Program » Tweaks » Registerrensning

Advanced SystemCare Free last ned
5 0 3297  

Advanced SystemCare Free kan storstäda din dator och se till att onödigt skräp som slöar ner den försvinner. Resultatet blir en snabbar dator.

Precis som med all elektronik blir din dator också långsammare och sämre över tiden. Detta görs av flera skäl, men en av de största orsakerna är faktiskt en som med rätt verktyg kan eliminera mycket. En dator förlorar både energi och utrymme när värdelösa eller skadliga filer ligger bara på hårddisken. Det här är naturligtvis en bra idé att bli av med, och det här är möjligt med ett program som lokaliserar och raderar dessa filer. Detta är just syftet med Advanced SystemCare Free.

Programmet kan skanna hela ditt system för filer som antingen skadar datorn eller inte behöver den. Programmet fungerar oerhört snabbt, kan ske i bakgrunden medan du gör andra saker, och då är det även gratis att ladda ner och installera direkt från sidan.

Ta bort alla de överflödiga

När Advanced SystemCare Free har hittat alla de skadliga eller värdelösa filerna är det upp till dig att bestämma om programmet ska åtgärda problemen och ta bort dessa filer. Här kan du naturligtvis också få en mer komplett och detaljerad översikt, så att du vet vilka filer som är inblandade.

Arbete eller spel?

En annan enormt användbar funktion i programmet är den funktion de har valt att ringa Turbo Boost. Med detta kan du välja mellan de tre lägena Arbetsläge, Spelläge och Ekonomiläge. Beroende på vilket läge du väljer när du slår på Turbo Boost, kommer programmet att omkonstruera din dator så att den är bäst förberedd för detta aktivitetssätt. Till exempel, i spelläge, stängs programmet av de avdelningar som inte behövs, vilket optimerar datorns prestanda för att bara spela spel. Det som är avstängt är naturligtvis inte viktiga viktiga funktioner, men mindre system som du inte ens märker är avstängda.

Avancerat SystemCare Pro

Upplagan som du kan ladda ner gratis på denna sida är Free Edition of Advanced SystemCare. Programmet finns dock också i en Pro-utgåva, där du får ett antal extrafunktioner. Bland annat ingår en ny Cloud-teknik som håller databasen uppdaterad samtidigt som det finns ett antal tekniker som skulle göra programmet mer snabbt och bättre än den fria versionen. Du kan hitta Advanced SystemCare Pro genom att klicka här.

Alternativ

Naturligtvis är Advanced SystemCare Free inte den enda applikationen på marknaden som kan hjälpa dig att hålla datorn fri från skadliga filer. Bland annat kan du titta på GSA Cleandrive, som kan rengöra din dator. Detta kan både göras manuellt, medan det också kan göra det automatiskt i bakgrunden utan att behöva röra ett finger. Ett annat program som kan vara lite detsamma är hårddiskinspektionen. Detta håller reda på dina hårddiskar som inte innehåller skadliga filer, samtidigt som du berättar om hårddiskarna överhettas, så att du kan spara dem innan de kan brinna ihop. Sist men inte minst, bör du också titta på CCleaner, vilket är ett bra program för att optimera din dator. Liksom många av de andra programmen, lokaliseras det värdelösa och skadliga filer och raderar dem, vilket gör datorn snabbare samtidigt som mer utrymme blir tillgängligt.

Tillgänglighet

Advanced SystemCare Free är utformat för användning på datorer som körs på Windows operativsystem. Det har inte utvecklats för några andra operativsystem, och du är till exempel antingen en Mac eller Linux-användareAllt du söker Alternativa program.

Slutsats

Advanced SystemCare Free är ett utmärkt program för att optimera din dator. Programmet lokaliserar och tar bort skadliga och meningslösa filer, vilket ger extra utrymme till datorn eftersom det också blir snabbare. Dessutom hittar du bland annat Turbo Boost-funktionen, som kan ställas in bland annat Game Mode, där din dator anpassar sig till att ge dig den bästa upplevelsen när du spelar spel. Programmet är också tillgängligt i en Pro-upplaga som kostar pengar medan Free Edition du kan ladda ner här på webbplatsen är gratis.

Download Advanced SystemCare Free

Note:

Om du inte upplever att din dator är långsammare än när du köpte den rekommenderar vi att du väntar med att använda optimeringsprogram.

Se Advanced SystemCare Free på video :
Screenshots
Detaljerad information om Advanced SystemCare Free
Typ:
Freeware


Producent:
IObit

Inkom datum:
27-02-2010
Plattform:
Win10/Win8/Win7/Vista/XP

Storlek:
45.1 Mb

Uppdaterad datum:
08-08-2019
0