Program » Multimedia » Bildbehandling

PaintShop Pro last ned
5 0 424  

PaintShop Pro är ett billigare alternativ för bildredigering som innehåller en rad spännande funktioner. Ladda ner PaintShop Pro här.

Om du behöver ett bra bildbehandlingsprogram kan PaintShop Pro vara något för dig. PaintShop Pro är en bildbehandlingsredigerare där du kan arbeta med dina bilder på olika sätt.

Läs mer om PaintShop Pro i den här recensionen. Här kan du lära dig mer om vad PaintShop Pro är och vad programmet erbjuder. Du kan också läsa om alternativ till programmet - så läs artikeln om du vill bli klokare på bildprogram.

Det är företaget Corel, som nu äger PaintShop Pro.

I år släpptes en ny version av PaintShop Pro. Denna nya version vet nya och smarta saker. Till exempel har det ett nytt Användargränssnitt och sedan fungerar det snabbare än de gamla versionerna gjorde.

Det finns två versioner av PaintShop Pro. Det finns grundpaketet som heter PaintShop Pro, och sedan finns det den utökade versionen som heter PaintShop Pro Ultimate.

PaintShop Pro Ultimate kan användas med andra fristående program samt extra verktyg och / eller plugins. De andra programmen i fråga varierar från version till version av PaintShop Pro. Dessutom kan programmen inte köpas från Corel som separata produkter.

Du kan få gratisversionen av PaintShop Pro. Om du vill ha den fullständiga versionen måste du betala för den.

Funktioner i PaintShop Pro

Uppstart

Att starta PaintShop Pro är ännu snabbare än någonsin tidigare. Det borde också vara snabbare att arbeta med funktionerna i PaintShop Pro 2019-versionen än med tidigare versioner. Således har programmet fått fart, så att du kan få några coola bilder och projekt ännu snabbare.

När du har valt storleken på ditt bildprojekt kan du snabbt starta bildbehandlingen.

Användargränssnitt

Den nya 2018-versionen av PaintShop Pro har ett nytt Essentials-gränssnitt. Det är ännu enklare att använda än de tidigare versionerna av PaintShop Pro. Naturligtvis, om du vill arbeta med det fulla gränssnittet kan du göra det. I det fulla gränssnittet kan du använda alla verktyg som tillhandahålls av programmet. Om du arbetar på en pekskärm kan du anpassa gränssnittet så att det passar dig.

Särdrag

Med 2018-versionen av PaintShop Pro kan du göra en hel del nya och coola saker. Till exempel får du 15 nya mönster och 30 nya strukturer. Du får också 30 nya olika borstar samt 10 nya färgpaletter. Så med den nya versionen finns det ännu bättre möjligheter att göra några super läckra bilder.

Inga bindningar

Du behöver inte prenumerera när du köper PaintShop Pro. Därmed hamnar du inte med ett program under en längre tid som du inte vill ha. PaintShop Pro är också ett budgetvänligt bildbehandlingsprogram. Så du kan bli den lyckliga ägaren av PaintShop Pro utan att behöva oroa dig så mycket.

Du kan använda PaintShop Pro på dessa enheter

Kort sagt kan du använda PaintShop Pro på enheter som har ett Windows-operativsystem. Tyvärr är PaintShop Pro inte utvecklad för Mac-operativsystem. Mac har sitt eget bildprogram. Det heter Photos, och om du har Mac OS-enheter bör du använda det här programmet när du arbetar med dina bilder istället för att använda PaintShop Pro.

PaintShop Pro är ett användarvänligt program

Den nya versionen av PaintShop Pro från 2019 är ännu enklare att arbeta med än de tidigare versionerna var. Användarupplevelsen har därmed förbättrats från tidigare versioner, vilket gör det ännu enklare för dig som användare.

PaintShop Pro och uppdateringar

PaintShop Pro uppdateras ständigt av Corel, så oroa dig inte, du kommer inte sitta fast i ett program med föråldrade funktioner. Du kan säkert vänja dig med funktionerna och möjligheterna i PaintShop Pro och fortfarande vara framtidssäker.

Alternativa bildredigerare

Exempelvis inkluderar GIMP alternativ till PaintShop Pro. GIMP står på GNU Image Manipulation Program. GIMP är en riktig gådt gratis program med många funktioner. Om du vill läsa mer om GIMP kan du göra det här. Ett annat alternativ är det något mer kända programmet Photoshop. Detta program är ett erkänt program som har många användare. Photoshop har verkligen många funktioner. Om det är något du vill göra kan du definitivt göra det med Photoshop. Photoshop kräver bara lite mer kompetens och lite mer övning, eftersom det är ett något svårare program att använda.

Här kan du få mer kunskap om Photoshop. PaintShop Pro, GIMP och Photoshop är långt ifrån de enda bildbehandlingsprogrammen på marknaden. Läs mer om bildprogram genom att läsa här. Genom att läsa om de olika programmen kan du ta reda på vilket program du behöver för att få fingrarna i. Du måste undersöka vilka funktioner som finns där och hur svårt ett program är att använda - och utifrån det måste du bara väljer.

Varför PaintShop Pro?

Ja, helt enkelt för att det är ett bra program som du definitivt kan njuta av. I denna recension har du redan läst om vad programmet kan göra, och om det tilltalar dig har du redan valt.

Historien bakom PaintShop Pro

PaintShop Pro kom till världen 1990, och vid den tiden kallades det inte PaintShop Pro utan bara PaintShop. Ett år kallades programmet också PaintShop Pro Photo. Sedan den tiden på 1990-talet har programmet fått mycket fler funktioner och möjligheter. Till att börja med släpptes PaintShop Pro av Jasc Software. Corel köpte programmet och blev utgivare av det 2004 och fram till idag. PaintShop Pro har gradvis släppts i ett antal olika utgåvor, och 2019-upplagan är den senaste versionen av programmet.

Slutsats

Med PaintShop Pro kan du förbättra kvaliteten på dina bilder. Du kan också skapa helt nya mönster och skapa saker som inte redan finns. PaintShop Pro blir enklare och lättare att använda, och med den nya versionen från 2019 får du några nya och coola verktyg. Det finns ofta en ny version av PaintShop Pro, så du vill alltid ha de senaste verktygen och alternativen med PaintShop Pro. För att få hela paketet måste du betala för PaintShop Pro, men med PaintShop Pro behöver du inte prenumerera, så du riskerar inte att bli låst i något du inte vill ha. Dessutom är priset på PaintShop Pro i det billiga slutet när vi pratar om bildredigeringsprogram.

Du kan med fördel köpa PaintShop Pro för bara £ 27 längst upp i översynen.

Download PaintShop Pro X6
Screenshots
Detaljerad information om PaintShop Pro
Typ:
Trialware


Producent:
Corel

Inkom datum:
12-04-2006
Plattform:
Windows Vista, 7 & 8, 8.1, 10

Storlek:
5.81 Mb

Uppdaterad datum:
20-08-2019
0