Program » Multimedia » Bildvisare

NexusImage (Svenska) last ned
5 0 5158  

Med NexusImage-bildvisaren är det plötsligt enkelt och roligt att titta tillbaka på bilder. Programmet är gratis och kan laddas ned på svenska.

Windows inbyggda bildvisare är till stor del rimlig, men det finns definitivt utrymme för förbättringar. Om du letar efter något enkelt som inte överväldigar med för många funktioner, bör du definitivt titta på NexusImage. Programmet är också på svenska!

Eftersom det är ett bärbart program behöver NexusImage inte att du installerar det - när ZIP-filen utackas på skrivbordet, eller kanske till och med på USB-tangenten, är du igång. Användargränssnittet är otroligt enkelt, och när du tittar på bilder mörkar programmet automatiskt resten av skärmen. NexusImage har också många tangentbordsgenvägar inbyggda, till exempel kan du trycka på Ctrl + E för att visa EXIF-data. Det finns också möjlighet till mycket grundläggande redigering.

Vi rekommenderar NexusImage till alla som letat efter en enkel bildvisare. Användargränssnittet är trevligt att arbeta, och med ett pris på nollkronor kan man inte förvänta sig mycket mer.

Download NexusImage (Svenska) 1.1.3
Screenshots
Detaljerad information om NexusImage (Svenska)
Typ:
Freeware


Producent:
xiles

Inkom datum:
14-10-2013
Plattform:
Windows

Storlek:
2.1 Mb

Uppdaterad datum:
16-05-2023
0