Program » Apple » Mac

xTorrent til Mac last ned
4 0 4208  

Ladda ner den exakta torrentklienten Xtorrent for Mac gratis här.

Xtorrent är den föredragna torrentklienten för Mac-användare, och av goda skäl. Denna klient är snabb att hantera alla möjliga uppgifter, och dessutom har den en enkel design som passar perfekt med en Mac-dator.

Med Xtorrent undviker du också det tråkiga arbetet. Du kan söka efter kända torrenter direkt i programvaran. Dessutom kan du välja bort källor som du inte vill använda. På samma sätt kan du i Xtorrent lägga till egna källor, som inte kan hittas som standard i programmet.

Den senaste versionen av Xtorrent kännetecknas av att den är mycket stabilare än tidigare versioner. Samtidigt har prestanda förbättrats väsentligt, varför vi bör rekommendera uppdatering till den här versionen, du bör ha en äldre version installerad på sin Mac.

Fördelen med en torrentklient

Det finns stora fördelar med att använda en torrentklient för deras nedladdningar. Nedladdningar via torrentfiler är betydligt snabbare än om du skulle hämta dem direkt från en webbplats. Det beror dock på hur stor en fil du försöker ladda ner. De torrentfiler som är värda att ladda ner via en torrentklient är vanligtvis filmer, serier, musik och spel. Självklart, se till att dina nedladdningar är lagliga, så att du inte får böter som skickas via post.

Fördelen med Xtorrent

Det märkliga med Xtorrent är att du kan söka efter torrenter utan att behöva använda en webbläsare. Xtorrent har integrerat en sökfunktion direkt i programmet så att du snabbt kan hitta den du behöver.

Ovanstående illustrerar sökalternativen i Xtorrent, och det ses också att det också går att söka specifika webbplatser genom programmet. Så om du inte hittar din önskade torrent i sökläget kan du fortfarande söka igenom, till exempel Google och hitta den, den klassiska vägen.

Efter att du har lagt till, tryck helt enkelt på "Download" och sedan startar programmet nedladdning av filen.

Design

Designen i Xtorrent är utmärkt. Programmet ser bra ut och ser ut som ett program som Apple även kunde ha utformat. Som ett resultat ser programmet perfekt ut på din Mac-dator. Det är knappast något irriterande än ett program som fungerar bra, men det ser hemskt ut på sina operativsystem. Det är en rädsla att vi inte borde oroa oss för Xtorrent.

Designen bidrar också till en viss användarvänlighet. Eftersom designen är relativt välkänd, hittar du snabbt alla funktioner och knappar vart du än vill ha dem. Det betyder att du inte behöver ägna mycket tid på att navigera i Xtorrent innan du snabbt kan hitta alla funktioner i framtiden.

Xtorrents historia

Xtorrent utvecklades tillbaka 2006 av Spectacular Apps. Utvecklaren hade en vision som utformades för att utveckla en funktionell torrentklient, som tycks ligga.

Man måste säga att de har för avsikt att klara sig. Programmet ser inte bara bra ut, programmet är också en av de allra bästa torrentklienterna vi någonsin har använt. Och sedan publicering 2006 har Xtorrent fått några uppdateringar, som för oss, en indikation på att Spectacular Apps fortfarande har samma vision och mål som de hade under 2006.

Uppdateringarna är alla från enkla designändringar som letar efter att programmet är relevant. För hastighetsförbättringar och ett större antal stödda torrentfiler.

Ladda ner lagligt!

Xtorrent har också inkluderat en liten flik med titeln Legal Downloads. Nedanför den här fliken hittar du ett brett utbud av lagliga nedladdningar inom filmer, serier, spel, etc.

Den här fliken hjälper dig att undvika att ladda ner olagliga torrentfiler, varigenom du får böter som skickas till din adress.

Inköps~~POS=TRUNC version

Det är en gratis version av Xtorrent, som kan hämtas härifrån. Men Spectacular Apps har också utvecklat en test av programmet.

Fördelen med Xtorrent Pro är att programmet inte har några hastighetsbegränsningar i förhållande till nedladdningshastigheten.Hur snabbt du kan ladda ner är dock fortfarande begränsad av din internetanslutning.

Priset är 160 kr för en licens för en dator.

Alternativa torrentklienter

Om Xtorrent inte har intresserat dig, var inte rädd. Vi har ett antal potentiella alternativa torrentkunder som är värda att överväga.

uTorrent är en av de mest populära torrentklienterna. Programmet är gratis att använda och har en smart och enkel design som passar de flesta system. Med det sagt är uTorrent för närvarande bara utvecklat för Windows-system.

BitTorrent är den längsta befintliga och mest använda torrentklienten. BitTorrent är utvecklat på svenska, är gratis att ladda ner och använda - dessutom är denna programvara utvecklad för både Windows och Mac OS. BitTorrent är därför en uppenbar konkurrent Xtorrent, men när det gäller design ger vi priset till Xtorrent. Det betyder dock inte att BitTorrent inte är ett bra program, för det är definitivt.

Slutsats

Xtorrent är den bäst utformade torrentklienten vi någonsin har använt. Allt från färgval till gränssnitt fungerar perfekt på en dator. Funktionen är inte heller att klaga. Xtorrent är en av de få torrentklienterna som låter dig hitta dina torrentfiler utan att behöva öppna din favoritbläddrare. Som vi anser vara ett stort plus.

Sammantaget är Xtorrent en konkurrenskraftig torrentklient som definitivt kan hjälpa dig att ladda ner dina torrentfiler.

Download xTorrent til Mac 2.1
Screenshots
Detaljerad information om xTorrent til Mac
Typ:
Freeware


Producent:
Spectacular Apps

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Mac OS X 10.6

Storlek:
2.23 Mb

Uppdaterad datum:
14-12-2018
0