Program » Multimedia » Bildbehandling

Windows Live Movie Maker last ned
4 0 4360  

Ladda ner Windows Live Movie Maker gratis här

Är du en av dem som verkligen gillar att sitta och nörkle lite med saker? Då kan det vara en idé för dig att ladda ner Windows Live Movie Maker, som programmet tillåter dig att. Programmet handlar mycket om att du kan göra små filmer. Du kan göra detta med de olika alternativen som erbjuds av programmet. Du kan snabbt spendera mycket tid där, eftersom det finns så många saker att välja mellan. Då kan du prova dig lite fram och tillbaka med olika alternativ innan du slår den exakta effekten du har bra. Du måste därför också vara tålamod med tålamod om det är kul för dig.

En blandning av videor och bilder

När du öppnar Windows Live Movie Maker hittar du att du kan göra filmer med både bilder och videoklipp, och du kan också blanda båda formaten. Det finns många användare som tycker att detta är användbart eftersom du kan stöta på fall där du verkligen vill ha en bild i sin film, men tillåter ofta inte redaktörer att göra det när det gäller att göra filmer. Men du får en möjlighet här och du kommer säkert att använda den funktionen någon gång.

Förutom dina foton och videoklipp kan du också bara lägga till den musik du tycker är lämplig. Således kan du också göra en ganska unik kombination, som du bara gjorde. Det kommer att vara din egen. Det är därför du snabbt kan använda den länge eftersom du vill hitta rätt video, hela bilden och rätt musik.

Special effekter i stort

En av de saker som låter dig göra din egen personliga touch på din film är möjligheten till de många olika specialeffekterna. På grund av dem kan du verkligen få filmen att visas exakt som du föreställde dig det. Med dessa specialeffekter ser du inte att filmen blir tråkig. Effekterna är till exempel att du kan lägga till några filter på dina bilder och videoklipp, och du kan göra några olika glidande övergångar mellan din serie bilder och videoklipp så att de inte automatiskt följer varandra utan stor spänning. Till exempel kanske du vill läsa lite mer om effekterna och möjligheterna här, om du vill bli lite klokare om det och se några mer konkreta exempel.

Alternativ till Windows Live Movie Maker

Det finns många olika program om du vill hitta någon som kan hjälpa dig med lite filmredigering. Men många av dem kostar pengar, och priserna är ofta höga. Naturligtvis kan du också hitta några bra alternativ som du också kan ladda ner, så du kan också överväga att ersätta eller utöver Windows Live Movie Maker. Du kan till exempel använda VideoPad Video Editor, som också är en mycket känd redigerare, eftersom du också får möjlighet att göra din film precis som du vill. Du kan också prova VSDC Free Video Editor, som också har fått några riktigt bra recensioner från användarna, vilket låter som 5 av 5 stjärnor. Båda programmen kan vara mycket bra alternativ om du vill prova något annat.

Tillgänglighet

Tyvärr har inte alla möjligheten att ladda ner Windows Live Movie Maker, även om det var bäst. Om du har Windows 7, 8 eller 10 som ett system kan du ladda ner programvaran till din dator utan några problem. Det är oklart huruvida programmet någonsin kommer att hämtas på andra system, så de som inte har rätt system måste istället prova något annat. Det kan till exempel vara de redaktörer som nämndes under alternativ. Det är därför inte omöjligt att göra egna små filmer, även om du inte kan hämta detta program exakt. Där det finns vilje finns det sätt. Du kan bara försöka försöka själv lite och plötsligt hittar du definitivt ett program som uppfyller dina förväntningar.

Ett program med (nästan) toppbetyg

Det finns i allmänhet bara glada användare av Windows Live Movie Maker. Den totala betyget är ca 4 sdammar av 5 stjärnor, och kritikerna har valt att låta programmet falla på 80/100 poäng. Du kan därför räkna med en tillfredsställande upplevelse av programmet om du väljer att lyssna på andras erfarenheter. Det rekommenderas dock att du försöker visa programmet eftersom det är svårt för andra att veta och bestämma vad du söker i en redaktör. Du vet bäst, så om du vill ha din egen subjektiva inställning till programmet kan du acceptera erbjudandet och ladda ner det gratis. Därför kommer det inga extra kostnader för dig att prova det.

Slutsats

Vad du i princip får med Windows Live Movie Maker är möjligheten att redigera några filmer där du kan kombinera en unik kombination av foton, videoklipp, musik och effekter. Du får gott om möjligheter att välja mellan många olika alternativ, så du borde förvänta dig att du kan spendera mycket tid på programmet - om du har möjlighet att ladda ner den till din dator och har rätt systemet.

Om du vill prova några andra program har du möjlighet att undersöka den med, till exempel, de två exemplen som du hittar i granskningen. Till exempel kan du göra om du inte är nöjd med programmet, trots de många bra feedbacken av programmet. Men kanske du inte håller med om vad som krävs innan det är ett bra program. Du vet bäst, så det är en bra idé att prova programmet.

Download Windows Live Movie Maker 2012 (Svenska)
Se Windows Live Movie Maker på video :
Screenshots
Detaljerad information om Windows Live Movie Maker
Typ:
Freeware


Producent:
Microsoft

Inkom datum:
09-06-2011
Plattform:
Windows XP, Vista & 7, 8, 10

Storlek:
1.3 Mb

Uppdaterad datum:
12-09-2018
0