Program » Tweaks » Uninstallers

Wise Force Deleter last ned
4 0 6224  

Ladda ner Wise Force Deleter (danska) gratis här

Har du någonsin stött på problemet du försökte ta bort en mapp eller fil på din dator men av någon anledning skulle Windows inte låta dig göra det? Detta är naturligtvis frustrerande eftersom du vill ta bort mappen av en anledning, tillräckligt för att städa upp ditt system, men du kan bara inte.

Då är det bra att ha en mjukvara till hands som Wise Force Deleter som är byggd för att låsa upp otillgängliga mappar och filer för att ta bort dem.

Dra och släpp - det är så enkelt

Wise Force Deleter är inte ett komplicerat program att använda. Det är byggt för att vara lika lätt som ett spel. Dra bara alla mappar och filer till programmet som du vill ta bort. Sedan tar programmet hand om resten för dig genom att bli av med allt.

När en fil eller mapp dras in i programmet ser du en översikt över allt du har lagt till. Till exempel, var på datorn de är och status för borttagningsprocessen, så att du kan hålla reda på hur långt du har kommit.

För dig som gillar en riktig dator

En dator fungerar som vårt virtuella skrivbord. Det är viktigt att hålla ditt skrivbord rent, annars blir det tröttsamt att få något gjort. Därför är det en riktigt bra idé att ha ett verktyg som Wise Force Deleter som hjälper dig i din städning.

För många gånger stöter du på mappar och filer som du inte har rätt att ta bort av någon anledning. Vi äger datorn, så vi kan förmodligen göra vad vi vill med den. Med ett program som Wise Force Deleter kan du verkligen bli städad snabbt och enkelt, och ditt virtuella skrivbord blir en bra arbetsyta.

Enklare mönster finns inte

Wise Force Deleter är så enkel design som programmet kan vara. Det enda du har är en skärm där du skulle kunna se filerna du har kastat in där och de som raderas.

Det finns några knappar runt, men de är bara för att lägga till filer eller mappar. Det är några av de enklaste vi har granskat här.

Alternativ programvara

Det finns många olika program som du kan använda för att optimera datorns hastighet. Ett förslag kan vara ett defragmenteringsprogram som Smart Defrag. Smart Defrag defragmenterar filer på ditt system, vilket gör att de laddas snabbare i allmänhet. Smart Defrag kan laddas ner gratis här.

Slutsats

Wise Force Deleter är ett smart litet program som kan hjälpa dig att optimera din dator. Det kan bara rekommenderas.

Download Wise Force Deleter 1.5.1
Screenshots
Detaljerad information om Wise Force Deleter
Typ:
Freeware


Producent:
Wisecleaner

Inkom datum:
05-12-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
1.87 Mb

0