Program » Multimedia » Video och musik

YouTube Movie Maker last ned
4 0 6220  

Ladda ner YouTube Movie Maker gratis här

Saknar du en solid redigeringsprogram för dina YouTube-videor? Att göra videor till denna populära plattform är en rolig och bra hobby som, för mer och mer, resulterar i vinster och enorma fans. Om du har några bra idéer för videor, leva dem upp.

För att göra detta bäst måste du ha rätt programvara för att redigera dina videoklipp, och det är här YouTube Movie Maker kommer in i bilden.

En sofistikerad tidslinje som ger en översikt

När du redigerar en video, det finns många olika aspekter att jonglera samtidigt. Det finns bakgrundsmusik, mediefiler, videoklipp och det allmänna ljudet. Allt måste passa bra ihop, och därför är det praktiskt att ha en mjukvara som gör det enkelt.

Med YouTube Movie Makers tidslinje har du allt klippt ut i kartong så att du kan se var de olika elementen kan placeras och vad du kan göra åt dem. Det är särskilt smart om du vill lägga till videoeffekter på en specifik webbplats eller många andra platser.

Du laddar upp de olika digitala elementen du arbetar med i en viss situation till programmet. På detta sätt kan du sortera runt de olika kategorierna och alltid hitta filerna för de specifika områden du behöver. Det är särskilt smart om du har gjort ett redigeringsfel och behöver använda den rena och oredigerade filen igen.

Publicera direkt på YouTube

YouTube Movie Maker är ett program som är direkt designat för YouTube-videor. Därför kommer det förmodligen inte som någon överraskning att programmet också kan ladda upp dina videor direkt till YouTube när du är klar med dina projekt.

Programmet konverterar direkt de olika filformaten du arbetar med för att perfekt matcha YouTubes egna standardiserade format. Detsamma gäller för storlek. Programmet är i allmänhet mycket flexibelt när det gäller den punkten.

Naturligtvis behöver du inte ladda upp till YouTube direkt. Du kan också bara spara dina projekt på din dator tills du känner dig bekväm att ladda upp dina videor. Vi kan alla vara lite perfektionister, så det är helt förståeligt.

Premium för premium

YouTube Movie Maker är vad du skulle kalla Freemium-programvara. Det vill säga att programmet kan laddas ner och användas gratis, men det har sina begränsningar om du inte betalar för det och blir en premiumanvändare.

Om du fortsätter med din gratis licens kan du använda programmet så mycket du vill. Det går inte ut. Men som sagt, det finns vissa begränsningar. Du kan till exempel inte göra videor som är längre än 5 minuter. Det kan mycket väl göra det lite problematiskt när YouTubes algoritm gillar videor som varar i tio minuter.

För dig som har YouTube-ambitioner

Vi vet alla det väl när vi tittar på en YouTuber som har miljoner visningar dagligen och tjänar bra pengar, då tänker vi, "att jag också kunde". Och det kan mycket väl finnas sanning i det, men det vet du naturligtvis aldrig förrän du har provat.

Om du har ambitioner om att göra någon form av karriär på YouTube är en mjukvara som YouTube Movie Maker perfekt för dig. Programmet är ju byggt för alla dina YouTube-ändamål.

En design som faller lite bakom

YouTube Movie Maker själv är ett effektivt program som gör det det lovar. Men samtidigt är det också ett program där designen släpar. Bakgrundsfärgerna är en tråkig och illamående blandning av svart och brunt där texten är grå. Det gör det svårt att se och läsa ordentligt. Grafiskt sett är det därför en ommer.

Men i allmänhet, när du tar tidslinjen och konfigureringen av de olika funktionerna, är det i själva verket rimligt och enkelt. Det finns i alla fall ingen tvekan om hur man använder programmet. Det är därför det är synd när det ser så hemskt och tröttsamt ut för ögat.

Det är dock tillräckligt smart att en användarhandledning är tillgänglig för programmet. Det guider dig runt de viktigaste och mest användbara funktionerna så att du kan komma igångpå några minuter om du inte vill komma in på det själv.

Alternativ programvara

Det finns otroligt många videoredigerare som du kan använda med fördel. Så om du inte är nöjd med YouTube Movie Maker eller bara vill prova något annat kommer det att finnas några förslag här som du kan försöka på ett säkert sätt.

Till exempel kan VideoPad Video Editor rekommenderas. Det är ett videoredigeringsprogram som fokuserar på att göra det arbete du behöver för att utföra så enkelt som möjligt. Dra bara dina videor till programmet och använd de enkla men anmärkningsvärda effekterna för att krydda det hela lite. VideoPad Video Editor kan laddas ner gratis här.

Slutligen rekommenderas Windows Movie Maker. Windows Movie Maker är det klassiska och traditionella verktyget som används av miljoner människor för sina olika videoprojekt. Programmet är känt för att vara enkelt att använda, har många fantastiska effekter och alternativ för redigering. Om du vill lita på något traditionellt och något som alltid fungerar kan Windows Movie Maker bara rekommenderas. Windows Movie Maker kan laddas ner gratis här.

Slutsats

YouTube Movie Maker är ett bra och solid program för dig som vill göra videor specifikt för YouTube. Trots sin något felaktiga design kan programmet ge dig stor hjälp när du skapar videor för YouTube. Därför kan det bara rekommenderas.

Download YouTube Movie Maker 18.21
Screenshots
Detaljerad information om YouTube Movie Maker
Typ:
Demo


Producent:
RZSoft Inc.

Inkom datum:
21-11-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
44.5 Mb

0