Program » Datasäkerhet » Antivirus

NANO Antivirus last ned
5 0 6168  

Ladda ner gratis NANO Antivirus här.

Din dators säkerhet är viktigast. Det finns ständigt fler och fler hot mot ditt system och du behöver därför ha ett starkt antivirusprogram installerat.

Ett program som blir populärare är det mångsidiga NANO Antivirus som skannar ditt system för alla hot, vilket ger dig optimal säkerhet. Med NANO Antivirus kan du göra fullständiga skanningar av hela ditt system, eller bara fokusera skanningen på ett enda område efter eget val. Skanningen går fort och sker i bakgrunden så att du kan spela eller arbeta när du inte störs. Programmet kan laddas ner gratis i en gratis version här på webbplatsen, och om du vill uppgradera till ett Pro-abonnemang kan detta göras när programmet är installerat.

Skyddar dig från Internethot

Ett bra antivirusprogram ska inte bara skanna din dator för skadliga filer och program. Det måste också kunna förhindra att dessa hot kommer nära ditt system. Med tiden har Internet otvivelaktigt blivit det största hotet mot våra datorer, där ett enda klick kan betyda att ditt system faller ner. Därför har NANO Antivirus integrerat sin Web Guard i programmet.

Detta håller fientliga hot i våg och meddelar dig så snart ditt system är i fara på Internet. Så länge du har Web Guard aktiverat kan du säkert och säkert på nätet.

Uppdateringar

De ständiga Internethoten innebär också att ditt program måste hålla dig uppdaterad med den senaste säkerhetstekniken dygnet runt. Därför uppdateras NANO Antivirus automatiskt automatiskt när nya funktioner utvecklas.

Naturligtvis kan du också begära att programmet uppdateras manuellt om du vill se till att ditt program är uppdaterat med den senaste mjukvaran.

NANO Antivirus Pro

Den största skillnaden mellan den fria och betalda versionen av NANO Antivirus Pro är den mängd och typ av support du som användare kan komma åt. Med ett NANO Antivirus Pro-abonnemang får du tillgång till alla typer av support dygnet runt, vilket ofta kan vara en stor fördel.

Antivirusprogram är ofta en komplicerad värld och därför behövs gott stöd. Det är därför också värt att tänka på om du ska skaffa ett Pro-abonnemang eller om den fria versionen är tillräckligt för dig.

Ease

Support kan hjälpa till även den minst tekniska datoranvändaren på vägen, men i allmänhet är NANO Antivirus ett riktigt användarvänligt program. Det har beaktats att inte alla förstår denna typ av program, och därför kan du enkelt navigera genom de olika menyerna i programmet samtidigt som du undviker intrasslade främmande ord och tekniska termer som bara förvirrar.

Alternativ

Det finns naturligtvis många antivirusprogram på marknaden. Därför är det också en bra idé att ta en titt på så många som möjligt innan du bestämmer vilket program som passar dig och dina förväntningar. Till exempel kan du titta på det mycket populära Norton Antivirus. Andra Alternativa antivirusprogram inkluderar Kaspersky Antivirus och Avast Antivirus. Du kan hitta hela samlingen av antivirusprogram genom att klicka här.

Slutsats

NANO Antivirus är ett utmärkt antivirusprogram som håller din sömnadup-to-date med den senaste säkerhetstekniken. Programmet utför snabba skanningar av ditt system samtidigt som du skyddar Web Guard med fientliga Internethot. Programmet uppdateras automatiskt medan du också har tillgång till det bästa stödet om du uppgraderar till ett Pro-abonnemang. Programmet är enkelt att navigera runt och väl utvecklat så att du inte går vilse i främmande ord och tekniska termer. I avsnittet Alternativ hittar du också ett antal andra antivirusprogram som du kan titta på innan du bestämmer vilket program som skyddar din dator mot hot.

Download NANO Antivirus
Screenshots
Detaljerad information om NANO Antivirus
Typ:
Freeware


Producent:
NANO Security

Inkom datum:
16-07-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
9.84MB Mb

Uppdaterad datum:
17-07-2019
0