Program » Apple » Mac

MacKeeper (svensk) last ned
5 0 4743  

Hos oss kan du gratis hämta MacKeeper, en fin download som fungerar som en städmaskin i din Mac. Den ger dig en renare och säkrare Mac.

Det finns ett antal alternativ för att skydda, städa upp, uppdatera och optimera din dator. Men MacKeeper är det bästa vi har använt. Alla ovanstående föremål ingår i ett paket, vilket är MacKeeper. Inte bara det, det är också ett av de snabbaste och mest användarvänliga programmen vi har försökt. Designen är fantastisk och lätt att hitta. Dessutom har den utvecklats på svenska så det finns ingen språkbarriär.

Rengöringen kan ta bort fler gigabyte av onödiga filer på hårddisken. Det är en av de skarpaste och djupaste vi har sett och använt. MacKeeper optimerar också din Macs hastighet medan du uppdaterar alla dina program automatiskt till den senaste versionen! Inte heller bör du frukta dataförlust, stöld eller spionprogram. MacKeeper har fantastisk Säkerhet och fångar alla hot omedelbart. Programmet uppdateras ständigt så att alla de senaste Säkerhetshoten inte kommer undan.

MacKeeper är så perfekt utvecklad att komplettera sin Mac-dator att den nästan bör vara förinstallerad på dem.

Uppdatering

Nyligen fick MacKeeper en stor Uppdatering, som innehöll några nya funktioner som bidrar till de tidigare kända funktionerna.

För att säkerställa optimal optimering, rengöring, Uppdatering och skydd har MacKeeper utvecklat en skanning. Denna skanning granskar olika problem och löser dem kontinuerligt. Skanningsalternativ är en av de första sakerna du kommer att möta när du öppnar programmet.

Det är annorlunda hur länge skanningen tar och det beror främst på hur stuffy din Mac är. En unik egenskap hos MacKeeper är dock att du kan hålla reda på registrerade problem på vägen.

De registrerade problemen kommer att illustreras i form av ett klart cirkeldiagram som ovan. Kakediagrammet delar problemen i kategorierna som de tillhör: Rengöring, optimering, skydd och som något nytt - Integritet när vi kommer närmare nästa avsnitt.

Det finns gott om möjligheter att klicka på de enskilda kategorierna, vilket ger en bredare översikt över problemen och alternativen för att lösa dem.

Ovanstående visar ett exempel på fliken Cleanup, där du direkt kan trycka på fixknappen, som sedan sätter denna funktion i linje. Det finns också en detaljavdelning som ger mer detaljerad information om problemet. Som en prick på det är det också möjligt att navigera genom fliken optimering, Säkerhet och sekretess här.

Integritet

Som tidigare nämnts har MacKeeper nyligen fått en stor Uppdatering, som har gett oss nya funktioner, inklusive förbättringar av personuppgifter.

OnlineSäkerhet blir allt mer relevant, och det finns mer intresse och fokus på detta område. Därför finns det många som söker programvara som kan hjälpa din Integritet att förbli privat. Eftersom MacKeeper redan har de viktigaste funktionerna i en funktionell Mac är det uppenbart att utveckla sekretessfunktioner.

Med den här versionen av MacKeeper är det möjligt att skapa privata anslutningar, och dessutom har Anti-Tracking inkluderats så att obehöriga inte kan hålla reda på vad du gör online. Det är också möjligt att kryptera din Wi-Fi-anslutning, vilket döljer dig från potentiella hackare.

Sammantaget resulterar alla dessa funktioner i en utmärkt VPN-tjänst, direkt integrerad i programmet. Det är logiskt att tro att de många extrafunktionerna skulle resultera i ett program som fyller mer än ursprungligen - eller till och med tråkiga de befintliga funktionerna, men det är inte så. Faktum är att MacKeeper fyller mindre än tidigare, och alla funktioner har gjort betydande förbättringar vad gäller hastighet.

Säkerhet

Förutom Integritet har MacKeeper också skydd mot virus, spionprogram och annan hotfull skadlig kod. Under den tidigare nämnda skanningsprocessen kommer MacKeeper också att granska din Mac för dessa Säkerhetshot och ta bort dem självklart. MacKeeper tar sedan fram för att skydda din Mac från hotande skadlig kod och är snabb att fånga dem.

Stilren

Något vi alltid har varit mycket imponerade avr av MacKeeper är utan tvekan tydligheten. MacKeeper är otroligt lätt att navigera genom, och du hittar alla funktioner som du kan förvänta dig.

Dessutom finns det hav av olika grafer och illustrationer som visar hur din Macs hälsa är kapabel.

Den används bland annat färger för att skapa en snabb överblick över riskområden på datorn och de är välvalda. Genom att sväva musen över de olika områdena kan du, som ovan sett, få en något bredare översikt över de möjliga riskerna.

MacKeeper har också en utmärkt design som passar alla Mac-datorer. Programmet använder välkända Apple-färger och navigationsalternativen liknar mycket Apple-programvaran, vilket bara är en fördel eftersom det ger ett visst erkännande, så att du snabbt lär dig programmet.

De bekanta funktionerna

Kända funktioner är fortfarande en viktig del av MacKeeper, och vår favoritfunktion är optimering. Det går att rengöra hårddisken med en skanning och ett enda klick - eller hitta och ta bort dubbletter. Rengöring av hårddisken kan bara hjälpa din Mac än snabbare uppstart, men funktioner som minneuppsättning och optimering kan också förbättra hastigheten på din Mac.

I grund och botten, om det finns något som försvinner din Mac, måste MacKeeper hitta den och fixa den utan att behöva göra någonting.

Slutsats

Det är inte första gången vi testar och granskar MacKeeper, och vi blir glatt överraskad varje gång. Programmet är mycket välutvecklat och de frekventa Uppdateringarna ser till att programmet är relevant och hämtar de senaste hotmen - liksom att bibehålla de bästa optimeringsmöjligheterna.

MacKeeper har en passion för Mac, och det är uppenbart när programmet används. Det är också möjligt att kontakta supportlinjen direkt i programmet. Supportlinjen finns på höger sida där du kan skriva till ett professionellt stöd, som alltid är beredd att svara på olika frågor. Det är också möjligt att ringa supporten om du föredrar det här.

MacKeeper är en schweizisk kniv inom programvara, och om du använder Mac kan vi bara rekommendera detta program.

Download MacKeeper (svensk)
Screenshots
Detaljerad information om MacKeeper (svensk)
Typ:
Trialware


Producent:
Mackeeper

Inkom datum:
28-02-2013
Plattform:
Mac OS

Storlek:
4 Mb

Uppdaterad datum:
26-10-2018
0