Program » Datasäkerhet » Antivirus

Avast! Free Antivirus last ned
4 0 665  

Hämta avast! Gratis Antivirus på svenska här. Det är ett riktigt bra gratis antivirusprogram som garanterar dig effektivt mot virus och spionprogram. Du kan också köpa en licens för premiumversionen via länken ovan.

Idag kan vi inte ignorera det faktum att vi går igenom en teknisk utveckling där datorn är bland uppfinningarna som har väckt stor entusiasm bland många - både för privat och näringsliv, ungdomar och äldre. Datorn används oftast dagligen, och det kan snabbt hjälpa oss när vi behöver det - oavsett tid och plats. Det smarta verktyget bidrar därmed till att göra människors vardag enklare, mer spännande och underhållande i ett annars upptagen liv.

Datorn används också i stor utsträckning för allt mellan himmel och jord. Oavsett om du går i skolan, jobbar helt eller bara använder din dator på fritiden, när du arrangerar praktiska saker eller handlar på nätet, kommer datorn att upptäckas - datorn spelar på något sätt en roll i många svenska hushåll. Men eftersom den tekniska utvecklingen har gett oss många möjligheter finns det tyvärr några nackdelar som kan gå utöver våra datorer - och därmed också oss själva.

Det finns fler och fler ovälkomna gäster och hot mot vakt, bara för att du ska vara ouppmärksam eller förlora koncentrationen för ett kort ögonblick.

Allt från virus och spionprogram till hackerattacker och trojanska hästar är hot som kan skada din dator och det är viktigt att du skyddar dig mot dessa. Därför är installationen av ett skyddsprogram viktigt för alla datorer. Men vilket program ska du välja? Idag finns det en mängd alternativ när det gäller skyddsprogram. Ett exempel på ett skyddsprogram, som emellertid, genom sin erfarenhet och användarvänlighet, har blivit särskilt noterat, är avast! Gratis Antivirus.

Läs vidare och få insikt om vad som skiljer avast! Gratis Antivirus från sina konkurrenter.

Varför är det nödvändigt att ha ett skyddsprogram på din dator?

När datorn används ofta och i allmänhet tar upp mycket vardag, är det viktigt att vi tar hand om det. Men vart ska man börja?

Innan du bestämmer dig för ett skyddsprogram kan det vara en bra idé att undersöka vilken webbläsare du använder som en fungerande och säker webbläsare är det första steget mot en riskfri dator, eftersom många virus och andra hot ofta lagras på internet. Om du överväger att byta webbläsare, besök vår webbläsarkategori genom att klicka här för att hitta recensioner av olika webbläsare.

Det är emellertid viktigt att påpeka att inte alla hot är i webbläsaren, och det är här du behöver ladda ner ett skyddsprogram för din dator. Dessa skyddar dig från hot som kommer från andra håll, till exempel annan programvara eller din e-postbrevlåda.

Avast Software - en utvecklare med erfarenhet på marknaden

När du behöver bestämma vilket skyddsprogram som bäst passar dina behov och önskemål, är det viktigt att undersöka de olika utvecklarna på marknaden. Det finns ett antal olika utvecklare, men de flesta föredrar ett skyddsprogram där utvecklaren har flera års erfarenhet på marknaden. Avast Software är en tillverkare som har funnits sedan 1991.

Avast Software ger skydd mot virus och spionprogram till din dator genom olika utvecklade program. För Avast! Gratis Antivirus och andra program som utvecklats av Avast Software betyder att de är tillgängliga både i gratis och pro-versioner, så du har möjlighet att prova programmet innan du spenderar pengar på pro-versionen.

Utvecklarna hos Avast Software spenderar mycket tid på att uppdatera sina program kontinuerligt, för att följa med den tekniska utvecklingen och hålla sig inför konkurrensen. Om du väljer att ladda ner antivirusprogrammet avast! Gratis Antivirus, du kan vara säker på att ha laddat ner ett program där utvecklarna har kontrollerat att du får säkerheten nödvändig för vilken dator som helst. I allmänhet skyddar avast! Gratis Antivirus mot virus och spionprogram. Dessutom scannar programmet även dina inkommande e-postmeddelanden för skadlig kod som kan döljas i din inkorg.

Om du vill läsa lite mer om avast! Gratis Antivirus eller allmänt om Avast Software, besök deras hemsida genom att klickahär.

Tillgänglighet

Innan du laddar ned ett skyddsprogram eller annan typ av programvara är det självklart viktigt att programmet är tillgängligt för ditt operativsystem så att du kan ladda ner det. avast Software är en tillverkare som gör sitt bästa för att utveckla applikationer för många olika typer av operativsystem, och detta gäller självklart också för programmet avast! Gratis Antivirus. Antivirusprogrammet är tillgängligt för Microsoft Windows, Android och Mac. Om du har en dator med ett Mac-operativsystem, klicka här för att ladda ner avast! Gratis Antivirus.

Utmärkt användarvänlighet

En hög grad av användarvänlighet är viktigt när man talar om skyddsprogram. Det är viktigt att du som nybörjare och avancerad snabbt kan navigera runt ett program, eftersom det betyder mycket för användarupplevelsen. avast! Gratis Antivirus är inget undantag när det gäller utmärkt användarvänlighet.

Programmet är vackert exekverat och välutvecklat, och det finns också i ett svenskt språkpaket, vilket stärker användarvänligheten. Genom det svenska paketet uttrycks en smart funktion. När en skanning är klar eller om programmet gör något annat på din dator som du bör informeras om, kommer det svenska talet att aktiveras och du kommer omedelbart att bli informerad.

Om denna funktion inte är nödvändig för dig kan du dock snabbt stänga av den.

Alternativa anti-virusprogram för avast! Gratis Antivirus

Det finns många alternativ när det gäller skyddsprogram, och det kan vara väldigt trevligt att ha lite att välja mellan innan man bestämmer vilket skyddsprogram som ska installeras på din dator. Ett exempel på ett annat antivirusprogram som är rikt på olika smarta funktioner och populärt bland många är Avira Free Antivirus.

Men valet av antivirusprogram beror slutligen på dina önskemål och önskemål. Du kan därför besöka vår antivirus kategori genom att använda den här länken, där det finns recensioner av många olika antivirusprogram, om du vill göra extra forskning innan du bestämmer dig för ett visst program.

Slutsats

Slutligen sammanfattar vi kortfattat varför avast! Gratis Antivirus är ett bra alternativ för dig som letar efter ett bra antivirusprogram som skyddar din dator. avast! Gratis Antivirus är ett enkelt antivirusprogram som ger dig en solid grund för en säker och riskfri dator. Det är ett program där erfarna utvecklare ser till att du har en bra användarupplevelse oavsett vilken plattform du behöver. Få därför avast! Gratis Antivirus en rekommendation härifrån.

Download Avast! Free Antivirus

Note:

Gratis att använda!

Screenshots
Detaljerad information om Avast! Free Antivirus
Typ:
Freeware


Producent:
AVAST Software

Inkom datum:
06-04-2007
Plattform:
Windows XP/Vista/7/8/10

Storlek:
7 Mb

Uppdaterad datum:
29-01-2019
0