Program » Tweaks » Diskrensning

ZookaWare Free last ned
4 0 6259  

Ladda ner ZookaWare gratis här

Kör din dator långsamt? Det är lite irriterande är det inte? Så klart det är. Datorn har nästan blivit lika viktig för oss i vår vardag som vårt hjärta. Utan datorn fungerar många saker bara inte. Då måste det också bara köras.

När tiden går och du installerar och avinstallerar programvara och andra filer lämnar de rester kvar på ditt system. Och plötsligt finns det många av dem. Men om du får tag på ett program som ZookaWare Free, kan du snabbt rensas upp.

Skanna ditt skräpfilsystem

Skräpfiler är termen för filer på ditt system som inte längre har någon mening eller funktion. De lämnas vanligtvis kvar av program som du har avinstallerat. Det kan bero på en dålig avinstallerare eller programmet som väljer att lämna dem om du installerar om det.

Men när de väl är där fylls de, vilket innebär att ditt system går långsammare. ZookaWare Free ställs automatiskt in för att skanna på de 51 vanligaste platserna på ditt system där dessa filer kan vara. När den hittats kan du sedan ta bort dem och njuta av en snabbare dator.

Defragmentering - din dators månatliga medicinska kontroll

Precis som vi människor ofta måste gå till läkaren för att kontrolleras, måste vi också kolla in våra datorer. Skanningen var ett bra steg i rätt riktning, men vi kan göra mer.

En av dessa saker är att defragmentera din enhet. När du installerar program eller filer skrivs deras filer vanligtvis nära varandra på din enhet. Det betyder att de kan prata varandra snabbare och sedan kör ditt program snabbare.

Men ju mer du installerar och avinstallerar, desto mer spridda kan filerna bli. Detta kallas fragmentering. Så processen mot den kallas naturligtvis defragmentering! När du defragmenterar går ZookaWare Free in och flyttar filerna runt så att de ligger så nära varandra som möjligt. Då bör dina program köras snabbare igen. Högsta prestanda, som de säger.

Optimera Windows och dina webbläsare

När du startar Windows och en webbläsare som Google Chrome är det mycket normalt att det finns ett antal program och tillägg som också startar så att de fungerar korrekt. Men ibland när du installerar programvara är det inställt att starta samtidigt som dessa två.

Det betyder att när du startar Windows eller Chrome, saktar det ner, och det betyder också att när de körs, saknar det ner. Så det är en bra idé att använda ZookaWare Free för att stoppa dessa program från att börja samtidigt.

En fin och tydlig design

ZookaWare Free har en mycket fin och tydlig design. Allt är uppdelat i tydliga avsnitt, var och en med sina respektive verktyg. Du har ett avsnitt för skanning, defragmentering och andra diverse optimeringsverktyg.

Så du vet alltid var du behöver, och så startar du bara maskineriet och allt görs av sig själv. Du kan bara luta dig tillbaka.

Alternativ programvara

Om du bara letar efter en mjukvara som kan defragmentera ditt system, kan det vara en bra idé att ladda ner Smart Defrag istället. Smart Defrag är en liten men effektiv programvara som snabbt och enkelt kan gå in och defragmentera din enhet och få dina program att köra snabbt igen. Om du vill läsa mer om eller ladda ner Smart Defrag kan det göras gratis här.

Slutsats

Om du är trött på en långsam dator och vill ha en gratis lösning är Zookaware Free ett riktigt bra erbjudande. Det kan bara rekommenderas.

Download ZookaWare Free 5.2.0.9
Screenshots
Detaljerad information om ZookaWare Free
Typ:
Freeware


Producent:
ZookaWare

Inkom datum:
22-07-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
10.3 Mb

Uppdaterad datum:
17-05-2022
0