Program » Företag » Organisera

Slack last ned
5 0 6342  

Ladda ner Slack gratis - professionellt kommunikationsverktyg

Slack kan ha gått någon förbi i den digitala tidsåldern, där stora jättar som Microsoft Teams och Discord har regerat inom den privata kommunikationssektorn. Slack träffar dock en lite annan publik – nämligen proffsen.

Utvecklarna bakom programmet är väl medvetna om hur svår skriftlig kommunikation kan vara – och därför har de gjort sitt allra bästa för att skapa en kommunikativ upplevelse som är så tydlig som möjligt.

Ersätt den interna kommunikationen med ett snabbare alternativ

Den moderna världen är i ständig rörelse – och därför är det också viktigt att kommunikationen kan löpa så smidigt och snabbt som möjligt. Timmar eller dagar där kommunikationen stannar internt i företaget är timmar och dagar som är bortkastad arbete och omsättning.

Tyvärr är detta ofta verkligheten när man kommunicerar internt i företaget via mejl då svarstiden ofta är långsam och det finns risk att mejl kan hamna i spamfilter med mera. Detta undviks med Slack.

 

Bli bättre på att samordna med Slacks-kanaler

Slack har ett kanalsystem som fungerar som ett chattrum – här kan du segmentera ihop dina medarbetare på de avdelningar de arbetar i. Du kan även skapa privata chattkanaler om du pratar bra med någon från din avdelning eller över dessa. Och förutom att kunna komponera och dela filer kan du också ringa upp folk, skicka ljudklipp av ljudmeddelanden och skicka videoklipp.

Kommunikation med säkerheten för förarsätet

Slack låter dig välja hur privata eller tillgängliga dina konversationer ska vara. De flesta väljer att kommunicera i öppna kanaler, men du kan också kommunicera i privata kanaler eller genom direktmeddelanden (DM).

Utöver den flexibilitet som det ger att kunna välja hur offentligt eller privat ett samtal ska vara, ser Slacks medarbetare även till att din information hålls inne i din slack-grupp.

Slack har erhållit certifikat från ett stort antal relevanta och pålitliga källor. På så sätt är du garanterad att din data förblir din egen och att företagets information inte kommer att läckas ut till allmänheten eller konkurrenter.

Reaktioner gör det snabbare att svara på meddelanden

I vårt dagliga liv kommunicerar många av oss, vare sig vi märker det eller inte, i bilder – en bild säger också mer än tusen ord. Därför kan du självklart enkelt och effektivt skicka både GIFS, emojis, bilder och videor direkt i dina slacka chattar.

Bara det faktum att du snabbt kan dela bilder med dina kollegor gör det mycket lättare att arbeta tillsammans i projekt. Föreställ dig att du har ett webbproblem och att du behöver skicka en specifik felkod till en av dina kollegor som kan hjälpa dig med problemet.

Sedan är det bara att ta en skärmdump av skärmen, till exempel med ett avsett program som Lightscreen. På så sätt kan du snabbt ta en skärmdump och sedan infoga den i chatten och skicka iväg den. En sekund senare har din kollega problemet, både i skrift och som bild, vilket ofta kan hjälpa till att lätta på felkommunikationen, så att färre misstag och missförstånd uppstår.

Slutsats

Slack är ett supereffektivt kommunikationsverktyg för de flesta företag, små som större. Programmet kan integreras med olika andra program, så du kan till exempel dela filer direkt genom google drive, kan dela och ta anteckningar med Evernote, se till att du får dina uppgifter gjorda vid rätt tidpunkt med ClickUp och andra applikationer inofficiellt, som Spotify.

 

Download Slack 4.23.0
Se Slack på video :
Screenshots
Detaljerad information om Slack
Typ:
Freeware


Producent:
Slack

Inkom datum:
23-02-2022
Plattform:
Windows, MacOS, iPad, iOS, Android

Storlek:
91 Mb

Uppdaterad datum:
08-03-2022
0