Program » Internet » Chat

Discord last ned
5 0 6049  

Discord är det föredragna online-chattprogrammet. Det är gratis och kan hämtas här.

Discord är ett online chattprogram som låter dig chatta och prata med dina vänner online. Det är ett chattprogram som specifikt riktar sig till de passionerade datorspelarna.

Varje dag kommunicerar vi med andra - bekanta, medarbetare, familj och vänner. I det här sammanhanget har ett antal program utvecklats under de senaste åren för att göra det enkelt för dig. Särskilt den ambitiösa spelaren har chattprogram av stor betydelse. Chattprogram är närvarande där de får dela erfarenheter och framgångsupplevelser med andra spelare. Därför är det viktigt att du väljer ett program som uppfyller dina behov så att du får bästa möjliga chattupplevelse. Discord-programmet är speciellt utformat för spelare, och mycket populärt bland många. Vänligen läs om du letar efter ett helt nytt chattprogram för din dator.

Enkel installationsprocess

När du installerar Discord blir du glatt överraskad av installationsprocessen. Det är kort och smidigt, så du kan snabbt komma igång med att chatta med dina vänner. För att korrekt använda Discord måste du ha en användare i programmet. Du kan göra det på två olika sätt. Det finns möjlighet att ladda ner Discord via sitt Facebook-konto eller i allmänhet via dess email. Beslutet är helt upp till dig. Skapelsen i sig tar inte längre än några minuter, och du måste bara komma ihåg att bekräfta din e-post när du har loggat in som nybildad användare.

Om du är angelägen om att komma igång med programmet kan du faktiskt också dra nytta av Discord via din webbläsare utan att informera din e-post. Du kan göra det via länken. Här kan du använda de olika chattfunktionerna, men för att hålla ditt användarnamn behöver du fortfarande bekräfta ditt konto via din e-postadress.


Kom igång med att använda Discord

När du har behärskat praktiken kan du börja med att utforska programmets möjligheter - och det finns många av dem.

För att komma igång måste du antingen först delta i en server eller skapa en från ny, eftersom kommunikationen i programmet är klar på dessa servrar. Här sker kommunikationen både via text och ljud. När du öppnar programmet ser du på vänster sida en översikt över de servrar som du är en del av. Du kan bara vara aktiv i en server i taget. För att skapa en server, tryck helt enkelt på "+" på vänster sida av användargränssnittet, som illustreras nedan.

Om du själv väljer att skapa en server kan du skicka inbjudningar till dina vänner så att de kan bli en del av din server, efter att du bara skapat ett klick. Genom att utforska programmets funktioner kan du snabbt ta reda på att det finns många sätt att anpassa din server. Dessutom får Discord också olika nyheter om de senaste nyheterna från speluniverset.

För att göra chattupplevelsen ännu roligare, ger Discord dig också möjlighet att dela med dig av bilder och GIF-filer med dina vänner. Du lägger till dina filer genom att helt enkelt fästa dem i ditt skickade meddelande, som kommer att visas under GIF.

Design och användarvänlighet i fokus

Naturligtvis, när du laddar ner ett nytt program, har designen en stor inverkan på hela användarupplevelsen. Utvecklarna bakom Discord har försäkrat sig om att designen är enkel och utan många tillägg, så att du snabbt kan få en överblick över programmets gränssnitt. Även om gränssnittet är väldigt enkelt har tillverkaren inte äventyrat kvaliteten - den är hög.

Dessutom är det viktigt att betona att programmet uppdateras regelbundet så att användarna alltid är garanterade att få den bästa upplevelsen.

Tillgänglighet

I de flesta fall är en tillverkare intresserad av att så många användare kan dra nytta av det utvecklade programmet så mycket som möjligt. Tillverkaren bakom Discord, Discord Inc., är inget undantag här. Här kan du ladda ner Discord om du äger en datormed ett Windows-system. Om du äger en Mac kan du installera Discord via länken. Programmet stöder också Linux.

Dessutom kan du ladda Discord till din iPhone eller iPad i App Store och om du äger en Android kan du hämta programmet på Google Play. Discord Inc. Så har du säker på att du har gott om möjligheter att ladda ner programmet - både till din dator, men också till din smartphone, så att du alltid kan komma i kontakt med dina vänner genom discordservrar var du än befinner dig.

Alternativa program

Det finns många olika typer av chattprogram på marknaden, och det kan därför vara svårt att på förhand utvärdera vilket program som passar dina individuella behov. För att göra beslutet enklare för dig har vi hittat några alternativ till Discord, vilket kan vara av intresse för dig. För många spelare kan det vara mycket viktigt att programmet är utformat för sina specifika behov med ett antal extrafunktioner, men om du bara är intresserad av ett välfungerande chattprogram, har vi två bra alternativ. Både den världsberömda Skype och den smarta Viber är två bud för bra chattprogram som är gratis och vi kan rekommendera dig att kolla in.

Om du vill utforska universum av chattprogram vidare rekommenderar vi starkt att du tittar på vår kategori som är reserverad för chattprogram. Här hittar du spännande och informativa recensioner av de mest populära chattprogrammen på marknaden så att du snabbt kan fatta ditt beslut.

Slutsats

Programmet Discord är många människors föredragna online-chattprogram - och det är med god anledning. Det är ett användarvänligt program med en fin design, och dessutom lär du dig snabbt att navigera i olika funktioner. Programmet stöder både Windows, Linux och Mac, och du har också möjlighet att ladda ner programmet till din smartphone. Om du redan letar efter ett nytt chattprogram som du kan ladda ner, är Discord ett bra bud. Programmet används dagligen av miljontals datorspelare som måste kommunicera medan de spelar spel som Legends League.

Sammantaget är Discord ett utmärkt program som vi kan rekommendera dig att försöka!

Download Discord
Screenshots
Detaljerad information om Discord
Typ:
Freeware


Producent:
Discord Inc.

Inkom datum:
29-08-2017
Plattform:
Windows, Mac, Linux, iOS, iPadOS & Android

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
10-03-2023
0