Program » Internet » Fildeling

BearShare last ned
5 0 739  

Ladda ner Bearshare gratis här. Tyvärr har Musiclab slutat utveckla på programmet, men version 12 kan du fortfarande hämta här.

BearShare är ett peer-to-peer fildelningsprogram som kännetecknar logotypen med den bruna björnen som har gröna hörlurar på. Peer-to-peer innebär att dela filer mellan andra personer som använder BearShare. På BearShare kan du ladda ner, lyssna på musik och musikvideor. Dessutom har BearShare den extra funktionen som du kan chatta med personer du inte vet på förhand. BearShare var särskilt känd i början av 00-talet, när den släpptes. Vid den tiden var det väldigt nytt att du kunde ladda ner och lyssna på musik medan du delar den med andra och skriver med andra användare. Förutom att kunna ladda ner och lyssna på musik på din dator kan du också ladda ner den till din iPod eller iPhone om du vill lyssna på musik medan du är på bussen på väg till universitetet. Om du inte vill ha en standard orange färg på BearShare kan du alltid välja ett annat färgtema. Nedladdning av BearShare kan orsaka att ett virus visas på din dator eftersom det inte längre utvecklas, men det bör inte hindra dig från att ladda ner programmet, eftersom du enkelt kan installera ett antivirusprogram innan det, om du inte redan har det. Vid Down Center finns det Ett stort urval av antivirusprogram som kan hjälpa dig att kontrollera om du inte vet vilket antivirusprogram som bäst fungerar för din dator.

BearShares historia

BearShare släpptes 4 december 2000 av Free Peers Inc. Det finns tre versioner av BearShare, nämligen Pro, Lite och Free. Den fria versionen man kan hämta från BearShare är de som har störst risk för virus. Det är därför man borde ladda ner ett antivirusprogram innan man laddar ner BearShares fria versioner. Pro-versionen av BearShare är en köpversion, som dock har ökat säkerheten över de fria versionerna. Dessutom har BearShare Pro inga annonser som blinkar eller fyller gränssnittet så att du också har ett roligare gränssnitt som inte är förvirrande och oföränderligt att titta på.

BearShare s funktioner

BearShare är ett program som är överblick och lätt att använda för någon som inte nödvändigtvis har de stora tekniska möjligheterna. Det finns möjlighet att chatta på nätet med nya personer som du inte har träffat i verkligheten. Dessutom finns det ett musikbibliotek för alla låtar du har laddat ner och en sökfunktion där du kan söka efter den musik du vill ladda ner. Det finns också ett supportforum där du kan få hjälp med tekniska problem eller något annat relaterat till BearShare. Överst hittar du också en rad olika mappar, till exempel för att se den musik du har laddat ner eller laddat upp.

Därför måste du ladda ner BearShare

Programmet har fördelen att det är en kombination av sociala medier och ett program för nedladdning, lyssnande och delning av musik. På så sätt kan du säga att det ser ut som en mix av LimeWire och Facebook, dvs. Två större program slogs samman i ett program. Om du väljer att para med andra användare på BearShare, men inte bara hur konversationen kan startas, är det uppenbart att skriva om musik, eftersom det är BearShares huvudfokus. Innan du börjar en konversation kan du precis som Facebook se den andras profil, vilken typ av musik de hör och se hur de ser ut, om de har valt att ha bilder av sig själva. Då kan du bestämma om det är en som du har något gemensamt med och vill kontakta. BearShare ger därför möjlighet att förvärva nya vänskap eller bara bekanta. Det är ett ledigt forum och en avslappnad konversation som du bär på BearShare, men det betyder inte att du inte kan använda den för att utöka sitt nätverk, vilket kan vara till nytta, till exempel. skulle vilja ha ett nytt jobb. Det kan vara ett sätt att göra en avslappnad konversation för en typ av jobbintervju som visar en mer personlig sida av dig själv. BearShare kan också användas för att datera, om det är det du letar efter i chatt med andra människor, men det kan också användas för att ha en diskret chatt med en främling som aldrig möter eller skriver. BearShares chattforum ger således olika möjligheter till social interaktion.

Alternativ till BearShare </ P>

Limewire släpptes 2000 och är skrivet i Java så att det kan användas på alla datorer. Det är också ett Gnutella peer-to-peer fildelningsprogram för musik, vilket gör det närmast BearShare. Det enda som saknas från Limewire, som ser ut som BearShare helt, är ett chattforum. Programmet släpptes också 2000 när BearShare blev.

Facebook har funktioner från BearShare, som du kan skriva med andra människor. Men Facebook är oftast vanligt att skriva med dem du redan har på sin vänlista eller någon du kontaktar av specifika skäl. Några använder också Facebook för att söka nya vänskap med människor som de inte har träffat förut, men det är inte det man förstår med Facebook. Det är därför inte en garanti för att en utländsk person kommer att acceptera en vänförfrågan.

iTunes är ett av de program som används mest idag när du behöver ladda ner och lyssna på musik. iTunes är speciellt utformat för att passa Apples andra iPod- och iPhone-produkter. iTunes har några av funktionerna i BearShare på sättet att du kan hämta och lyssna på musik.

Slutsats

BearShare passar alla som vill ha musik och chattforum på ett ställe. Det passar dem som vill ha fri musik och inte har något emot att installera ett antivirusprogram för att vara helt säker. BearShares fördel är den sociala interaktionen med andra som använder BearShare. Det ger några olika möjligheter för både vänskap, utökat nätverk på arbetsmarknaden, dating eller bara en kort prata med en främling om du inte har andra att prata med. BearShare kan därför vara ett bra val om du vill ha en kombination av musik och en social media.

Download BearShare 12
Se BearShare på video :
Screenshots
Detaljerad information om BearShare
Typ:
Adware


Producent:
Musiclab, LLC.

Inkom datum:
04-05-2007
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8, 10

Storlek:
1.7 Mb

Uppdaterad datum:
17-09-2018
0