Program » Multimedia » Video och musik

VidKeeper last ned
4 0 6325  

Ladda ner VidKeeper gratis och ladda ner videor från webben

Har du någonsin snubblat över en (icke upphovsrättsskyddad) video som är helt genialisk – och önskat att du kunde se den om och om igen; kanske till och med ta med dig den utan att behöva oroa dig för internet?

Med VidKeeper kan du ladda ner videor från internet och titta på dem så ofta du vill. Du kan till och med konvertera dina videofiler till ljudfiler direkt i programmet, så du behöver inte installera ett annat program.

 

Lika lätt att använda som att installera

Installationen är enkel (och gratis) via förlagets hemsida (vi har länken till hemsidan längst ner i vår artikel). När programmet är installerat på din dator, hitta helt enkelt en video som du vill ladda ner - kopiera sedan URL:en och klistra in den i programmets sökfält.

Sedan kan du välja om du vill ladda ner videon som videofil eller ljudfil – du kan också välja hur hög kvalitet slutprodukten ska ha.

 

Uppdateringar

Programmet uppdateras kontinuerligt och det sker cirka en uppdatering per månad. Det innebär att programmet rensas upp regelbundet så att du inte stöter på problem när du använder det.

Gör ett album

Om du nu streamar Fortnite på Twitch och vill ha lite upphovsrättsfritt material som körs i bakgrunden, då kan du ladda ner den upphovsrättsfria musiken med det här programmet. När filen är nedladdad, välj helt enkelt att du vill att den ska vara en ljudfil istället för en videofil.

Då får du möjlighet att byta ID3-taggar, som är grundläggande information om filen, vilket bland annat gör det möjligt att välja omslag till albumet eller låten du har laddat ner. Oftast kommer själva programmet att implementera någon sorts skärmdump från videon du har laddat ner (t.ex. en miniatyrbild) och använda den som omslag, så du kommer att behöva göra ännu mindre arbete.

 

Många ställen att ladda ner videor från

Om du kan hitta en webbplats som har en video, så är du nästan garanterad att kunna ladda ner videofiler därifrån. Se dock alltid till att överväga om du bryter mot upphovsrättslagen, eftersom detta är olagligt och inte är något vi varken godkänner eller uppmuntrar.

Vissa sajter, som youtube och facebook, har dock material liggande som är markerat som upphovsrättsfritt, som du alltså kan ladda ner med gott samvete.

 

Gratisversion och betalversion

Gratisversionen har alla grundläggande funktioner i sig - men om du vill ladda ner videor som är längre än en halvtimme, eller om du vill ladda ner hela spellistor på en gång, måste du betala en liten summa pengar för proffset version.

Men för de flesta kommer gratisversionen att vara mer än riklig.

Andra intressanta program

Om du tycker att VidKeeper låter som ett spännande program, så kan det också vara så att Ant Downloader är något för dig; det är ett liknande program, som dock har några lite annorlunda funktioner, som du kan läsa mer om i vår artikel.

Annars kan du också alltid titta på vår multimediakategori, som har ett hav av olika video-, foto- och allmänt multimediabaserat innehåll.

 

Slutsats

VidKeeper är ett snabbt och enkelt program som har ett snyggt användargränssnitt som gör det både enkelt och roligt att använda programmet.

Du har goda möjligheter att välja hurn du vill att din slutliga fil ska vara (bland annat kan du välja filstorlek genom kvalitetsfunktionen).

Gratisversionen kommer att räcka för de flesta, så länge det inte är större projekt du behöver ladda ner.

Download VidKeeper 1.0.2.0
Screenshots
Detaljerad information om VidKeeper
Typ:
Freeware


Producent:
SOLV Digital

Inkom datum:
16-11-2021
Plattform:
Windows

Storlek:
3,13 Mb

Uppdaterad datum:
24-11-2021
0