Program » Multimedia » Mediaspelare

Spotify last ned
5 0 4396  

Ladda ner Spotify gratis och på svenska och spela världens musik, i perfekt kvalitet, lagligt och enkelt, direkt från webben.

Musikillgängligheten och internet har gått hand i hand sedan början, och det är uppenbart att tillgängligheten av musik bara har förbättrats. Många kan komma ihåg när du använder program som LimeWire och BearShare för att ladda ner musikfiler på en hårddisk. En process som inte bara tog lång tid utan också innehöll en säkerhetsrisk i form av virus. Dessutom var hårddisken också snabbt full, eftersom ljudfilerna fylldes så mycket. Lyckligtvis har musik aldrig varit lättare tillgänglig än idag. Spotify styrs för närvarande, och det är av mycket goda skäl. Till skillnad från LimeWire och BearShare bör du inte hämta ljudfilerna med Spotify. För med Spotify strömmar du musiken direkt från programmet, och du kan också ladda ner musiken så att du kan lyssna även utan internet tillgängligt.

Gratis eller köp?

När du har laddat ner Spotify måste du skapa en användare - eller logga in med till exempel Facebook. Då kan du lyssna på all musik som finns tillgänglig i Spotify bibliotek gratis. Nackdelen med att lyssna med gratis är att varje halv timme måste du lyssna på några annonser. Det är helt förståeligt att Spotify inte kan annonsera och fria samtidigt. Om du blir trött på annonserna kan du köpa dem från dem. Spotify är abonnemangsbaserat, så du kan betala upp till 99DKK varje månad. Det är inte bara de annonser som du inte behöver prenumerera på, det finns ett antal andra fördelar som:

  • Obegränsad blandning av låtar
  • Förmåga för offlineuppspelning
  • Högre ljudkvalitet

Dessutom bör det nämnas att du kan prova köpversionen i 30 dagar utan att kosta dig en krona. Om olika fördelar har tagit ditt intresse, kan du vilja besöka Spotifys hemsida och se dina alternativ här. Det finns bland annat familje- och studierabatter.

Multi

Spotify är utformat för alla tänkbara system - Windows, Mac, Linux-datorer kan alla ladda ner Spotify utan några problem. Det finns också möjlighet att ladda ner Spotify för din smartphone och surfplatta, oavsett om det är Android eller iOS.

Oavsett vilken plattform du laddar ner Spotify för, kan du alltid använda samma användare för alla. Det är även möjligt att spela Spotify från din dator och öppna programmet på din smartphone för att byta mellan låtarna.

Framtida uppdateringar

Varje dag släpps ny musik, så det är viktigt att en musik tjänst är snabb för att lägga till de senaste låtarna och artisterna. Spotify har filialer i ett antal olika länder, och de här avdelningarna håller hela tiden konst och lokal konstnär, så att du alltid kan hitta de låtar du vill ha. Vi har använt Spotify i flera år, och det är extremt ovanligt när vi inte kan hitta den sång vi söker. Förutom musikuppdateringar, bör själva mjukvaran också hållas uppdaterad, och det gör det säkert. Spotify har en rad språkpaket att välja bland - inklusive svenska, och deras språkområde expanderar omedelbart. Det finns också ofta en uppdatering som ger fart och designförbättringar.

Enkel men användarvänlig design

Spotify kan snabbt erkännas av färgkombinationen av svarta och gröna färger, en kontrast som är ganska bekväm och passar snyggt med de flesta styrsystem, vare sig det gäller PC eller smartphones. PC-versionen är också lätt att hitta. Inställningar, spellistor, sökfunktioner mm är precis där du vill ha dem.

Smartphone-utgåvan är också lätt att navigera runt, oavsett om du använder iPhone eller Android.

Möjliga alternativ

Det finns ingen tvekan om att Spotify två största konkurrenter ärTidal och Apple Music. Tidal, Apple Music och Spotify liknar verkligen så mycket om varandra, men har få fördelar och nackdelar. Tidal stoltserar med att ha den skarpaste ljudkvaliteten hos de tre programmen. Dessutom har Tidal skapats i samarbete med Jay-Z, vilket innebär att han har säkerställt att hans musik endast är tillgänglig för denna tjänst. Så om du verkligen inte kan missa Jay-Z, kan Tidal vara något för dig. Apple Music är också en ganska fin musik tjänst, men denna tjänst är utan tvekan gjord för Apple-användare, vilket är en massa ben till många. Apple Music har också kritiserat att inte ha så mycket musik som Spotify. Detta kan bero på att Apple Music fokuserade på ljudböcker och podcasts, vilka är områden där Spotify stannar. Både Tidal och Apple Music är prenumerationsbaserade och kostar detsamma som Spotify per månad.

Slutsats

Musik har aldrig varit så tillgänglig som det är idag och vi är tacksamma för det. Spotify är den mest populära musiktjänsten på marknaden, och trots att programmet har hård konkurrens. Orsakerna är på grund av Spotifys framgång att de var snabba på marknaden, och det stora utbudet av extrafunktioner är verkligen punkten för oss. Vår favoritfunktion är utan tvekan möjligheten att spela offline. Även om du ofta har internet tillgängligt kan du snabbt vara i en situation där offlinespel sparar din dag. Det kan också vara att du har begränsad data för en smarttelefon, så det är ganska uppenbart att skapa en spellista med ens favoritsångar och sedan ladda ner den för offline användning medan du är hemma Wi-Fi. Vi rekommenderar alltid Spotify till vänner och kollegor, och därför rekommenderar vi Spotify till dig. Kom ihåg att det är helt gratis, och om dina annonser fortsätter finns det alltid en 30-dagars försök, som också är gratis.

Download Spotify 0.9.12.10

Note:

Om du vill ladda ner Spotify till Mac OSX klickar du här.

Screenshots
Detaljerad information om Spotify
Typ:
Freeware


Producent:
Spotify Ltd

Inkom datum:
01-07-2011
Plattform:
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux, Tablet

Storlek:
0.1 Mb

Uppdaterad datum:
12-09-2018
0