Program » Multimedia » Video och musik

Virtual Dub last ned
5 0 836  

Virtual Dub är det bästa gratisprogrammet för videoeditering.

Idag är videoredigering något som tar upp mer och mer tid hos de flesta användare - både på arbetsplatsen, men också i stor utsträckning för privat bruk. Av detta skäl finns det också ett stort utbud av olika program som du kan välja mellan. Det kan vara svårt att ta reda på vilket program du ska ladda ner, eftersom de alla har olika funktioner att erbjuda. Ett bud på ett enkelt program med de mest relevanta funktionerna för vidare redigering är Virtual Dub.

Med Virtual Dub blir videoredigering en rolig process som du inte kan sluta när du kommer igång. Läs vidare och bli klokare Virtual Dub.

Vad kan du göra med Virtual Dub-programmet?

Virtual Dub-applikationen är enkel att använda och sparar många standardfunktioner som du troligtvis inte kommer att kunna göra utan videoredigering. Det första du gör när du vill redigera en video är att öppna inspelningen i programmet, vilket du kan se illustreras i GIF nedan.

Kort sagt, programmet erbjuder dig en mängd olika standardfunktioner som du kan använda - gratis. Alla dessa funktioner gömmer sig längst upp i menyraden och är väldigt lätt att navigera i. Med Virtual Dub har du möjlighet att klippa och klistra in så mycket som du vill skapa de bästa resultaten. Du kan både redigera video och ljud i programmet, så du har alla möjligheter att skapa de roligaste hemmabioerna. Du kan bland annat lägga till bakgrundsmusik till din inspelning. När du har redigerat en video är det viktigt att du sparar ditt projekt. Du kan göra detta i.avi-formatet. Om du sedan behöver komprimera filen kan du göra det till DivX och Xvid.

Du kan läsa mer om programmet, dess funktioner och utvecklaren av Virtual Dub på tillverkarens officiella hemsida.

Ladda ner process och programhastighet

Många användare lägger stor vikt vid det faktum att ett program är enkelt att ladda ner - och det med god anledning. Virtual Dub är ett program som är väldigt enkelt att ladda ner. Filen som du laddar ner programmet är en Zip-fil som du helt enkelt behöver extrahera för att ladda ner programmet. Det tar bara några klick innan du kan komma igång med videoredigeringsprocessen. Dessutom upptar programmet inte mycket utrymme på din dator, vilket också är en bonus.

När du använder Virtual Dub kommer du snabbt att upptäcka att allt går väldigt snabbt. Därför är Virtual Dub också ett bra alternativ till de många kraftiga videoredigeringsprogrammen på marknaden som kan leda till att din dator fryser eftersom de tar upp mycket.

Användarvänlighet och design

Självklart, när du hämtar ett nytt program, är det mycket viktigt om programmet är användarvänligt att navigera i. Lättanvändningen är avgörande för din erfarenhet av programmet. Virtual Dub har en mycket enkel design och ett enkelt användargränssnitt, som du bara kommer att få veta efter en kort stund. Programmet hjälper dig också bra med ett antal olika genvägar till programmets funktioner, vilket du kan se illustreras i GIF nedan.

Med de små genvägarna blir redigeringsprocessen lite lättare att hantera, vilket bidrar till att öka användarvänligheten.

Tillgänglighet

Virtual Dub-programmet är idealiskt för dem som har en dator med ett Windows-operativsystem.

När det gäller Tillgänglighet på programmet stöder den bara olika versioner av Windows. Om du bara äger Apple-produkter, var inte rädd. Vi har sammanställt ett antal recensioner av olika program speciellt för Apples produkter här.

Alternativprogram för Virtual Dub

Innan du äntligen laddar ned ett nytt program, kan det vara en bra idé att utforska vilka alternativ att välja mellan. Med en grundlig undersökning kommer du snabbt att komma närmare ett program som passar dig. Det finns många olika program för bearbetning av video och musik, varför vi har valt att markera några altarebidrar till Virtual Dub, vilket kan vara relevant för dig att undersöka.

Det första alternativa videoredigeringsprogrammet vi presenterar för dig är den klassiska Windows Movie Maker. Det är en mjukvara som är väldigt lätt att komma igång med. Programmet är byggt runt den välkända drag-and-drop-principen, som är känd för att vara mycket användarvänlig. Dessutom är Windows Movie Maker, som Virtual Dub, gratis för nedladdning.

Men om du är mer intresserad av att behandla musikfiler, bör du definitivt prova Virtual DJ Free-programmet. Det är en mjukvara som har allt du behöver om du har ett mobildisco. Du kan också lägga till videofilmer i programmet så att du kan spela karaoke med Virtual DJ Free.

Om du är intresserad av att läsa fler recensioner av musik- och videoförädlingsprogram, besök vår kategori som reserverats för dem genom att följa länken.

Slutsats

Vi sammanfattar kortfattat om vi kan rekommendera dig att ladda ner Virtual Dub-programmet. Virtual Dub är ett gratis videoredigeringsprogram där du får ett antal smarta verktyg som kan hjälpa dig att redigera dina heminspelningar. Virtual Dub har också en mycket enkel och hanterbar design som gör programmet enkelt att använda. Det är därför ett bra program för dig som är nybörjare. Programmet är också tillgängligt för olika versioner av Windows, och är endast för Windows-användare.

Om du är en av dem, och om du vill prova videoredigering rekommenderar vi starkt att du försöker Virtual Dub. Efter lite videoredigering kan du alltid uppgradera till ett mycket avancerat videoredigeringsprogram.

Använd den här filen istället för 64-bitarslägen av antingen AMD Athlon 64, AMD Athlon FX, AMD Opteron eller Intel Xeon EM64T-processorer och x64 Extended (64-bitars) version av Windows. VirtualDub-1.10 0.4-AMD64.zip

Download Virtual Dub 1.10.4

Note:

Om du använder 64-bitars läget på AMD Athlon 64, AMD Athlon FX, AMD Opteron, eller Intel Xeon EM64T CPUs och använder x64 Extended (64-bitars) versionen av Windows bör du ladda ner 64-bitars versionen av VirtualDub: VirtualDub-1.10.4-AMD64.zip

Screenshots
Detaljerad information om Virtual Dub
Typ:
Freeware


Producent:
http://www.virtualdub.org/

Inkom datum:
12-04-2006
Plattform:
Windows

Storlek:
1.8 Mb

Uppdaterad datum:
27-03-2019
0