Program » Multimedia » Bildbehandling

PaintShop Pro last ned
5 0 424  

PaintShop Pro är ett billigare alternativ för bildredigering som innehåller en rad spännande funktioner. Ladda ner PaintShop Pro här.

Om du saknar en bra bildredigeringsprogram kan PaintShop Pro vara något för dig. PaintShop Pro är en bildbehandlingsredaktör där du kan arbeta med dina bilder på olika sätt. Läs mer om PaintShop Pro i den här översynen. Här kan du bli mer medveten om vad PaintShop Pro är och vad programmet erbjuder. Du kan också läsa om alternativ till programmet - läs artikeln om du vill vara klokare på bildredigerare.

Det är Corel, som äger PaintShop Pro idag.

I år släpptes en ny version av PaintShop Pro. Den här nya versionen möjliggör nya och smarta saker. Det har till exempel ett nytt gränssnitt, och det fungerar snabbare än de gamla versionerna gjorde.

Det finns två versioner av PaintShop Pro. Det finns det grundläggande paketet, kallat PaintShop Pro, och det finns den utökade versionen, som heter PaintShop Pro Ultimate.

PaintShop Pro Ultimate kan användas med andra fristående program samt extra verktyg och / eller plugins. Vilka andra program skiljer sig från version till version av PaintShop Pro. Programmen kan dessutom inte köpas från Corel som separata produkter.

Testversionen av PaintShop Pro är tillgänglig gratis. Om du vill ha den fulla versionen måste du betala för den.

Funktioner i PaintShop Pro

Uppstart

Nu är det ännu snabbare att starta PaintShop Pro än tidigare. Det bör också vara snabbare att arbeta med funktionerna i PaintShop Pro 2019-versionen än i tidigare versioner. Således har programmet påskyndat så att du kan göra några snygga bilder och projekt ännu snabbare.

När du har valt storleken på ditt bildprojekt kan du snabbt komma igång med din bildbehandling.

Användargränssnitt

Den nya 2018-versionen av PaintShop Pro har ett nytt Essentials-gränssnitt. Det är ännu enklare att använda än i tidigare versioner av PaintShop Pro. Om du vill arbeta med det helt fulla gränssnittet kan du naturligtvis också. I det fullständiga Användargränssnittet kan du använda alla verktyg som tillhandahålls av programmet. Om du arbetar på en pekskärm kan du anpassa gränssnittet för att passa dina behov.

Särdrag

Med 2018-versionen av PaintShop Pro kan du få en massa nya och coola saker. Till exempel får du 15 nya mönster och 30 nya texturer. Du får också 30 nya olika penslar och 10 nya färgpaletter. Med den nya versionen finns det ännu bättre möjlighet att göra några fantastiska bilder.

Inga bindningar

Det finns inget behov av att prenumerera när du köper PaintShop Pro. Så du slutar inte sitta med ett program under en lång tid som du inte vill ha. PaintShop Pro är också ett budgetvänligt bildbehandlingsprogram. Så du kan bli den glada ägaren till PaintShop Pro utan att behöva oroa dig så mycket.

Du kan använda PaintShop Pro på dessa enheter

Kort sagt, du kan använda PaintShop Pro på enheter som har ett Windows-operativsystem. PaintShop Pro är tyvärr inte utvecklat för Mac-operativsystem. Mac har en egen bildredigeringsprogramvara. Det heter Foton och om du har enheter med Mac OS måste du använda det här programmet för att arbeta med dina bilder istället för att använda PaintShop Pro.

PaintShop Pro är ett användarvänligt program

Den nya versionen av PaintShop Pro från 2019 är ännu enklare att arbeta med än tidigare versioner var. Användarupplevelsen förbättras sålunda från tidigare versioner, vilket gör det ännu enklare för dig som användare.

PaintShop Pro och uppdateringar

PaintShop Pro uppdateras ständigt av Corel, så oroa dig inte, du kommer inte att vara i ett program med föråldrade funktioner. Du kan lugna ner din mage för att njuta av PaintShop Pros-funktioner och -alternativ, och ändå vara framtidssäkra.

Alternativa bildredigerare

Som ett alternativ till PaintShop Pro kan till exempel GIMP nämnas. GIMP är på GNU Image Manipulation Program. GIMP är ett riktigt bra gratis programmed många funktioner. Om du vill läsa mer om GIMP kan du göra det här. Ett annat alternativ är det lite mer kända Photoshop-programmet. Detta program är ett erkänt program som har många användare. Photoshop har många funktioner. Om det finns något du vill göra, kan du definitivt göra det med Photoshop. Photoshop kräver bara lite mer expertis och lite mer motion, för det är ett lite hårdare program att använda.

Här kan du få mer kunskap om Photoshop. PaintShop Pro, GIMP och Photoshop är långt ifrån de enda bildredigeringsprogrammen på marknaden. Bli klokare på bildredigeringsprogram genom att läsa här. Genom att läsa om de olika programmen kan du ta reda på vilket program du har fingrar i. Du måste både kontrollera vilka funktioner som är och hur svårt ett program det ska användas - och därmed behöver du bara väljer.

Varför PaintShop Pro?

Ja, helt enkelt för att det är ett bra program som du definitivt kan njuta av. I den här recensionen har du redan läst om vad programmet kan göra och om det vädjar till dig har du redan valt.

History of PaintShop Pro

PaintShop Pro kom till världen 1990, och vid den tiden kallades det inte PaintShop Pro utan bara PaintShop. För ett år sedan kallades programmet PaintShop Pro Photo. Sedan 1990-talet har programmet fått många fler funktioner och möjligheter. Till att börja med lanserades PaintShop Pro av Jasc Software. Corel köpte programmet och blev utgivare av det 2004 och fram till idag. PaintShop Pro har nu publicerats i ett antal olika versioner, och 2019-utgåvan är alltså den senaste versionen av programmet.

Slutsats

Med PaintShop Pro kan du förbättra kvaliteten på dina bilder. Du kan också skapa helt nya mönster och skapa saker som inte redan är tillgängliga. PaintShop Pro blir lättare och lättare att använda, och med den nya 2019-versionen får du några nya och coola verktyg. Det finns ofta en ny version av PaintShop Pro, så du får alltid de senaste verktygen och alternativen med PaintShop Pro. För att få hela paketet måste du betala för PaintShop Pro, men med PaintShop Pro behöver du aldrig prenumerera, så du riskerar inte låsa till något som du inte vill ha. Dessutom, priset på PaintShop Pro, i den billiga änden, när vi pratar bildredigerare.

Du kan köpa PaintShop Pro för bara 274 dollar på länken längst upp i recensionen.

Download PaintShop Pro X6
Screenshots
Detaljerad information om PaintShop Pro
Typ:
Trialware


Producent:
Corel

Inkom datum:
12-04-2006
Plattform:
Windows Vista, 7 & 8, 8.1, 10

Storlek:
5.81 Mb

Uppdaterad datum:
15-09-2018
0