Program » Multimedia » Bildbehandling

FotoGo last ned
5 0 6010  

Optimera kvaliteten på dina foton med FotoGo, som kan laddas ner till Windows helt gratis.

Med FotoGo kan du redigera alla dina foton snabbt och enkelt. Programmet är mycket användarvänligt och du kan enkelt hitta de olika menyerna med funktioner och effekter. I FotoGo kan du importera dina bilder från mobiler, kameror, datorer, USB, skannrar och sedan redigera dem med hjälp av filter, verktyg och effekter. Du kan justera storleken på din bild och, som nedan, ändra bildstrukturen själv. Du kan till exempel vända upp och ner ljusstyrka, skärpa, färgkontrast och mer.

Dra fördel av de många effekterna

Programmet ger en mängd effekter för dig att använda. Med bara ett klick kan du göra din bild svartvitt eller placera ett Sepia-filter över din bild, vilket ger ett klassiskt och äldre utseende. På menyn Effekt kan du också placera ett 3D-filter ovanpå bilden så att det syns med 3D-glasögon medan Red Eye Reduction kan minska de röda prickarna som ofta är i ögonen på personer som blivit fotograferad med blixt.

Under effektmenyn hittar vi texturmenyn. I detta, som namnet indikerar, kan du ändra bildens textur. Du kan till exempel ändra texturen till tegel eller duk, så det ser ut att din bild är målad på tegel eller en duk. Förutom tegel och duk kan du också byta till marmor, läder, regn, snö och rök. Därför finns det gott om möjligheter att ändra din bild.

Lägg till ditt eget vattenstämpel

En av de stora bonusarna på FotoGo är möjligheten att lägga till ditt eget vattenstämpel. Det görs oerhört snabbt och enkelt, vilket ses nedan.

Du kan använda både text och en bild för att göra ditt vattenstämpel och personifiera det med, till exempel, teckensnitt. FotoGos möjligheter att använda vattenstämplar är en tydlig fördel med programmet, och det är också en av anledningarna till att vattenmärkesanvändningen har sin egen meny.

Konvertera till andra format

Bilderna finns i många olika format, och det är därför viktigt att du använder ett program som kan hantera alla format på marknaden. Det är inte till nytta att ditt bildredigeringsprogram inte kan hantera dina bilder, och därför är FotoGo i detta sammanhang också ett otroligt kraftfullt program. FotoGo kan hantera alla bildformat du kan använda på det. Dessutom är det också överraskande enkelt att lägga till din bild i programmet. Allt du behöver göra är att dra bilden från platsen och släpp den i FotoGo.

Prova det gratis

När du har laddat ner och installerat FotoGo frågar programmet om du vill köpa en licens för den. Här kan du självklart köpa tillgång redan nu, om du redan vet att FotoGo är programmet för dig. Du kan dock också välja att prova programmet gratis under försöksperioden som utvecklarna bakom programmet erbjuder. Detta gör att du kan utnyttja alla programmets funktioner och funktioner och bestämmer först om du ska köpa programmet när försöksperioden löper ut.

Alternativ

Om du vill se andra bildredigeringsprogram innan du bestämmer vilket program du vill ladda ner, kan du titta på PaintShop Pro. Programmet har vissa likheter med FotoGo, men också många skillnader. Därför är det en bra idé att läsa om båda programmen innan du laddar ner dem. Detta gör att du kan bestämma vilket program som passar dig bäst. Du kan ladda ner och läsa mer om PaintShop Pro genom att följa den här länken.

Naturligtvis kan du också titta på Adobe Photoshop, som du förmodligen redan hört talas om. Photoshop är världens mest populära bildredigeringsprogram och med god anledning. Programmet kan göra nästan allt du kan önska i ett bildredigeringsprogram, vilket också är en av anledningarna till att det är Photoshop, som ofta används i professionella inställningar. Du kan läsa mer om Adobe Photoshop och ladda ner programmet genom att klicka här.

Tillgänglighet

När du laddar ner ett program är detDet är självklart viktigt att du hämtar versionen av programmet som är kompatibelt med datorns operativsystem. Upplagan av FotoGo som du kan ladda ner på den här sidan är för Windows operativsystem. Programmet är också tillgängligt för Mac. Du kan läsa mer om FotoGo för Mac och ladda ner Mac-utgåvan här.

Slutsats

Om du behöver ett program för att redigera dina foton är FotoGo definitivt värt ett försök. Programmet är extremt användarvänligt och enkelt att navigera i. I FotoGo kan du justera storleken på dina bilder och alla element i bilden, inklusive färg, skärpa och ljus. I effektmenyn hittar du en mängd effekter som kan läggas till i din bild. Bland annat kan du minska de röda ögon som visas på bildens personer, eller konvertera hela bilden till svartvitt format. Programmet kan hantera alla bildtyper och format, och du kan också konvertera dina bilder till något annat format. En annan användbar egenskap hos FotoGo är möjligheten att skapa och lägga till ett eget vattenmärke till bilder. Således kan andra inte utnyttja din bild utan krediten. Vattenstämpeln kan göras med text och bild, och det tar bara några sekunder. Vattenstämpelmenyn är mycket användarvänlig så att alla kan gå med.

FotoGo är ett utmärkt bildredigeringsprogram, och därför vill utvecklarna bakom det också tjäna pengar från deras skapande. Programmet kan laddas ner här som en gratisversionsversion där du har full tillgång till alla delar av programmet under en begränsad tid. När denna period löper ut måste du betala för att fortsätta använda programmet. Detta ger dig tid att utforska programmet och ta reda på om det här är det perfekta bildredigeringsprogrammet för dig. Om det visar sig att FotoGo inte är det program du letar efter kanske du vill ta en titt på några av de andra bildredigeringsprogrammen som kan hämtas här. I avsnittet Alternativ kan du läsa mer om PaintShop Pro och Adobe Photoshop, vilka båda är mycket populära applikationer för hantering och redigering av bilder. Du hittar även länkar för att ladda ner båda programmen i avsnittet. Men om du vill ha FotoGo, men om du är en Mac-användare hittar du en länk för att ladda ner FotoGo for Mac i avsnittet Tillgänglighet.

Download FotoGo 2017
Screenshots
Detaljerad information om FotoGo
Typ:
Trialware


Producent:
321Soft

Inkom datum:
24-07-2017
Plattform:
Windows 10, 8, 7, Vista, XP

Storlek:
28.1 Mb

Uppdaterad datum:
03-04-2019
0