Program » Tweaks » Paketlösningar

Advanced SystemCare PRO last ned
5 0 1483  

Advanced SystemCare PRO är ett utmärkt program till att förbättra din dators stabilitet, säkerhet och hastighet.

Det handlar om att ta hand om din dator så att du får ut det mesta så länge som möjligt. Datorer utsätts ständigt för hot som kan göra dem långsammare och svagare eller till och med bränna dem tillsammans. Därför behöver du ett program som håller din dator i toppform.

Detta är just syftet med Advanced SystemCare PRO. Programmet innehåller många funktioner som gör din dator skarp, medan det också innehåller ett antivirusprogram som håller virus och hackare borta.

Rengör din dator

Med Advanced SystemCare PRO kan du bli av med alla filer som skadar din dator. När du klickar på Scan kommer din dator att finjusteras för element av skadlig natur och ta bort dem automatiskt. Så din dator kommer att vara helt ren så att du inte behöver gå ut och köpa en ny.

Optimera datorns prestanda

När du först startade din dator var det garanterat mycket snabbare än nu. Naturligtvis är detta först och främst eftersom elektronik bara blir långsammare med tiden, men ännu mer är det för att du förmodligen inte gör vad du kan för att optimera det.

Advanced SystemCare PRO ger dig en mängd olika alternativ för att snabba upp din dator. Först och främst snabbar det upp snabbare när du skannar och tar bort skadliga filer. Dessutom kan du också använda Speed Up-menyn, där till exempel Turbo Boost kan skräddarsy datorns prestanda efter vad du behöver. Här kan du välja mellan de tre lägena Arbetsläge, Spelläge och Ekonomiskt läge. Ekonomiläget sparar din dators ström så att den förbrukar så lite energi och ström som möjligt. Arbetsläget ger dig de optimala inställningarna för att arbeta och använda program som Word och Excel. Den sista är, som nämnts, Game Mode, där din dator fokuserar på dess prestanda för spel. Detta ger dig den bästa grafiken och den mest flytande spelprestandan när du använder den här funktionen.

Bättre säkerhet

Utöver de standardfunktioner som är utformade för att optimera din dators prestanda, innehåller Advanced SystemCare PRO också ett antal säkerhetsfunktioner.

I denna PRO-version är du skyddad mot virus och liknande fientliga data medan dina personuppgifter är krypterade och skyddade. Dessutom ingår en webbläsares anti-spårningsfunktion som gör dig osynlig på Internet så att du inte kan spåras och hackas.

Ease

Programmet är otroligt väl utvecklat och lätt att använda. Du kan snabbt och enkelt navigera genom de olika menyerna, där alla funktioner förklaras till minsta detalj. Programmet installeras automatiskt på svenska, så du behöver inte oroa dig för smygiga översättningar och främmande ord.

Som du ser ovan kan du dessutom anpassa användargränssnittet så att det passar dig bäst. Du kan växla mellan de två standardtemaen, medan du också kan ladda ner fler gratis teman från utvecklarwebbplatsen. Dessutom kan du göra fontstorleken större så att synskadade också kan inkluderas. Det är också möjligt att justera hur transparent programmet ska vara så att du kan hålla det öppet medan andra saker körs utan att störa och stjäla för mycket utrymme.

Free edition

Programmet är också tillgängligt i en gratisversion där du inte har tillgång till exakt samma funktioner. Till exempel inkluderar gratisversionen inte webbläsarens antispårning och realtidsskydd, vilket för vissa kan vara avgörande. Du kan läsa mycket mer om Advanced SystemCare Free genom att klicka här

Slutsats

Advanced SystemCare PRO ger dig verktygen för att optimera din dator på bästa möjliga sätt. Med detta kan du rengöra din dator från skadliga filer som bromsar ner den så att du kan få en blixt snabb dator igen. Dessutom innehåller programmet också ett antal funktioner som kan styra vilka element din dator ska fokusera sina krafter på. Du kan växla mellan arbets-, spel- och ekonomilägen beroende på vilken typ av aktivitet du behöver utföra. Det finns också ett antal säkerhetsfunktioner som hjälper till att hålla ditt företag online och hålla virus och hackare i avstånd. Programmet är på svenska och enkelt att använda, medan du kan anpassa det med teman och justerbara funktioner som teckensnittstorlek och transparensfält.

Download Advanced SystemCare PRO 6.2
Screenshots
Detaljerad information om Advanced SystemCare PRO
Typ:
Shareware


Producent:
IObit, Inc.

Inkom datum:
16-08-2009
Plattform:
Windows 2000, XP, 2003, Vista, Server 2008, 7 & NT

Storlek:
115 Mb

Uppdaterad datum:
08-08-2019
0