Program » Internet » Fildeling

BitTorrent (Svenska) last ned
4 0 536  

Ladda ner den fina BitTorrent-fildelningen gratis här.

BitTorrent låter dig ladda ner och ladda upp torrentfiler. Torrent-filer är en filtyp som låter dig dela andra stora filer utan att åldras. Till exempel kan du hämta en torrentfil av ett specifikt mjukvarupaket och sedan ladda ner det med tiden. Anledningen till den snabba nedladdningen är att BitTorrent är användarberoende, det vill säga när du har hämtat en fil kan du välja att "visa" den så att andra användare som vill ladda ner samma fil kan använda din internethastighet, och så tar det extremt snabb nedladdning för alla BitTorrent-användare.

Bakom programmet

Om du behöver ett bra program för att ladda ner olika torrentfiler, har du kommit till rätt ställe. BitTorrent är ett av de mest populära nätverksprojekten för peer-to-peer just nu. Programmet är programmerat av Bram Cohen, och släpptes första gången 2001. BitTorrent distribuerar stora mängder data utan att behöva ladda sina kärnservrar. Det innebär att du får ett snabbt program att arbeta med. Dessutom har BitTorrent fått en ny design och nya funktioner.


BitTorrent påminner dig på många sätt av brothers programmet uTorrent, och programmen kan ganska mycket också samma saker. Som uTorrent kan BitTorrent ladda ner höghastighets torrentfilter och också ha ett tydligt gränssnitt som gör programmet enkelt att använda och du får en bra nedladdningserfarenhet.

Som ett nätverk är BitTorrent känt för sin väldigt höga nedladdningshastighet, och på grund av dess många användbara funktioner har programmet en stor användarupplevelse, som fortsätter att använda BitTorrent lojalt. BitTorrent uppdateras regelbundet och finns i flera olika versioner. Man kan inkludera få en "gratis nedladdning" -version, en så kallad BitTorrent-annonsfri version till ett pris av 4,95 USD / år och en BitTorrent Pro på 19,95 USD per år.

De kostar 30 respektive 121 kronor per år. Om du köper Ad-Free Edition kommer du inte att kunna skaffa olika annonser med hjälp av BitTorrent. Pro-versionen innehåller upp till flera funktioner. Bland dessa funktioner är: automatiskt skydd mot virus och malware, kundsupport, och då är det möjligt att konvertera till andra enheter. Du kan läsa mer om dessa alternativ på BitTorrent- webbplatsen.


Det bör också nämnas att nedladdning här på hämtningscentret kan få en svensk version av BitTorrent. Du kan aktivera det här paketpaketet genom att flytta filen bittorrent.Ing till% AppData% BitTorrent. Då väljer du bara svenska som ditt föredragna språk.

Kontrollera säkerheten

BitTorrent levererar ofta fördelarna med programmet, snarare än att erkänna att programmet används ibland av vissa individer, och därför äger en stor del olaglig delning rum. BitTorrent försöker hålla programmet vardagsrummet genom bland annat städa upp egna spårare. Men eftersom BitTorrent är ett av de mest använda fildelningsprotokoll som ständigt distribuerar olika digitala filer är detta viktigt i det faktum att den illegala fildelningen är nästan oundviklig. Det är därför oerhört viktigt att ta hand om din dator när du använder dessa typer av fildelningsprogram. Du kan enkelt smyga upp olika virus, trojanska hästar och olika typer av skadlig kod på din dator när du hämtar sidans olika filer. Du måste vara medveten om dessa saker och därför bör din dator vara väl skyddad.

Dessutom rekommenderas att du har ett bra antivirusprogram, en brandvägg och en bra säkerhetskopia om olyckan ska vara ute.
Genom att följa den här länken till nedladdningscenterets säkerhetskategori kan du få en översikt över de olika programmen som kan säkra datorn mot virus och skadlig kod.

Andra program du kanske tycker är användbara

Olika program har olika funktioner och du vill naturligtvis ladda ner den som bäst passar dina behov. Var BitTorrent inte riktigt det program du letade efter? Så här är några andra bra förslag till alternativa program. BitTorrent har en litenbror som heter uTorrent. Båda programmen är under tillverkaren BitTorrent Inc. De kanganska mycket detsamma. Liksom sin storebror använder uTorrent endast några av datorns resurser och ökar hastigheten att hämta större filer från flera källor samtidigt. På så sätt debiteras inte systemet. uTorrent är särskilt bra om du behöver ladda ner musik, filmer och / eller programvara. Om BitTorrent bara är kompatibel med MAC OS X och Windows, fungerar uTorrent även med Linux eller UNIX. Programmet laddar dock inte ner så många filer samtidigt som BitTorrent gör, eftersom det inte har samma kapacitet som BitTorrent.

Letar du efter ett peer-to-peer fildelningsprogram där användarnas tvärsnitt delar direkt filer, lyssnar på musik, tittar på musikvideor och interagerar med andra användare, kanske BearShare. BearShare utvecklas inte längre, men den senaste versionen är fortfarande möjlig att ladda ner. Med BearShare och uTorrent är det viktigt att tänka på säkerhet, som BitTorrent, eftersom nedladdning av filer i dessa fildelningsprogram kan hamna med virus. Sist men inte minst, ShareIt kan nämnas. Programmet skiljer sig något från ovanstående genom att inte vara ett peer-to-peer-program. Programmet här används för att dela filer som appar, foton, videoklipp, bilder etc. mellan enheter. Detta görs via en trådlös anslutning. ShareIt är snabbt och effektivt, för att inte tala om övernaturlig användning. Programmet är ett bra alternativ till Bluetooth eftersom det delar filer upp till 200 gånger snabbare än bluetooth. Plattformen är inte för ShareIt eftersom den fungerar på allt från Windows, IOS och Android.

Om du har överfört några stora filer är detta ett bra program. Håller inte något av programmen upp till dina förväntningar? Då kan du besöka vår fildelningskategori genom att klicka här.

Slutsats

BitTorrent är för dig som behöver ett välfungerande program där du kan dela och ladda ner många olika typer av filer. Med BitTorrent kan du hitta allt från film till musik och mycket mer. Så länge du är försiktig kan BitTorrent bli din nya bästa vän. Du måste vara uppmärksam på virus och malware i samband med fildelning, och därför bör du utrusta din dator med ett bra antivirusprogram. När du är säkrad är du redo att använda BitTorrent.

Download BitTorrent (Svenska) 7.10.4
Screenshots
Detaljerad information om BitTorrent (Svenska)
Typ:
Freeware


Producent:
Rainberry, Inc.

Inkom datum:
07-03-2006
Plattform:
Windows & Mac

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
02-06-2023
0