Program » Multimedia » Mediaspelare

Telmore Music last ned
5 0 6183  

Ladda ner och prova Telmore Music gratis här

Försök att föreställa mig tiden tillbaka på 80- eller 90-talet då all musik var i fysisk form. Det fanns CD-skivor, vinyl och band - och varje format krävde sin helt speciella spelare för att höra musiken. Om du ville höra en specifik låt, var du tvungen att spela det givna albumet och spola snabbt fram till den. Det blir snabbt problematiskt om du vill lyssna på mycket annorlunda.

Idag har vi dock tillgång till en mängd olika streamingtjänster som låter oss spela miljontals låtar och album var vi än är. En sådan tjänst är Telmore Music.

Strömma miljoner låtar på språng

Många olika telefonföretag har nu sina egna strömningstjänster för musik, filmer du namnger det. Telmore är inget undantag här, och med deras streamingtjänst till hands kan du enkelt komma åt all din favoritmusik.

Till exempel kan du skapa dina egna spellistor med alla dina favoritlåtar, så att du bara kan blanda dig igenom dem. Det är perfekt om du saknar musik medan du arbetar, skriver en uppgift eller spelar videospel. Det finns alltid ett bra tillfälle att spela bra musik.

Om du vill utforska den musikaliska världen finns det också gott om möjligheter. När otaliga album släpps varje dag kan det vara överväldigande att hitta ny musik. Telmore Music analyserar dina lyssningsvanor och skapar utifrån förslag till låtar och album som du kanske tycker är intressanta.

Dessutom gör Telmore Music också sina egna spellistor för olika genrer. Är metall ditt fall? Eller faller fällan i din smak? Det finns en spellista för allt med några av de viktigaste och bästa spåren i genren.

Det är också möjligt att lyssna på radio via streamingtjänsten. Detta inkluderar alla radiostationer som tillhör P. Så du kan höra P4, P Fyn eller bara vad som passar din smak.

Njut av Telmore Music på alla enheter

Telmore Music är designad för alla dina olika enheter. Oavsett om du använder en Huawei P30 Pro, Huawei Mate, Apple iPad, Samsung etc., är streaming möjlig. Så du kan använda Telmore Music för att ge dig den bästa upplevelsen när du strömmar.

Om du surfar på webbplatsen kan du också använda streamingtjänsten där, så din dator kan också användas, vilket alltid är ganska praktiskt om du har den ansluten till några coola högtalare etc.

Välgrundad design i toppklass

Telmore Music är designad för att du ska kunna använda programmet enkelt och enkelt. Allt är organiserat i fina balkar mot varandra. Om du vill hitta något, bläddra bara nedåt eller uppåt.

Det hela är ganska välorganiserat, så att hitta det du bara behöver är inte ett problem. Så du hålls i handen när du använder programmet, vilket är trevligt nog.

Slutsats

Telmore Music rekommenderas tydligt för dig som älskar musik. Oavsett om det är pop, rock, metal eller rap kan du enkelt hitta det här. Ytterligare kompletterat med spellistor och radiostationer finns det alltid något att lyssna på. Tjänsten är dock inte gratis, men ingår normalt i ett Telmore-abonnemang. Det kan dock fortfarande bara rekommenderas.

Download Telmore Music
Screenshots
Detaljerad information om Telmore Music
Typ:
Trialware


Producent:
Telmore

Inkom datum:
22-08-2019
Plattform:
Windows, Mac, iOS, Android

Storlek:
Varierer fra device Mb

Uppdaterad datum:
25-08-2023
0