Program » Multimedia » Mediaspelare

Spotify last ned
5 0 4396  

Ladda ner Spotify gratis och på svenska och spela världens musik, i perfekt kvalitet, lagligt och enkelt, direkt från webben.

Musikåtkomst och internet har gått hand i hand alltifrån början och det är uppenbart att tillgängligheten av musik bara har förbättrats. Många kan komma ihåg när du använder program som LimeWire och BearShare för att ladda ner musikfiler på din hårddisk. En process som inte bara tog lång tid utan också innehöll en säkerhetsrisk i form av virus. Dessutom blev din hårddisk också snabbt fylld helt eftersom ljudfilerna fylldes så mycket.

Lyckligtvis har musik aldrig varit lättare att komma åt än idag. Spotify är härskaren just nu och det är av riktigt bra skäl. Till skillnad från LimeWire och BearShare bör du inte hämta ljudfilerna med Spotify. För med Spotify strömmar du musiken direkt från programmet, och det finns också möjlighet att ladda ner musiken så att du kan lyssna även utan internet tillgängligt.

Gratis eller köp?

När du har laddat ner Spotify måste du skapa en användare - eller logga in med till exempel Facebook. Då kan du lyssna på all musik som finns tillgänglig i Spotify-biblioteket gratis. Nackdelen med att lyssna med gratis är att du måste lyssna på några annonser varje halvtimme. Det är helt förståeligt att Spotify inte kan vara reklamfri och ledig samtidigt. Om du blir trött på annonserna kan du köpa dem från dem. Spotify är abonnemangsbaserat, så du måste spendera högst 99DKK varje månad. Det är inte bara de annonser som man inte behöver prenumerera på, det finns ett antal andra fördelar som:

  • Obegränsat hoppar över låtar
  • Offline uppspelningskapacitet
  • Högre ljudkvalitet

Det bör nämnas att du kan prova köpversionen i 30 dagar utan att det kostar dig ett öre. Om olika fördelar har tagit ditt intresse, kan du med fördel besöka Spotifys webbplats och se dina alternativ här. Det finns bland annat familje- och studentrabatter.

Multi

Spotify är utformat för alla tänkbara system - Windows, Mac, Linux-datorer kan alla ladda ner Spotify utan några problem. Det finns också möjlighet att ladda ner Spotify för din smartphone och surfplatta, oavsett om det är Android eller iOS.

Oavsett vilken plattform du laddar ner Spotify, kan du alltid använda samma användare för alla. Det är även möjligt att spela Spotify från datorn och öppna programmet på din smartphone för att byta mellan låtar.

Framtida uppdateringar

Varje dag släpps ny musik, så det är viktigt att en musiktjänst snabbt lägger till de senaste låtarna och artisterna. Spotify har filialer i ett antal olika länder, och de här avdelningarna håller hela tiden konst och lokal konstnär på så sätt att du alltid kan hitta de låtar du vill ha.

Vi har använt Spotify oss i flera år, och det finns extremt sällsynta fall där vi inte kan hitta sången som vi letar efter. Det finns också ett antal podcaster tillgängliga.

Förutom musikuppdateringar och podcasts, bör själva mjukvaran helst hållas uppdaterad och den gör det. Spotify har ett antal språkpaket att välja bland - inklusive svenska, och deras språkområde utvidgas omedelbart. Det är också ofta uppdatering som ger snabbhet och designförbättringar.

Enkel men användarvänlig design

Spotify kan snabbt erkännas av färgkombinationen av svarta och gröna färger, en kontrast som är ganska bekväm och passar bra med de flesta operativsystem, vare sig det gäller PC eller smartphones. PC-versionen är också lätt att hitta. Inställningar, spellistor, sökfunktioner, etc. finns där du vill ha dem.

Om du bara vill ha bakgrundsmusik medan du arbetar, kan det vara fördelaktigt att använda radiofunktionen. Radionfunktionen bygger automatiskt en spellista baserat på ett band du väljer. Det är också möjligt att välja en viss genre, så om du väljer rock så spelar radion automatiskt rocklåtar som matchar din musiksmak.

Smartphone-versionen är också enkel att navigera i, oavsett om du använder iPhone eller Android.

Möjliga alternativ

Det finns ingen tvekan om att Spotifys två huvudkonkurrenter är Tidal och Apple Music. Tidal, Apple Music och Spotify påminner verkligen om varandra, men har få fördelar och nackdelar. Tiden l är stolt över att ha den skarpaste ljudkvaliteten hos de tre programmen. Dessutom skapas Tidal i samarbete med Jay-Z, vilket innebär att han har kontrollerat att hans musik endast är tillgänglig för denna tjänst. Så om du verkligen inte kan utan Jay-Z, så kan Tidal vara för dig.

Apple Music är faktiskt en ganska fin musik tjänst, men denna tjänst är utan tvekan gjord för Apple-användare, vilket är en bris för många. Apple Music har också kritiserats för att inte ha så mycket musik som Spotify. Detta kan bero på att Apple Music har fokuserat särskilt på ljudböcker och podcasts, vilka är områden där Spotify släpar. Både Tidal och Apple Music är prenumerationsbaserade och kostar detsamma som Spotify en månad.

Slutsats

Musik har aldrig varit lika tillgängligt som det är idag, och vi är tacksamma för det. Spotify är den mest populära musiktjänsten på marknaden, och trots att programmet har hård konkurrens. Grunderna beror på Spotipys framgång att vara snabb på marknaden, och det enorma urvalet av extrafunktion är verkligen glasyren på oss. Vår favoritfunktion är utan tvekan möjligheten att spela offline. Även om du ofta har internetåtkomst kan du snabbt vara i en situation där offlinespel sparar din dag. Det kan också vara att du har begränsad data för en smarttelefon, så det är ganska uppenbart att skapa en spellista med ens favoritsångar och ladda ner den för offlineanvändning medan du är i hemmet Wi-Fi. Vi rekommenderar alltid Spotify till vänner och kollegor, och vi rekommenderar därför Spotify till dig. Kom ihåg att det är helt gratis, och om annonserna går på dig, så finns det alltid en 30-dagars försök, som också är helt gratis.

Download Spotify

Note:

Om du vill ladda ner Spotify till Mac OSX klickar du här.

Screenshots
Detaljerad information om Spotify
Typ:
Freeware


Producent:
Spotify AB

Inkom datum:
01-07-2011
Plattform:
Windows, Mac, Linux, iOS, iPadOS, Android, PlayStation & Xbox

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
25-08-2023
0