpressa dig eller att sälja denna information till andra. De åstadkommer vanligtvis detta genom att antingen locka programvara till din dator genom nedladdningar eller e-postmeddelanden som kan fånga upp denna information, skicka e-postmeddelanden eller få dig till deras webbplats, som sedan snabbt bryter dina data.

Här stiger dock Norton AntiVirus in och skyddar dig. Med Norton AntiVirus identitetsskydd är du skyddad mot alla slags attacker som försöker stjäla din personliga och känsliga information. Du kan därför alltid vara säker på att använda dina bankuppgifter etc. på webben.

Dessutom finns det också ett allmänt internetskydd som hindrar dig från att komma åt skadliga sidor och ladda ner programvara till din dator som har ansetts vara skadligt.

För dig som vill ha ett säkert och tillförlitligt skydd mot alla faror

Som sagt sa Norton AntiVirus på topp när det gäller internetskydd, och du som datoranvändare förtjänar inget mindre än det bästa. När allt kommer omkring sätter vi en hel del av vårt förtroende för denna magiska maskin och Internet i allmänhet, och för att upprätthålla denna tro måste man också kunna flytta dit, utan att drabbas av nöd och katastrof.

Norton AntiVirus är det perfekta gratisprogrammet för att uppnå denna säkerhet. Företaget har många år bakom sig, så tekniken bakom allt är så utvecklad och stark att det nästan är omöjligt för något att glida genom sina sköldar. Om du verkligen vill vara säker när det gäller att använda din dator och internet är Norton AntiVirus definitivt för dig.

Var alltid tydlig på vad som händer i ditt system

Norton AntiVirus är ett antivirusprogram med många olika aspekter. Några av programmets uppgifter är de verktyg du erbjuds för att tjäna pengar på de saker som händer på din dator. Till exempel kan det vara dess prestanda och vad som påverkar det. Här kan Norton AntiVirus också gå in för att göra justeringar.

<p> Och då bör det också nämnas att programmet har möjligheter att optimera ditt system genom att städa upp gamla filer och systemdatabaser som inte borde vara där. Dessa filer är vanligtvis enkla för ett virus att infektera, och att ta bort dem har tagit bort ännu en säkerhetsrisk.

Läcker och pålitlig design som inte förvirrar

En av de bästa sakerna med Norton AntiVirus är den absolut läckra designen som medföljer. Det gör programmet enkelt som en bris att använda, och det är bara bra. Det finns inget att förvirra, allt är mycket tydligt och skarpt, så att du snabbt kan navigera i de olika funktionerna och få kontroll över ditt system.

Norton AntiViruss färglayout är den klassiska kombinationen av vitt, svart och gult som är en glädje för ögat. När saker är i toppskick på din dator, markeras de med en trevlig och lugnande grön, och om det är något fel, en stressande röd som uppmanar dig att göra något åt problemet. Dessa färger betonas naturligtvis av den vita dominansen och blir därmed tydliga signalfärger.

Alla funktioner och avsnitt har korta och små förklaringar som lär dig vad du ska göra och hur du använder dem på kort tid, så användarvänligheten är hög.

Alternativ programvara

Du kan också titta någon annanstans än Norton AntiVirus. En sådan webbplats kan vara AVG Antivirus Free av tillverkaren AVG Technologies. AVG Antivirus Free erbjuder kraftfulla sköldar för att stärka och skydda alla aspekter av ditt privata liv online såväl som din dator. Det kan laddas ner gratis här.

Slutsats

Norton AntiVirus är ett helt fantastiskt program för att säkerställa din säkerhet både på din dator och i onlinevärlden. Med sina många funktioner är du skyddad på alla fronter, varför Norton AntiVirus bara kan rekommenderas.

Download Norton AntiVirus (svensk)

Note:

Om du klickar på “Ladda ner” kommer du till Symantec’s websida.

Se Norton AntiVirus på video :
Screenshots
Detaljerad information om Norton AntiVirus
Typ:
Shareware


Producent:
Symantec

Inkom datum:
13-03-2007
Plattform:
Windows 10 / 8 / Windows 7 / XP / XP Pro / Vista

Storlek:
123 Mb

Uppdaterad datum:
27-10-2022
0