Program » Multimedia » Mediaspelare

YouTube-musik last ned
5 0 6199  

Ladda ner YouTube Music (engelska) här

Är du också en musikjunkie och kan inte få tillräckligt med de senaste träffarna? Eller är du mer i de gamla klassikerna som bara aldrig går ur modet? Musik finns i många olika former, så det finns något för varje smak.

Tidigare lyssnade du mest på musik på system med hjälp av CD-skivor, vinyl, kassettband etc. Idag kan du dock ha miljoner spår på språng i telefonen.

YouTube Music är en tjänst som gör detta möjligt.

Lyssna på miljoner låtar överallt

YouTube Music är en streamingtjänst för musik som vi känner från Spotify, Telmore Music, Tidal etc.

Programmet innehåller en enorm databas med artister, låtar, album, spellistor etc. Och här har YouTube Music en fördel.

Förutom att det är en musikströmningstjänst, synkroniseras den också till YouTubes videodatabas. Så till exempel kan du också titta på musikvideor där inne.

Det betyder också att all musik som laddas upp via YouTube-kanaler kan höras via appen.

Om det finns en artist du inte kan hitta på Spotify kan du definitivt hitta den på YouTube Music.

Skapa dina egna unika spellistor

En av de coola sakerna med streamingtjänster är att du kan skapa dina egna spellistor.

Idag drunker vi nästan konstnärer och album, och vanligtvis finns det bara några låtar vi verkligen gillar från varje artist.

Då är det smart att du kan samla allt på ett ställe där du kan lyssna på det på blandningen medan du arbetar, rengör, spelar eller vad du än har.

YouTube Music ger dig också tillgång till andras spellistor. Det är ett bra sätt att hitta nya artister.

Dessutom designar YouTube Music också en månatlig mix för dig baserad på artister, låtar och album du har lyssnat på. Här kommer du antagligen att poppa upp något du vet och samtidigt något nytt, i samma stil som det du vanligtvis lyssnar på.

Därför är du alltid garanterad att ha musik till hands när du saknar den.

För er som inte får tillräckligt med musik

Musik spelar en enorm roll i vår vardag och vi använder den i otroligt många situationer. Ett parti är egentligen inte detsamma om det inte finns några läckra låtar i bakgrunden, och det är så det har varit sedan vikingatiden, och garanterat redan tidigare.

När vi måste resa någonstans, oavsett om det är på arbete, skola, semester, har musiken också blivit oundgänglig under transporttiden, vilket egentligen bara är meningslös driftstopp. Musiken får tiden att gå snabbare.

När du arbetar ökar produktionen också om du lyssnar på musik. Det sätter en takt och ett flöde som du kan följa och gör även de mest tråkiga uppgifterna hanterbara.

YouTube Music ingår också i YouTube Premium, så om du vill ha extra funktioner på YouTube rekommenderas detta.

Hitta musiken du inte kan få någon annanstans

Mycket av musiken som har skrivits och släppts finns typiskt hos skivbolag som gick i konkurs antingen på 80-, 90- eller början av 00-talet. Detta betyder naturligtvis att Spotify och andra tjänster inte har kunnat träffa arrangemang med respektive artister för att få sin musik på plattformarna.

Det gäller till exempel en stor del av Black Sabbaths album på 80-talet som du inte hittar. Men de finns på YouTube, och YouTube-musik synkroniseras också med videoklippens musikkategorier på deras videoplattform. Så genom YouTube Music kan du höra all musik som har lagts online. Det är en av de verkligt unika fördelarna.

Klassisk design i liga med Spotify

De flesta musikströmningstjänster har överlägset samma design, och YouTube Music är inget undantag.

Det hela sorteras i balkar med rubriker som indikerar vad som är vad. Så det finns en bar för vad du just har hört, en bar med förslag till spellistor, ny musik och föreslagna artister.

Mycket mer är egentligen inte att säga. Designen är något du vet.

<p> Alternativ programvara

Var inte YouTube Music bara du? Eller vill du bara prova något nytt?

Då kan Telmore Music tydligt rekommenderas. Telmore Music är en svensk musiktjänst som har vunnit rimlig popularitet genom åren. Detta ingår vanligtvis i ett telefonabonnemang från Telmore där du får det till ett ganska acceptabelt pris. Telmore Music kan laddas ner här.

Slutsats

YouTube Musik är helt klart en av de tunga punkterna när det gäller strömmningstjänster. Med sin igenkännliga design och stora urval av musik rekommenderas det bara.

Download YouTube-musik 1.1
Screenshots
Detaljerad information om YouTube-musik
Typ:
Trialware


Producent:
YouTube

Inkom datum:
26-09-2019
Plattform:
Windows, Mac, iOS, Android

Storlek:
N/A Mb

Uppdaterad datum:
25-08-2023
0