Program » Multimedia » Bildbehandling

Adobe Photoshop last ned
5 0 262  

Ladda ner den extremt populära bildredigeringsprogrammet Adobe Photoshop här.

Adobe Photoshop är det föredragna programmet för redigering av bilder i när resultatet ska vara perfekt. Photoshop utvecklas idag så att versionen Lightroom kallas också som app på smartphones. Utvecklarna av Adobe-programmen har av goda skäl valt att gå hand i hand med smartphoneens värld av appar. I en tid då sociala medier som Facebook och Instagram finns på Internet är det uppenbart att utnyttja detta. Det är en enorm marknad för bloggare, instagrammer och andra som vill ha en estetisk titt på sina Instagram- och Facebook-profiler snabbt och enkelt. Det är därför en styrka att utvecklare av Adobe-programmen också har utvecklat appar som hör samman med programmen. Lightroom-appen har olika typer av funktioner beroende på huruvida du köper det via en prenumeration, vare sig du köper produkten genom engångsbetalning eller med Lightrooms fria version. Detsamma gäller för Adobe Photoshop.

Vad kan Adobe Photoshop göra?

Photoshop är ett verktyg som hjälper både professionell fotograf och amatör att få de bilder du vill ha.

Fotografen kanske vill ha mer markerade färger och element i hans bilder, medan amatören kanske bara vill experimentera med olika tecken, färg och andra väldigt grundläggande saker i programmet. Du kan också använda programmet i kombination med Adobes andra program. Här blir det ett program som InDesign och Illustrator, vilket är bra i förhållande till Photoshop. Man kan till exempel Börja redigera dina foton eller former i Photoshop och använd InDesign för att göra det till ett visitkort, broschyr eller kanske ett Facebook-cover anpassat till ett företags Facebook-sida. Dessutom används programmet ofta när tidningar behöver ha redigerade bilder, där en modellens hud kan vara finfärgad och håret ska vara glänsande och glänsande. Photoshop kritiseras ibland för den etiska aspekten av att redigera människor att se på ett helt annat sätt än vad de normalt gör. Den etiska aspekten måste emellertid vara upp till användaren att bestämma. Dessutom kan Photoshop vara svårt att begå, eftersom det finns många olika funktioner som inte har en användarhandledning i programmet. Det är därför mycket om att pröva om du är nybörjare i Photoshop, men det finns också YouTube-handledning som kan hjälpa dig att förstå funktionerna i programmet. Dessutom finns det många olika kurser som erbjuds, vilket antingen kostar pengar eller är gratis om de till exempel, Levereras av din fackförening, din utbildningsanstalt eller din arbetsplats.

Kan Photoshop ersättas av appar på smartphones?

Bildredigeringsapparna som utvecklats för smartphones innehåller inte alla funktioner som Adobe Photoshop har. Dessutom kan det vara lättare att använda datorn när du redigerar bilder, eftersom det ger en bättre översikt över programmets olika funktioner. Appar på smartphones kan ibland bli snabbare om du redan har bilderna på smarttelefonen. Appar på smartphones är ofta också enklare att använda tack vare färre tillgängliga funktioner. I slutändan är Photoshop det bästa svaret om du vill redigera hela vägen till minsta detalj och eventuellt. ta bort eller lägg till några föremål.

Varför behöver du Photoshop?

Photoshop är programmet för dig som arbetar med professionella bilder och vill ha högkvalitativa bilder för att få människor att köpa och använda dem i tidningar, bloggar eller på webbplatser.

Det kan också användas med fördel för tentamen, där du måste göra en produkt med högkvalitativa bilder eller figurer. Programmet kan också vara för dig som bara har ett intresse för Photoshops sätt att redigera bilder. Programmet kräver lite tålamod, om du är nybörjare, så det är inte bara ett program du bara lär dig på en dag. Photoshop kostar $ 462,5 per månad, men om du är student kan du få hela Adobe-paketet på $ 151 per månad. Du kan hitta mer information om Adobe Photoshop-prenumerationer och priser/plans.html?single_app=photoshop">her.

Vad är nackdelarna med Photoshop?

Photoshop är inte det enklaste programmet att lära sig på grund av dess många funktioner utan användarhandledning. Detta kan göra det svårt för nybörjaren, varför det tar lång tid att lära känna det. De många olika funktionerna är inte alltid uppenbara jämfört med vad de verkligen menar och hur de används. Du måste därför försöka se hur det fungerar. Om du redan vet att Photoshop är ett program som ska användas för ett framtida jobb, kan det vara en bra idé att börja lära sig använda det i ett halvår innan det används för professionella ändamål. Det beror självklart på hur mycket du använder programmet dagligen när du övar. Programmets pris är också en nackdel om du inte vet ännu om du vill använda programmet på allvar eller inte.

Slutsats

Kort sagt, Adobe Photoshop är ett program som kan användas av någon om du har intresse och tålamod att lära dig. Programmet är inte lätt att lära sig för nybörjaren och har också nackdelen att det kostar mycket per. månad om du inte får rabatt. Å andra sidan är Photoshop det program som används för att redigera bilder professionellt, vilket beror på den höga kvaliteten som man en gång lärt sig att behärska programmet. Photoshop har ännu inte ersatts av appar på smartphones, även om dessa också ofta används för bildredigering. Anledningen till att apps inte har ersatt Photoshop är att de ännu inte har så många funktioner som Photoshop, och eftersom det är mer hanterbart att redigera stora kamerabilder på datorn i Photoshop. Programmet fungerar också bra med Adobes andra program, till exempel InDesign och Illustrator, om du behöver göra professionellt material till ett företag. Det professionella materialet kan till exempel vara broschyrer, visitkort eller ett Facebook-skydd för ett företags Facebook-sida. Det är ett program som omedelbart saknar några viktiga funktioner om du frågar fotografen, bloggen och amatören.

Download Adobe Photoshop CC
Screenshots
Detaljerad information om Adobe Photoshop
Typ:
Trialware


Producent:
Adobe

Inkom datum:
09-01-2007
Plattform:
Windows, Mac OS, Linux

Storlek:
1.9 Mb

Uppdaterad datum:
08-10-2018
0