Program » Multimedia » Bildvisare

IrfanView last ned
5 0 263  

Irfan View är ett av de bästa programmen som finns för att visa bilder.

Är du i den situation där du behöver bearbeta några bilder för skol- eller arbetsändamål, men vill inte spendera stora summor pengar på program som Photoshop etc? Sedan finns det hopp i slutet av tunneln.

IrfanView är ett gratis bildredigeringsprogram med en mängd användbara funktioner som kan hjälpa dig att skapa exakt den bild du vill ha.

Dra fördel av de många effekterna för att skapa en unik produkt

IrfanView överraskande på många sätt beaktar programmet är gratis. En sak som verkligen stannar ut är den överflöd av funktioner och alternativ du konfronteras med när du redigerar en bild.

För att testa det har en upphovsrättsfri bild använts av Google. Här kan många av de olika verktygen verkligen göra skillnad. Du kan rotera bilden, ändra storlek, ändra färgdjup, infoga text och redigera färgernas många toner etc.

Programmet är också ganska bra för konvertering. Med sitt Batch Conversion-verktyg kan du konvertera en stor mängd bilder till alla bildformat som för närvarande stöds.

Använd IrfanView som en snabb och effektiv bildvisare

Inte bara är IrfanView ett kraftfullt program för redigering av bilder, men det är också ett bra program att använda som bildvisare. Du kan också göra vackra bildspel i programmet som du kan exportera.

Så när du har redigerat dina bilder så som du vill ha dem, kan du sätta dem ihop och göra ett bra bildspel. Det kan vara en bra sak att ha till hands om du måste göra en presentation i skolan eller på jobbet.

För dem som vill ha ett effektivt och kraftfullt bildredigeringsprogram

"IrfanView är en snabb och kraftfull bildredigeringsprogramvara" är det sätt som programmeraren Irfan Skiljan sammanfattar programmet med några ord. Efter några tester kan vi bekräfta sanningen här. Installationen i sig tog inte mer än några sekunder - så snabbt var det.

IrfanView är för dem som vill ha något effektivt och kraftfullt gratis. Med sina många funktioner kommer du inte att vara i en situation där du saknar något för att redigera din bild precis som du önskar.

Det stora stöd och engagemang från programmörens sida

En av IrfanViews unika egenskaper är den dedikation som programmeraren Irfan Skiljan har visat programmet sedan starten för många år sedan. Det finns möjligheter till utökat stöd för flera språk (programmet kommer med tyska och engelska från början), där många språk kan hämtas till programmet externt.

Dessutom, i den nuvarande IrfanView-versionen har du också möjlighet att ladda ner ett stort antal IrfanView-plugins. Plugins är extra tillägg som ger dig fler funktioner och andra små saker som kan förbättra din upplevelse med programmet.

Enkel design som träffar platsen

IrfanView är byggt på ett ganska traditionellt och enkelt sätt - lite vad du kan se i Paint till exempel. Du har en allmän funktionstav högst upp, där alla de läckra funktionerna är gömda.

Under den här fältet döljer en liten annan, prydda med enkla ikoner. Här kan du använda grundläggande funktioner som kopiering, zoomning, öppna nya filer etc. Allt är i allmänhet väldigt välorganiserat, och det är lätt att orientera i var de olika funktionerna finns. Det innebär att du snabbt läser programmet och kan därmed snabbt låsa upp sin fulla potential.

<strong> Alternativ programvara

Bildredigeringsprogram är inte exakt vad du saknar i den här världen. Ända sedan början av 00-talet har ett mindre hav av dem släppts. Många stöds inte längre, många är. Det kan vara svårt att välja exakt vad som passar dig bäst när det gäller de fria programmen.

Men ett lovande alternativ till IrfanView kan vara FastStone Image Viewer. FastStone Image Viewer är ett otroligt kraftfullt och effektivt bildvisnings- och redigeringsprogram. Programmet kan till och med installeras på svenska, så det finns inga utmaningar där. Om du var missnöjd med IrfanView är detta ett exempel på alternativ. Faststone Image Viewer kan laddas ned gratis här.

Vidare, om du har modet att prova mer, kan du börja med Magix Slideshow Maker, vilket är ett program för att göra bildspel. I själva verket är detta program mer komplementärt till IrfanView och FastStone Image Viewer. Med de två programmen kan du redigera dina foton och med Magix Slideshow Maker göra överlägsen bildspel som innehåller både spännande effekter och musik. Magix Slideshow Maker kan laddas ned gratis här.

Slutsats

IrfanView är i grunden ett fantastiskt och kraftfullt bildredigeringsprogram. Med sitt stora utbud av funktioner och fortsatt dedikerat stöd från tillverkaren är det ett program som du säkert kan spendera många år i framtiden. Det kan endast rekommenderas.

Download IrfanView 4.62
Screenshots
Detaljerad information om IrfanView
Typ:
Freeware


Producent:
Irfan Skiljan

Inkom datum:
21-05-2006
Plattform:
Windows

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
05-04-2023
0