Program » Apple » Mac

Picasa til Mac (Svenska) last ned
5 0 4520  

Med Picasa för Mac, ett gratis program från Google, kan du importera, redigera, organisera och dela dina foton. Ladda ner det gratis här eller hitta en version för Windows här.

Första gången du använder Picasa kan du snabbt bläddra i din hårddisk eller välja mappar och hitta dina gamla foton, dra dem till Picasas gränssnitt utan att kopiera dem, vilket därmed tar tillvara mer utrymme.

Picasas gränssnitt är inte riktigt som Mac-användare är vana vid, med en icke-standard rullningsbar och lite felaktiga teckensnitt, men genast igenkännlig och användbar för alla som är bekanta med iPhoto, som har en liknande verktygsfält och ett 3-fönster organisering av mappar och album.

Picasa innehåller flera grundläggande redigeringsverktyg, vilket innebär att du kan anpassa din bild precis som du vill ha den. Således kan du beskära dina bilder eller tillämpa effekter som sepia-ton och mycket mer och det är lätt att göra bildspel, filmer och collage.

Dessutom har Picasa det anmärkningsvärda verktyget - ansiktsigenkänning. Det betyder att du har möjlighet att namnge en person på dina foton, varefter personen alltid kommer att identifieras i dina foton.

Dessutom är Picasa inte överraskande nära kopplat till Googles bloggare och den utmärkta Picasa Web Albums webbhotellstjänst.

Picasa uppdateras inte längre av Google. I stället erbjuder de nu Google Foton, som kan rekommenderas som en tillägg, och i tid som ersättare, till Picasa.

Download Picasa til Mac (Svenska) 3.9.137.163
Se Picasa til Mac (Svenska) på video :
Screenshots
Detaljerad information om Picasa til Mac (Svenska)
Typ:
Freeware


Producent:
Google

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Mac OS X 10.4, 10.5 & 10.6

Storlek:
32.8 Mb

Uppdaterad datum:
06-10-2016
0