Program » Multimedia » Bildbehandling

Windows Live Movie Maker last ned
4 0 4360  

Ladda ner Windows Live Movie Maker gratis här

Är du en av dem som verkligen gillar att sitta och jobba med videoredigering? Då kan det vara en idé för dig att ladda ner Windows Movie Maker eftersom programmet låter dig göra just det.

Med Windows Movie Maker kan du mycket små och stora filmer. Programmet innehåller några spännande funktioner som gör det möjligt. Man kan snabbt spendera mycket tid på det, eftersom det finns så många saker att välja mellan. Så du kan försöka dig fram och tillbaka med olika möjligheter innan du träffar exakt den effekt som man finner rätt. Du måste därför också vara en person med tålamod om du försöker videoredigering.

En blandning av videor och bilder

När du öppnar Windows Movie Maker hittar du att du kan göra filmer både med bilder och videor, och du kan också blanda båda formaten.

Det finns många användare som tycker att detta är användbart eftersom man kan stöta på fall där man verkligen vill ha en bild i sin film, men det är ofta inte möjligt att redigera program när det gäller att göra filmer. Men du får chansen här, och du kommer utan tvekan att använda den funktionen någon gång.

Över dina foton och videoklipp kan du också lägga till exakt den musik du tycker är lämplig. Således kan du också göra en ganska unik kombination som du bara har gjort. Det blir sålunda ditt eget. Det är också därför att du snabbt kan spendera länge på det, eftersom du vill hitta rätt video, mycket bilder och rätt musik.

Special effekter i stort

En av de saker som gör det möjligt att sätta sin egen personliga touch på sina filmer är möjligheten till de många olika specialeffekterna. På grund av dem kan du verkligen få filmen att visas exakt som du föreställde dig det. Med dessa specialeffekter ser du inte heller att filmen blir tråkig att titta på.

Effekterna är till exempel att du kan lägga till några filter på dina bilder och videoklipp och du kan göra olika glidande övergångar mellan en serie bilder och videoklipp så att de inte automatiskt följer varandra utan något spännande att titta på. Man kan till exempel läsa lite mer om effekterna och möjligheterna här om du vill bli lite klokare på det och se några mer konkreta exempel.

Alternativ till Windows Live Movie Maker

Det finns många olika program om du vill hitta en som kan hjälpa till med lite filmredigering. Men många av dem kostar pengar, och det är ofta höga priser. Naturligtvis kan du också enkelt hitta några bra alternativ som du också kan ladda ner, så du kan också överväga att göra istället eller som ett komplement till Windows Movie Maker.

Du kan till exempel använda VideoPad Video Editor, som också är ett mycket erkänt redigeringsprogram, eftersom du också får gratis möjlighet att göra filmer precis som du vill. Du kan också prova VSDC Free Video Editor, som också har några riktigt bra recensioner från användarna, vilket låter som 5 av 5 stjärnor. Båda programmen kan vara riktigt bra alternativ om du vill prova något annat.

Tillgänglighet

Tyvärr har inte alla möjligheten att ladda ner Windows Live Movie Maker, även om det var bäst. Om du använder Windows 7, 8 eller 10 som ett system kan du enkelt hämta programmet till din dator. Det är osäkert om programmet någonsin kommer att finnas tillgängligt på andra system, så de som inte har rätt system borde prova något annat istället.

Det kan till exempel vara de redigeringsprogram som nämns under alternativavsnittet. Det är därför inte omöjligt att göra egna små filmer, även om du inte kan få exakt det här programmet. Där är vilje är vägen. Du kan bara försöka få lite ur vägen, och plötsligt vill du gåFinn inte säkert ett program som uppfyller dina förväntningar.

Ett program med (nästan) toppbetyg

Vanligtvis är bara glada användare av Windows Movie Maker där. Den övergripande bedömningen är ungefär 4 stjärnor av 5 stjärnor, och kritikerna har valt att släppa programmet till 80/100 poäng. Du kan därför räkna med en tillfredsställande upplevelse av programmet om du väljer att lyssna på andras erfarenheter. Det är dock rekommenderat att du försöker visa programmet själv, eftersom det är svårt för andra att veta och bestämma vad du behöver i ett redigeringsprogram. Du vet det allra bästa själv, så om du vill ha en subjektiv inställning till programmet kan du acceptera erbjudandet och ladda ner det gratis. Det kommer därför inte att ha extra kostnader för att prova programmet.

Slutsats

Vad du i princip får med Windows Movie Maker är möjligheten att redigera några filmer där du kan sätta ihop en unik kombination av bilder, videoklipp, musik och effekter. Du får gott om möjligheter att välja mellan många olika möjligheter, så du måste förvänta dig att du kan spendera mycket tid på programmet - om du har möjlighet att ladda ner den till din dator och ha rätt systemet.

Om du vill prova några andra program har du möjlighet att undersöka den med, till exempel, de två exemplen som du hittar i anmälningssektionens alternativ. Detta kan till exempel göras om du inte är nöjd med Windows Movie Maker av någon anledning, trots de många bra meddelandena till programmet. Men kanske håller man inte med vad som behövs innan det är ett bra program. Kom ihåg att Windows Movie Maker är ett relevant enkelt program, vilket innebär att det kan begränsas när det gäller effekter och redigeringsfunktioner.

Download Windows Live Movie Maker 2012 (Svenska)
Se Windows Live Movie Maker på video :
Screenshots
Detaljerad information om Windows Live Movie Maker
Typ:
Freeware


Producent:
Microsoft

Inkom datum:
09-06-2011
Plattform:
Windows XP, Vista & 7, 8, 10

Storlek:
1.3 Mb

Uppdaterad datum:
10-01-2019
0