Program » Tweaks » Diagnosera

Hard Drive Inspector last ned
5 0 1475  

Diagnostikverktyg för din hårddisk, få örnkoll på dina diskar.

Dina hårddiskar är datorns pojkvän. Här ligger all din värdefulla information, och därför också de som du borde skydda bäst. Om de blir smittade av virus eller bränna dem tillsammans, kan du förlora allt. Därför är det en bra idé att ha ett program som fokuserar enbart på att skydda hårddiskarna. Det här är precis vad hårddiskinspektionen gör.

Programmet låter dig hålla reda på alla aspekter av dina hårddiskar och deras hälsa. Du kan både följa med grunderna och deras förmåga, samtidigt som du varnar för fientliga attacker och hot som programmet naturligtvis också kommer att eliminera.

Detaljerad översikt

Förutom ovanstående information som tillhandahålls av programmet tillåter hårddiskinspektören dig också att hålla koll på hårddiskarna som blir överhettad. Detta gör att du kan hålla risken för att hårddiskarna brinner upp. Om hårddiskens temperatur blir för hög beror det ofta på att det är för gammalt och ska bytas ut eller att du för närvarande överbelastar hårddisken. Denna information kan visa sig vara avgörande, eftersom du kan spara hårddisken i dessa situationer, medan du ofta hamnar i en död dator om du inte har ett program installerat för att övervaka hårddiskens hälsa.

Rör inte ett finger

När hårddiskinspektionen är installerad är programmet klart för dig. Programmet övervakar, analyserar och rapporterar händelser, hot och liknande, som alla äger rum i bakgrunden, så att du inte behöver göra någonting. Det bygger på vad som kallas SMART-teknik, som står för självövervakningsanalys och rapporteringsteknik. Detta minimerar dataförlust på din dator utan din störning.

Användarvänlighet i fokus

Dessa typer av program kan ofta verka mycket tekniska, och många förstår inte helt vad det egentligen är som program som detta verkligen gör. Lyckligtvis, som nämnts ovan, är programmet mest för dig och för att underlätta att smälta, kan programmet också erhållas på svenska. När du hämtar hårddiskinspektionen kommer den antagligen att installeras på engelska, men med några få klick kan den ändras till svenska.

Alternativ

Om du vill söka efter Alternativa program eller bara vill se det stora utbudet av program som du kan hämta här på sidan hittar du alla program genom att följa den här länken.
Till exempel kan du hitta CCleaner, ett optimeringsverktyg som rengör datorn för dig. Det hittar alla trasiga bitar från gamla program och liknande som inte längre behövs på din dator och tar sedan bort dem. Detta ger dig mer utrymme på din dator, samtidigt som det ofta blir snabbare.

Tillgänglighet

Hard Drive Inspector är utformad för att övervaka hårddiskar på datorer med Windows operativsystem. Det är därför nödvändigt att du har ett Windows-operativsystem installerat för att kunna använda det här programmet. I stället, om du använder, till exempel Mac OS eller Linux, letar du efter Alternativa program.

Slutsats

Hard Drive Inspector övervakar dina hårddiskar för dig, och analyserar, rapporterar och löser eventuella problem för dig. Programmet ger dig mycket information om dina hårddiskar, vilket ger dig en fullständig överblick över deras kapacitet och hälsa. Du får veta om hårddisken är överhettad och överbelastad så att du kan spara den innan den brinner. Du får också information samtidigt, om det finns någraVanliga filer som kan skada din dator hamnar på din hårddisk. Programmet rekommenderas starkt för dem som vill säkra hårddiskarna så att du inte förlorar värdefull data. Programmet kan dessutom installeras på svenska, vilket gör den tekniska aspekten lättare att hantera.

Download Hard Drive Inspector 3.99
Screenshots
Detaljerad information om Hard Drive Inspector
Typ:
Shareware


Producent:
Altrix Soft

Inkom datum:
02-03-2010
Plattform:
Windows 2000/XP/2003 Server/Vista/Windows 7

Storlek:
2.903496 Mb

Uppdaterad datum:
11-04-2019
0