Program » Datasäkerhet » Antivirus

Kaspersky Anti-Virus last ned
5 0 728  

Kaspersky Anti-Virus på svenska har vunnit ett flertal utmärkelser de senaste åren, något som är helt förståeligt.

Programmet har vunnit många utmärkelser under de senaste åren och är ganska förståeligt.

Letar du efter ett antivirusprogram som håller vad det lovar och gör allt arbete för dig, kan Kaspersky Anti-Virus vara programmet för dig. Det tar bara några sekunder att ladda ner och installera programmet, varefter det skyddar dig mot alla kända virus.

Du kan naturligtvis göra en skanning så här högst upp, men om du inte vill göra skanningar ständigt för att vara säker på att din dator inte är infekterad, var inte rädd. Kaspersky skannar ditt system varje timme i bakgrunden utan att behöva röra ett finger. Då meddelar programmet dig om det har hittat skadliga filer som det sedan tar bort och skyddar dig från.

Se detaljerade rapporter

Med Kaspersky kan du se detaljerade rapporter om dina skanningar och alla händelser som har inträffat. Du får en fullständig översikt över datorns säkerhet.

Programmet skyddar dig från virus, maskar, trojaner, spionprogram och adware medan du övervakar keyloggers och rootkits. Samtidigt skannas alla dina e-postmeddelanden och snabbmeddelanden och allt görs i bakgrunden utan att du märker det.

Andra verktyg

Förutom de klassiska antivirusverktygen erbjuder Kaspersky dig också ett antal andra verktyg. Bland annat redningsdisk som desinficerar hela ditt system efter att du har upplevt skadliga attacker, medan Cloud Security skyddar dig också i molnet, där mycket av dina data är idag.

Skapa provperiod

När du hämtar och installerar programmet kommer det att uppmana dig att ange en kod eller köpa en kod. Om du inte vill spendera pengar på programmet innan du har provat det, kan du använda provperioden på 30 dagar. Detta aktiveras helt enkelt genom att göra som sedd nedan.

När de 30 testdagarna har löpt ut, berättar programmet att du måste köpa den för att förbli skyddad. Först måste du bestämma om programmet har fungerat enligt dina önskemål och om du borde betala för att använda den.

Användarvänlighet är top notch

Som nämnts är programmet otroligt enkelt att ladda ner och installera, varefter upprättandet av försöksperioden också tar bara några sekunder. Då är det väldigt lätt att navigera runt programmet på grund av sin användarvänliga layout. När programmet laddas ner finns det också en guide till de olika funktionerna. På så sätt lär du dig allt du behöver om programmet, så att du kan säkra din dator från idag. Programmet är naturligtvis på svenska och allt är skrivet och förklarat med ett lättförståeligt språk, så även de som inte vet något om antivirusprogram kan inkluderas.

För det andra från Kaspersky

När du har säkrat din dator mot skadliga filer som ligger på den, är nästa steg att säkra ditt drag på Internet. Det är här de flesta virus som datorn kan komma ifrån. Därför är det nödvändigt att säkra dig själv, och det kan du också göra med Kasperskys hjälp. Om du följer den här länken kan du läsa mer om Kaspersky Internet Security och ladda ner programmet. Den är på svenska och installeras på några sekunder.

Alternativ

Om du vill se Kasperskys konkurrenter innan du bestämmer vilket antivirusprogram som är bäst för dig får du en liten översikt här. Till exempel kan du titta på Norton Antivirus, vilket är ett av världens mest använda antivirusprogram. Som med Kaspersky kan du ladda ner en gratis provversion. Om du vill ha ett helt gratis program för att försvara din dator kan du titta på Avira Free Antivirus. Naturligtvis, eftersom programmet är helt gratis innehåller det inte så många funktioner som Kaspersky. Övriga programVad som kan nämnas som Alternativ kan vara Panda Antivirus Pro och Avast Free Antivirus, vilka båda är mycket populära program och som kan göra det mesta du behöver.

Tillgänglighet

Den version av Kaspersky Anti-Virus som du kan hämta här är skapad för Windows-användare. Om du är en Mac-användare istället kan du ladda ner programmet från tillverkarens webbplats. Du hittar den genom att följa den här länken. Dessutom kan du också titta på några av de Alternativa antivirusprogrammen ovan, varav flera finns också för både Windows och Mac.

Slutsats

Om du har ett antivirusprogram som kan säkra din dator mot alla typer av skadliga virus är Kaspersky perfekt för dig. Programmet har vunnit många utmärkelser och det är bra skäl. Du är garanterad på alla fronter, och det här är utan att du själv behöver lyfta ett finger. Så snart programmet är installerat, skannar det ditt system varje timme, vilket händer i bakgrunden så att du inte störs. Självklart kan du även skanna ditt system själv och välja mellan en snabbsökning eller en fullständig genomsökning för att göra allt. Då får du en fullständig översikt över datorns säkerhet i rapporterna som följer med alla skanningar.

Förutom dessa funktioner finns det också ett antal extra verktyg som ingår i programmet, vilket du kan läsa mer om senare. Om du vill skydda dig mot Internetens onda virus kommer Kaspersky Internet Security att göra dig ännu säkrare. Du kan läsa mer om detta ovan. Kaspersky Anti-Virus är imponerande lätt att navigera runt och utnyttja, och alla kan använda programmet även utan tekniska färdigheter. Programmet är på svenska och kan hämtas till Windows här. Om du vill ha Mac-datorn istället kan du hitta en länk till tillverkarens webbplats, där Mac-versionen kan hämtas. Om du inte är säker på om Kaspersky är den perfekta applikationen för dig, läs mer om ett antal konkurrerande antivirusprogram som du kan försöka innan du bestämmer vilket program du ska använda. Skydda ditt system mot skadliga filer.

Download Kaspersky Anti-Virus
Se Kaspersky Anti-Virus på video :
Screenshots
Detaljerad information om Kaspersky Anti-Virus
Typ:
Trialware


Producent:
Kaspersky Lab

Inkom datum:
06-04-2007
Plattform:
Windows

Storlek:
99 Mb

Uppdaterad datum:
03-04-2019
0