Program » Apple » Mac

Feeds til Mac last ned
4 0 5430  

Här kan du ladda ner gratis RSS-läsare flöden, som också stöder olika webbverktyg, inklusive GitHub och Basecamp.

Vi lever i en värld där användningen av Internet är en stor del av många datoranvändares liv. De flesta surfar på internet i samband med online shopping eller för att komma i kontakt med familj och vänner, men Internet används också ofta när det är dags att läsa om de senaste nyheterna inom politik, väder, sport eller annat teman som väcker ditt intresse.

I stället för att besöka en mängd olika webbplatser för att hitta dagens nyheter, har du faktiskt möjlighet att samla nyheterna från dina favoritwebbplatser bara på ett ställe med hjälp av RSS-läsarmatningarna för Mac. Programmet är klart och fritt - bättre, det kommer knappast att vara. Om du tycker att det låter som något för dig, har du kommit till rätt omdöme!

Innan du hämtar en ny applikation för din Mac är det alltid en bra idé att använda ett säkerhetsprogram som kan styra och optimera din dator. För detta ändamål kan du till exempel hämta MacKeeper- säkerhetsverktyget.

Varför ladda ner en RSS-läsare alls?

Är du intresserad av att hålla dig uppdaterad på ett enkelt och hanterbart sätt? Då är en RSS-läsare troligen ett verktyg som du inte kan göra utan. Kort sagt, en RSS-läsare håller dig uppdaterad med nyheter från dina favoritnyhetstjänster direkt via menyraden på din Mac-dator. Du kommer normalt att känna igen din RSS-läsare genom en orange logo i högra hörnet.

Men hur fungerar RSS-läsare verkligen? RSS står för Really Simple Syndication, och är en teknik som idag används av mer och mer - och detta med god anledning. När du laddar ner en RSS-läsare och lägger den på din dator, kommer läsaren kontinuerligt att skanna utvalda webbsidor med RSS-flöden. Med detta kommer du att kunna spara en del av tiden du spenderar framför datorn på lång sikt, för att med en RSS-läsare behöver du inte längre besöka de enskilda webbplatserna, men kommer att hållas uppdaterad automatiskt. Det finns ett antal olika RSS-läsare på marknaden, så det är självklart viktigt att du hittar det program som passar dig bäst. Ett exempel på en formidabel RSS-läsare, om du har en Mac-dator, är Feeds.

För att få den bästa användarupplevelsen av din nyhetsläsning är det också viktigt att du använder en bra webbläsare. Ett exempel på en välkänd webbläsare är Google Chrome, men om du är osäker på vilken webbläsare du behöver ladda ner, har vi samlat några av de mest populära webbläsarna här.

Funktioner och användarvänlighet - Två nyckelord för att bestämma om en RSS-läsare

Om du är intresserad av att ladda ner en RSS-läsare till din Mac, är det först en bra idé att få en översikt över programmets funktioner så att du kan utvärdera programmet är något för dig. Den mest använda funktionen i programmet Feeds är antagligen RSS-läsaren. När du börjar använda programmet startar du med att lägga till olika källor från de webbplatser och nyhetstjänster som du vill få vanliga uppdateringar från. När du har lagt till listan över dina källor kan du se en lista över de senaste uppdateringarna och nyheterna i form av en titel, en kort sammanfattning och en länk till den ursprungliga källan, så att du snabbt kan läsa hela inlägget. Du har också möjlighet att ha Feeds påminn dig om meddelanden om nya inlägg i hörnet på din skärm. Om du är intresserad av att läsa mer om själva programmet, kan du besöka tillverkarens egen officiella hemsida genom att klicka här. Det är också viktigt att din RSS-läsare är användarvänlig så att du får ut det mesta av de funktioner som programmet har. Funktionen feeds är enkel och designen är enkel och lätt att förstå varför du enkelt kan lära dig att navigera i programmet.

Dessutom stöder Feeds även andra webbverktyg som GitHub och BaseCamp. Om du är intresserad av att läsa hela listan med webbverktyg som Feeds stöder, kan du också läsa detta på tillverkarens officiella hemsidasida.

Tillgänglighet - Kan du ladda ner flöden?

Tillgänglighet är en oumbärlig punkt när det gäller att ladda ner nya applikationer till sin dator. Om du letar efter en fungerande RSS-läsare för din dator måste programmet stödja operativsystemet du använder. Feeds stöder officiellt Mac-datorer, och denna RSS-läsare är därför ett optimalt val för dig som äger en Mac. Om du tycker om översynen av Feeds intressant, men inte ens äger en Mac-dator, oroa dig inte! Det finns andra alternativ du kan välja mellan, så du kan också njuta av en smart RSS-läsare som håller dig uppdaterad om de senaste nyheterna.

Ett alternativ till flöden

Självklart är inte alla datoranvändare som äger en Mac, och ska du, eller en du vet, råkar vara en av dem, kan du lätt läsa här. Feedreader är en RSS-läsare som officiellt stöder Windows XP, Vista och 7. Programmet, som Feeds, kan hjälpa dig att hålla dig uppdaterad snabbt och enkelt på viktiga nyheter från dina favoritnyheter. Feedreader är som Feeds en applikation fri för dig att ladda ner, vilket är något som många datoranvändare uppskattar.

Slutsats

Vi sammanfattar kortfattat varför vi skulle rekommendera dig att ladda ner flöden som RSS-läsare för din Mac. Feeds är ett smart webbverktyg för din Mac-dator som håller dig uppdaterad om viktiga nyheter från valda nyhetstjänster direkt via menyraden högst upp på datorns skärm. Du kan också påminnas om små meddelanden i hörnet på din skärm när nyheterna är redo så att du inte saknar spännande och viktiga inlägg. Med Feeds får du en tydlig och smart applikation för din Mac, som fortsätter att samla nyheter på ett ställe.

Download Feeds til Mac 2.0.5.1
Screenshots
Detaljerad information om Feeds til Mac
Typ:
Freeware


Producent:
Feeds

Inkom datum:
23-07-2014
Plattform:
Mac

Storlek:
4.5 Mb

Uppdaterad datum:
08-02-2019
0