Program » Internet » Fildeling

LimeWire last ned
4 0 394  

Gratis nedladdning av det populära fildelningsprogrammet LimeWire här

Idag spenderar vi mycket tid framför datorn - både unga och äldre. För att göra tid framför din dator lite roligare kan du välja mellan ett stort antal olika program som du snabbt kan ladda ner till din dator, vilket gör det möjligt. Idag finns programvara för nästan alla ändamål där de olika utvecklarna gör sitt bästa för att se till att deras produkter är populära och eftertraktade av potentiella användare.

Ett av de områden där många olika program har utvecklats de senaste åren är när det gäller fildelning. Här är speciellt LimeWire ett av de mest eftertraktade fildelningsprogrammen - men vad är LimeWire exakt i stånd att skilja programmet från de andra på marknaden? Det är bland annat bland annat deras många års erfarenhet på marknaden och programmets höga hastighet samt Användarvänlighet.

Fördelarna med att ladda ner ett fildelningsprogramI många fall kan det visa sig mycket bekvämt att få ett fildelningsprogram på sin dator. Internet har varit de senaste åren - och genomgår fortfarande en mycket stor utveckling, vilket har gett oss många möjligheter. Många information, mediefiler, inklusive speciellt ljud och video, finns på bara några sekunder, men å andra sidan kan Internet ibland också vara en virvel att hitta. Det är speciellt i de ögonblick som vi har svårt att hitta Vad vi verkligen söker är att ett fildelningsprogram kan vara trevligt att ha på sin dator. I allmänhet tillåter fildelningsprogram dig att hitta och hämta olika typer av mediefiler, vilket betyder allt från unika ljudfiler (musik, video) och spel till program och dokument. För människor som ofta använder sin dator - för skolan, jobbet och på fritiden, har ett fildelningsprogram gradvis blivit ett måste på sin dator. Men innan du startar något program är det en bra idé att få insikt i olika programvaror som finns tillgängliga på marknaden så att du äntligen laddar ned ett fildelningsprogram som passar just dina preferenser och behov.

Limewire - ett program med många års erfarenhetNär du laddar ner ett fildelningsprogram är det först och främst viktigt att du väljer ett program som har stor erfarenhet. Detta kan hjälpa till att ge dig lite lugn och ro när du använder programmet. Utvecklare som har stor erfarenhet av denna typ av programvara kontrollerar i allmänhet också vilka funktioner, etc. är oumbärliga för ett välfungerande fildelningsprogram.
LimeWire har funnits sedan 2000 och har utan tvekan blivit ett av de mest populära fildelningsprogrammen i världen genom åren. Programmet är känt för att vara snabbt och stabilt och du kan dela filer genom att använda Peer-to-peer (P2P) via det kända Gnutella-nätverket.

Du kan därför vara säker genom att ha LimeWire som fildelningssoftware på din dator.
Naturligtvis är priset över det att programmet är gratis. Om du vill läsa mer om LimeWire kan du besöka deras sida med den här länken.

TillgångenNär du väljer fildelningsprogram, har tillgängligheten av programmet en betydande inverkan på huruvida du kan ladda ner det eller om du behöver söka vidare. Utvecklare gör ofta sitt bästa för att ha så många som möjligt som har möjlighet att utnyttja sitt program. Därför är det en stor fördel om en mjukvara är utvecklad för en mängd olika plattformar. LimeWire är ett fildelningsprogram som ger dig alternativ nästan oberoende av vilken typ av plattform du använder. Först och främst är LimeWire skrivet i programmeringsspråket Java, så det är en förutsättning att du har Java installerat på din dator. Om du inte redan har Java installerat på datorn, läs mer om programvaran här. Dessutom kan du ladda ner LimeWire oavsett om du använder en dator som stöds av ett Mac OS eller Microsoft Windows.

AnvändarvänlighetAnvändarvänlighet är också ett nyckelord närDet gäller valet av fildelningsprogram. Lättanvändningen är bland annat att avgöra om du hittar programmet lätt eller svårare att använda. Det är därför nästan alltid i utvecklarens intresse att det finns mycket kontroll över Användarvänligheten hos mjukvaran. LimeWire har cirka 100 miljoner unika användare på månadsbasis, och det betyder därför att användarna också är nöjda med applikationens tillämpning - från början till slut. I detta avseende har LimeWire redesignat sin programvara så att programmet är lättare att navigera, vilket ökar Användarvänligheten hos applikationen.

Alternativa program för LimeWireDet finns en mängd alternativ när det gäller fildelningsprogram, och utvecklarna gör sitt bästa för att se till att du väljer sitt program. Här är BearShare, eMule och Kazaa Lite bara några av de alternativ du kan välja mellan. Det kan emellertid vara lite förvirrande att ta reda på vad de olika programmen har av funktioner och möjligheter. Därför uppmanar vi dig starkt att läsa lite mer om alternativ i vår kategori som handlar om fildelningsprogram genom att klicka här. På så sätt blir du lite klokare vilket program passar dig och dina preferenser.

Kom ihåg din sunt förnuftÄven om det finns ett antal praktiska faktorer som är viktiga för valet av fildelning, är det också mycket viktigt att använda sunt förnuft.

Innan du hämtar mediefiler i allmänhet, var medveten om att vissa av dessa kan innehålla virus eller liknande som kan skada din dator. Därför är det en bra idé att installera ett antivirusprogram på datorn om du inte redan har det. Om du inte har ett antivirusprogram på din dator kan du ta en titt på vår webbläsarkategori genom att klicka här där olika antivirusprogramrecensioner finns tillgängliga.

Några av filerna som finns tillgängliga i fildelningsprogram kan också skyddas av upphovsrätten. Därför är det också mycket viktigt att uppmärksamma upphovsrätten innan du av misstag hämtar mediefiler från LimeWire eller andra fildelningsprogram till din dator.

Slutsats

LimeWire är fildelningsprogrammet för dig som uppskattar att du snabbt och enkelt hämtar mediefiler direkt till din dator. LimeWire har många års erfarenhet på marknaden, och programmet utvecklas regelbundet och optimeras. Detta gäller särskilt för Användarvänlighet och tillgänglighet, så du får ut det mesta av programmet.
När det gäller dig och din dators säkerhet är det självklart en bra idé att använda sunt förnuft och installera ett antivirusprogram om du inte redan har en dator på datorn redan. Sammantaget kan vi varmt rekommendera fildelningsprogrammet LimeWire.

Download LimeWire 5.5.14

Note:

Det här är Basic versionen, som är gratis. Rekommenderas!

Se LimeWire på video :
Screenshots
Detaljerad information om LimeWire
Typ:
Freeware


Producent:
Lime Wire LLC.

Inkom datum:
10-02-2006
Plattform:
Windows

Storlek:
24 Mb

Uppdaterad datum:
04-05-2018
0