Program » Internet » Chat

Microsoft Teams last ned
5 0 6311  

Håll möten gratis med nedladdning av Microsoft Teams (svenska)

I modern tid har det blivit lättare än någonsin att hålla kontakten, både med arbetsgivaren, kollegor, vänner och familj. Nästan alla människor har en telefon eller dator av ren nödvändighet, eftersom man i praktiken faller utanför gemenskapen.

Därför har vissa stora vapen också valt att investera i kommunikationsmöjligheter på de digitala medierna, eftersom detta öppnar en helt ny värld av möjligheter att mötas, över nationella gränser, och i situationer där det kanske inte är möjligt för människor att vara fysiskt tillsammans.

 

Vem kan använda Teams och i vilka situationer är programmet relevant?

Teams är ett program som tillåter människor att träffas online, både visuellt och akustiskt. Så du kan samla ditt teams kommunikation på ett ställe istället för att sprida din information över flera olika plattformar.

Människor använder både programmet för privat bruk när de pratar med sin pojkvän, som bor utomlands, när de gör grupparbete med studiegruppen eller när de arbetar hemifrån och måste gå på ett arbetsrelaterat möte.

Du kan också använda Teams för att uttrycka dig kommunikativt på roliga sätt. Till exempel kommer programmet med ett bibliotek med GIF -filer, så att människor mer exakt kan visa vad de betyder, eller göra en rolig kommentar i form av en rörlig bild. Det sägs att en bild säger mer än 1000 ord; en GIF består av många bilder, så det finns många ord du sparar i din kommunikation.

 

Tillgänglighet på olika enheter

Lag är inte bara tillgängliga som nedladdning för din PC (som du hittar en länk till längst ner på denna sida), utan kan också laddas ner för din mobil; både Android och iPhone.

Programmet är också tillgängligt för Mac och måste väljas på den länkade sidan för att ladda ner filen.

Möjlighet att anpassa din chattupplevelse

Team tillåter dig att inte bara uttrycka dig genom chattfunktioner, utan också genom ditt videoutseende. Du kan välja mellan många olika bakgrunder, allt från tropiska öar med vit sand och blått vatten, till klassrumsliknande rum som placerar alla deltagare i ett fiktivt utrymme tillsammans så att det ser ut som om folk sitter bredvid varandra.

Du kan också välja att svara på saker som sägs genom att trycka på några av svaren på skärmen. Till exempel kan du klappa (en liten video dyker upp på skärmen där två händer klappar), vinka eller använda en av de roliga reaktionerna som kommer kontinuerligt, eller är tidsbegränsade, för att bryta isen på lagmötet.

Andra chattbaserade program som du kan använda

Ett program som mycket liknar Teams är Skype. Skype fungerar på många sätt precis som Teams, men kan också anslutas till din telefon så att du kan göra IP-baserad telefoni. Du kan faktiskt också köpa ett bestämt Skype -nummer, som du kan använda med din Skype -app - så att du kan välja vilket anknytningsnummer (land / region) ditt nummer ska anslutas till.

Discord är ett annat chattprogram där du har en vänlista men också kan gå med i grupper. Då kan du delta i skrift ellerär muntliga konversationer genom att hoppa in på olika servrar. Du kan lära dig mer om Discord här.

Telegramär en chattapp som särskilt används av människor som är mycket medvetna om deras integritet. Programmet använder end-to-end-kryptering, vilket innebär att företaget inte tar emot dina meddelanden, vilket många andra större kommunikationsföretag vanligtvis gör.

Slutsats

Microsoft Teams är ett utmärkt val för alla som vill prata med människor online. Programmet är utvecklat av en av de största teknikjättarna i världen och får därför ständigt rullande uppdateringar med nya funktioner och funktioner.

Det är möjligt att använda programmet både i roliga, informella situationer, men också för professionella möten.

Download Microsoft Teams 2021
Se Microsoft Teams på video :
Screenshots
Detaljerad information om Microsoft Teams
Typ:
Trialware


Producent:
Microsoft

Inkom datum:
19-10-2021
Plattform:
Windows, MacOS, iOS, Android

Storlek:
80,2 Mb

Uppdaterad datum:
20-07-2022
0