Program » Multimedia » Video och musik

Ant Download Manager last ned
5 0 6030  

Ladda ner alla videor från din favorit webbläsare med Ant Download Manager. Det är helt gratis.

Om du vill ladda ner en video från Internet och ner till din dator kan du använda många olika program och webbplatser för detta. Möjligheterna är många, men inget program har kunnat komma ikapp med Ant Download Manager när det gäller att ladda ner videor på nätet. Programmet innehåller alla funktioner du kan önska dig när du hämtar videoklipp, och det är också helt gratis att ladda ner och använda.

Webbläsare integration

Ant Donwload Manager är en videodownloader som integreras i din webbläsare. Som framgår ovan visas den lilla genomskinliga rutan i det högra hörnet. Du kan naturligtvis röra det här som du tycker är lämpligt. När du tittar på en video som du vill ladda ner kan du antingen gå in i Ant Download Manager och ange videoens Internetadress eller, enligt ovan, använda programmets Drag och släpp-funktion, där du helt enkelt drar videoens Internetadress till en liten låda.

Kvaliteten är topp

När du har lagt till en videos internetadress till programmet visas ett fönster där du ska välja vilka delar av videon du vill ladda ner. Med Ant Download Manager får du möjlighet att välja vilken kvalitet och exakt vad du vill ladda ner. På webbplatser som Youtube kan du välja vilken kvalitet du vill titta på en video i, och dessa kan du också välja här när videon ska hämtas. Du kan också välja att helt enkelt ladda ner videoens MP3-fil, till exempel om du bara vill ha musiken från en video.

Fungerar på alla videoklipp

En av de bästa anledningarna att välja Ant Download Manager som ditt online video nedladdningsprogram är att programmet inte bara fungerar med Youtube. Med Ant Download Manager kan du också ladda ner videor från Vimeo, DailyMotion och alla andra kända videosidor. Du får ett program för alla sidor, där många andra program är specialiserade på en eller annan webbplats, kan Ant Download Manager göra allt.

Första gången du använder Ant

Eftersom programmet installeras direkt i din webbläsare måste du starta om webbläsaren efter installationen innan du börjar ladda ner videor. Det är värt att veta att Ant Download Manager kan installeras på många olika språk, men att programmet ännu inte kan installeras på svenska. Därför kan du falla över vissa termer och fraser som kan verka tekniska och invecklade. På utvecklarens webbplats kan du dock hitta hjälp och guider för de flesta funktionerna i programmet, vilket förhoppningsvis kan ge dig den information du saknar.

Alternativ

Ant Download Manager är självklart inte den enda nedladdningshanteraren på marknaden, och även om det anses vara det bästa programmet för nedladdning av videor, kanske det inte uppfyller de exakta kraven du gör. Därför kan du titta på några av de konkurrenter som innehåller ett antal andra funktioner. Till exempel kan du läsa mer om Video Downloader Studio Pro, som också är en populär nedladdningshanterare. Detsamma gäller Houlo Video Downloader, vilket också är värt att ta en titt på.

Tillgänglighet

För att ladda ner, installera och använda Ant Download Manager måste du vara användare av Windows-operativsystemet. Därför, om du använder Mac OS eller Linux, leta efter Alternativa program, eftersom Ant vid skrivningstiden inte stöder dessa system.

Som nämnts är Ant Download Manager integrerad i din webbläsare och därför är det också viktigt att du använder en av de webbläsare som programmet fungerar. Det har fortfarande inte lyckats hitta en webbläsare där Ant Download ManAger fungerar inte, men om programmet inte fungerar i din webbläsare, försök igen med en annan webbläsare. Till exempel Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Slutsats

Ant Download Manager är en av de svåraste sakerna att ladda ner videor på Internet. Programmet är integrerat i din webbläsare så att du kan rita videolänkar direkt i nedladdningshanteraren, vilket gör processen snabbare och enklare. Dessutom väljer du själv vilken kvalitet du vill att videon ska laddas ner i. Du kan därför skräddarsy din nedladdning så att den passar dina behov. Du kan till och med bara välja att ladda ner ljudet från en video om det innehåller en låt du vill ladda ner som en MP3-fil. Programmet fungerar för alla kända videor som Youtube, Vimeo och DailyMotion, medan det också fungerar på alla kända webbläsare. Skulle man hitta ett negativt för programmet måste det vara att det ännu inte är tillgängligt i en svensk version, vilket för alla kan göra det svårare att använda programmet. Å andra sidan är Ant Download Manager helt gratis att ladda ner, så du kan lugnt utforska programmet och dess möjligheter utan att kosta dig ett öre.

Download Ant Download Manager 1.5.0
Screenshots
Detaljerad information om Ant Download Manager
Typ:
Freeware


Producent:
antGroup

Inkom datum:
10-08-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
20.9 Mb

Uppdaterad datum:
29-03-2019
0