Program » Internet » Fildeling

FrostWire last ned
4 0 2748  

FrostWire är en del av det mycket populära LimeWire PRO Gnutella / BitTorrent-klienten.

Frostwire är ett populärt fildelningsprogram med många smarta funktioner baserade på den gamla LimeWire, som de flesta har försökt att bekanta sig med.

Varför ladda ner ett fildelningsprogram som FrostWire alls?

De flesta har vid ett tillfälle försökt använda fildelning. Idag är fildelning enklare än någonsin, och med några få klick kan vi ladda ner musik, filmer, program och dela dem med vår familj och vänner. Av detta skäl finns det också ett stort urval av fildelningsprogram som alla kämpar för din tjänst. Men vilket program ska du välja? Frigivet för första gången 2005, är FrostWire ett av de mest föredragna fildelningsprogrammen bland många glada och nöjda användare. Läs vidare och få inblick i FrostWire och dess funktioner.

Innan du laddar ner FrostWire

Även om fildelning är otroligt enkelt och det ger dig många alternativ är det viktigt att du är medveten om potentiella risker. Här måste du använda din sunt förnuft. När du laddar ner ett fildelningsprogram är det viktigt att du är medveten om att det finns ett antal filer som faktiskt är olagliga att ladda ner. Dessa kan också innehålla virus eller liknande, vilket skadar din dator. Därför rekommenderar vi starkt att du installerar ett antivirusprogram på din dator som kan skydda dig och din dator om du inte redan har en på plats.

Dessutom är det också viktigt att du är medveten om att vissa filer kan skyddas av upphovsrätten. Var medveten om potentiella upphovsrätter innan du hämtar olika filer till datorn och delar dem med familj och vänner.

Smidig installationsprocess

Om du uppskattar programvara som inte kräver mycket av din tid under installationsprocessen, är FrostWire definitivt en mjukvara som faller i god mark med dig. Ett tydligt plus på FrostWire är den snabba installationsprocessen. När du installerar programmet behöver du bara gå igenom en kort installationsguiden, och sedan är FrostWire annars redo att användas.

Vad kan du göra med FrostWire?

Kort sagt, med FrostWire kan du ladda ner och dela dina filer med familj och vänner. Programmet lagrar ett antal coola funktioner som bara väntar på att upptäckas.

FrostWire erbjuder en stor databas och är bland annat klart ett av de mest föredragna programmen när det gäller fildelning.

När du öppnar programmet kommer du att ha en mängd olika alternativ att välja mellan. Det tar dock inte lång tid innan du lär dig att navigera kring programfunktionerna. Om du är intresserad av att hämta filer gör du bara en sökning i det vänstra hörnet av användargränssnittet för att hitta filen du vill ladda ner. Din sökning delas upp i ljudfiler, bildfiler, videofiler, textfiler och programfiler, så du kommer sannolikt att hitta filen du saknar.

När du har laddat ner en fil hittar du den i ditt bibliotek. Om du vill dela dina nedladdade filer med familj och vänner via FrostWire delas de via Gnutella-nätverket och BitTorrent-nätverket.

Ease

FrostWire riktar sig till användare på olika nivåer. Programmet har en klassisk design och du kommer snart att kunna lära känna programmets funktioner. Dessutom finns programmet tillgängligt på svenska, vilket är en bonus för många användare. FrostWire är som utgångspunkt installerad på engelska, men du kan snabbt ändra det här. När du öppnar programmet ser du en flagga längst ner i gränssnittet, och här kan du redigera vilket språk du vill att FrostWire ska vara tillgängligt på.

Tillgänglighet

I de flesta fall är det i tillverkarens intresse att så många användare som möjligt kan dra nytta av det utvecklade programmet. Detta gäller även FrostWire. Här kan du ladda ner FrostWire om du har en dator med ett Windows-operativsystem. Programmet stöder folika versioner av Windows.

Om du äger en Mac istället kan du ladda ner FrostWire här. FrostWire-programmet stöder också Linux och Android, och du kan ladda ner programmet till dessa operativsystem på tillverkarens officiella hemsida om du är intresserad. Producenten har därigenom säkerställt att det finns gott om möjligheter att ladda ner FrostWire bland så många olika användare som möjligt.

Bra supportalternativ

Om du väljer att ladda ner FrostWire, men har några tvivel eller frågor om programmets funktioner, så kan du enkelt få svar - tillverkaren har säkert gjort det.

Överst i menyraden hittar du knappen "Hjälp". Detta inkluderar olika former av stöd. Genom programmet kan du få hjälp med allt från att använda FrostWire och dagens tips för vad VPN (Virtual Private Network) verkligen är.

Alternativa program för FrostWire

Som tidigare nämnts finns det en mängd fildelningsprogram på marknaden. Om du vill se till att du laddar ned ett program som uppfyller dina krav måste du göra en ordentlig undersökning. En bra forskning innebär att man undersöker vilka alternativ som finns. Som det första alternativet till FrostWire presenterar vi programmet LimeWire. FrostWire är som tidigare nämnts baserat på LimeWire, och programmen delar därför många likheter. LimeWire är snabb och har funnits sedan 2000. Dessutom delas filer i LimeWire med Peer-to-peer (P2P) via Gnutella-nätverket.

Ett annat fildelningsprogram är BearShare. Med BearShare kan du både hämta och dela musik, men programmet fungerar också som en social media där du har möjlighet att chatta med andra användare på BearShare. Vi är dock medvetna om att BearShare inte längre utvecklas, men du kan fortfarande hämta den senaste versionen av programmet. Om du behöver läsa recensioner av flera fildelningsprogram kan du hitta det här här.

Slutsats

Om du letar efter ett välfungerande delningsprogram för fildelning som är gratis och tillgängligt på svenska, rekommenderar vi starkt att du försöker FrostWire. FrostWire är ett program som har alla nödvändiga funktioner som ett fildelningsprogram behöver. Med de olika funktionerna i FrostWire är det enkelt att ladda ner och dela filer med både vänner och familj.

Download FrostWire 5.7.3
Screenshots
Detaljerad information om FrostWire
Typ:
Freeware


Producent:
FrostWire

Inkom datum:
30-10-2008
Plattform:
Windows

Storlek:
24 Mb

Uppdaterad datum:
19-07-2022
0