Program » Multimedia » Bildvisare

En fotovisare last ned
4 0 6175  

Ladda ner One Photo Viewer gratis här

One Photo Viewer är en gratis bildvisare / fotovisare för Windows utvecklad av Jonas Selling.

Kort sagt är programmet utformat för att ersätta din vanliga bildvisare i ditt Windows-system för att lägga till några mer användbara funktioner som du kan dra nytta av antingen titta på bilder eller redigera dem.

Redigera dina foton enkelt och enkelt

En fotovisare är inte Photoshop, man får inte ta fel. Fortfarande har programmet några användbara funktioner jämfört med din Windows 10 standardfotovisning. Du kan till exempel rotera bilden så mycket du vill, och det är också otroligt enkelt att skapa bildspel, färgjustering och beskära / ändra storlek.

Det är särskilt användbart om du behöver redigera en bild för en Facebook-profilbild eller ett banner. För bilden måste ha specifika dimensioner för att passa perfekt. Så du kan ändra storlek på bilden, klippa bort onödiga saker och justera färgen lite där du tror att den saknas.

När du väl har redigerat en bild är det också möjligt att göra det till din skrivbordsunderlägg direkt från applikationen. Det är en mindre detalj, men den är där om du behöver den.

100% gratis och ingen reklam

Många gratis bildvisare som finns på webben har den onda vanan att visa annonser. Det är distraherande, och uppriktigt sagt är det styggt att annonsera på något så enkelt som en bildvisare. Vanligtvis kan dessa annonsmaterial tas bort när du köper programmet, men med One Photo Viewer behöver du inte spendera ett öre och du ser inga annonser. Programmet är gratis utan annonser.

För er som saknar en förenklad och intuitiv fototittare

One Photo Viewer är inte ett program som kör runt hörnen med dig. Det är lätt att använda och ger många funktioner till bordet som verkar intuitivt och självklart att använda.

Utan tvekan är detta något du kan använda om du vill ha en enkel fotovisning som också är lätt att använda men inte sparar på användbara funktioner av det skälet.

Flexibel design med många alternativ

En av höjdpunkterna i One Photo Viewer är utformningen av programmet. Vi har haft lite insikt i programmets enkelhet, men det finns så mycket mer att ta itu med.

Till exempel kan du använda programmet på olika sätt. Du kan använda en klickmeny eller tangentbord. Klickmenyn öppnas genom att högerklicka i programmet. Ett verktygsfönster öppnas nu och du kan välja vilka funktioner du vill använda. När du har blivit mer erfaren med programmet kan du använda tangentbordet / tangentbordet för att använda funktionerna direkt.

Utvecklad för Windows 10 är den också pekskärmkompatibel, vilket innebär att om du har en pekskärmsdator kan du också använda den för programmet utan mus eller tangentbord!

Dessutom lagras alla bilder du sparar också i en bildmapp där du enkelt kan komma åt alla bilder du behöver på en tydlig plats.

Alternativ programvara

Det finns ett hav av gratis bildvisare ute på internet, så det kan vara svårt att hitta rätt programvara. Därför listar vi några stycken nedan som du kan söka efter som ett alternativ om One Photo Viewer inte borde vara för dig ändå.

Den första kandidaten är IrfanView av producenten Irfan Skiljan. IrfanView är en läcker bildvisare och bildredigerare. Den har mycket fler funktioner än One Photo Viewer, men är också lite mer komplicerad att använda. Om du saknar funktioner för din bildvisare är detta ett bra ställe att börja. IrfanView kan laddas ner gratis här.

Den andra kandidaten är för dig som kanske inte är så välkunnig på engelska. Vi kan inte alla vara, och det är också bra. NexusImage är en lysande bildvisare och fungerar lätt och elegant för alla och alla.

Programmets största fördel jämfört med One Photo Viewer och IrfanView är att programmet också är utvecklat på svenska. Så här finns åtminstone ingen språkbarriär. NexisImage kan laddas ner gratis här.

Slutsats

One Photo Viewer är ett lysande exempel på en gratis bildvisare utvecklad för Windows 10. Med sina många bra funktioner som också är lätta att använda är det uppenbarligen ett top-of-the-line program om du behöver en ny bildvisare.

Programmet är helt gratis och har ingen reklam och är en bra kandidat för att ersätta standardprogramvaran som levereras med Windows.

Därför kan One Photo Viewer bara tydligt rekommenderas.

Download En fotovisare 1.8.1.0
Screenshots
Detaljerad information om En fotovisare
Typ:
Freeware


Producent:
Jonas Selling

Inkom datum:
29-07-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
3.60 KB Mb

0